dolmen Μάρτιος 19, 2022 #121 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2022 Καλησπερα εχω το εξεις προβλημα και δεν γνωριζω πως μπορω να το λυσω. επικοινωνησα και με την ubisoft αλλα δεν βγαζω ακρη.. Εδω και καιρο εχω εναν epic acc τον οποιο εκανα με vpn μεσο τουρκιας. ..περα απο αυτο τον λογαριασμο μου στην ubisoft τον εκανα μεσο vpn οπως βλεπετε εδω Το προβλημα μου ειναι οταν παω να τρεξω ενα παιχνιδι της ubisoft απο το epic μου πεταει αυτο το μηνημα., αλλα περα απο αυτο εχω βγαλει και ενα video για να δειτε τι εννοω.. δεν γνωριζω πιο ειναι το προβλημα. περα απο αυτο με την ubisoft απο οτι μιλησα μου ειπε το προβλημα δεν οφειλετε στο οτι το acc που εκανα στην ubisoft με το vpn. γιατι το acc μου φαινετε οτι ειναι απο τουρκια. οπως και το epic acc μου ειναι σε turkey. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Μάρτιος 19, 2022 #122 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2022 Το πρόβλημα μάλλον είναι ότι κάνεις 1500 accounts κι εκεί, όπως κι εδώ βρε Δημήτρη. Buuuut, I digress 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dolmen Μάρτιος 19, 2022 #123 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2022 (edited) 18 minutes ago, tommybertsen said: Το πρόβλημα μάλλον είναι ότι κάνεις 1500 accounts κι εκεί, όπως κι εδώ βρε Δημήτρη. Buuuut, I digress μα δεν εκανα 100 αcc εκει περα././ Just now, dolmen said: μα δεν εκανα 100 αcc εκει περα././ που οφειλεται το προβλημα; μηπως φταει το vpn; Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 19, 2022 από dolmen Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Μάρτιος 19, 2022 #124 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2022 Φταιει το οτι δεν εχεις αγορασει το παιχνιδι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dolmen Μάρτιος 19, 2022 #125 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2022 50 minutes ago, fatalara said: Φταιει το οτι δεν εχεις αγορασει το παιχνιδι. Λαθος φιλε μου το παιχνιδι το αγορασα μεσο epic store.. δεν ειδες to video φιλε μου..? στο video φιλε μου οπως βλεπεις συνδεομαι μεσο του epic store Link to comment Share on other sites More sharing options...
Proteas Μάρτιος 19, 2022 #126 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2022 3 λεπτά πριν, το μέλος dolmen έγραψε: Λαθος φιλε μου το παιχνιδι το αγορασα μεσο epic store.. Ανοιξε uplay και epic στον υπολογιστη και δοκιμασε να τρεξεις το παιχνιδι απο την epic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dolmen Μάρτιος 19, 2022 #127 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2022 φιλε μου αυτο σου εξηγω οτι το παιχνιδι απο το epic παω να το τρεξω.. το video δεν το ειδες?? αφου σας εξηγω οτι το παιχνιδι μεσα απο το epic παω να το τρεξω., δειτε ολο το video παιδια.. μηπως εχει να κανει με το vpn μεσο τουρκιας/? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Proteas Μάρτιος 19, 2022 #128 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2022 Το κλειδι να φανταστω ηταν για το epic store , το αγορασες απο την epic η απο καπου αλλου ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dolmen Μάρτιος 19, 2022 #129 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2022 50 minutes ago, Proteas said: Το κλειδι να φανταστω ηταν για το epic store , το αγορασες απο την epic η απο καπου αλλου ? πιο κλειδι φιλε μου?? τα παιχνιδια τα αγορασα μεσο epic store. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Proteas Μάρτιος 19, 2022 #130 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2022 25 λεπτά πριν, το μέλος dolmen έγραψε: πιο κλειδι φιλε μου?? τα παιχνιδια τα αγορασα μεσο epic store. Τοτε ολα ειναι ευκολα μιλα κατευθειαν με το support τους https://www.epicgames.com/help/en-US/contact-us Link to comment Share on other sites More sharing options...
dolmen Μάρτιος 19, 2022 #131 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2022 11 minutes ago, Proteas said: Τοτε ολα ειναι ευκολα μιλα κατευθειαν με το support τους https://www.epicgames.com/help/en-US/contact-us δεν εχω βγαλει ακρη μαζι τους Link to comment Share on other sites More sharing options...
Proteas Μάρτιος 19, 2022 #132 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2022 1 λεπτό πριν, το μέλος dolmen έγραψε: δεν εχω βγαλει ακρη μαζι τους Υπομονη φιλε αν δεις οτι στα μασανε ζητα τα λεφτα σου πισω και πανε παρτο απο την ubisoft στην τελικη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Μάρτιος 20, 2022 Author #133 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2022 Ή ζήτα ένα δωρεάν παιχνίδι από το epic store, για να πάρεις τη θέση του Steve Carell στο γνωστό meme. Άντε μπράβο, καμάρι μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Proteas Ιούνιος 16, 2022 #134 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2022 Epic Online Services release free PC crossplay tools DEV.EPICGAMES.COM Add over half a billion new players to your PC community and build one connected community across stores with free crossplay tools... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Ιούνιος 25, 2022 Author #135 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2022 Epic Games Store introduces rating system designed to stop review-bombing | PC Gamer WWW.PCGAMER.COM But it does sound a bit annoying. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Ιούνιος 25, 2022 #136 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2022 7 ώρες πριν, το μέλος DEADLAZARUS έγραψε: Epic Games Store introduces rating system designed to stop review-bombing | PC Gamer WWW.PCGAMER.COM But it does sound a bit annoying. Με τις παραμέτρους που περιγράφουν, είναι σημαντικά πιο πιθανό να αξιολογήσει το παιχνίδι κάποιος που το απολαμβάνει, παρά κάποιος που δεν του αρέσει. Λύνουν(?) ένα πρόβλημα και δημιουργούν ένα νέο... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Νοέμβριος 17, 2022 Author #137 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2022 https://www.dsogaming.com/news/epic-games-has-officially-released-unreal-engine-5-1/ 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Δεκέμβριος 8, 2022 Author #138 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2022 https://www.pcgamer.com/epic-games-is-introducing-a-new-child-friendly-account-type-to-make-online-play-safer/ 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Proteas Δεκέμβριος 15, 2022 #139 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2022 Epic is turning off online services and servers for some older games WWW.EPICGAMES.COM Epic is turning off online services and servers for some older games. Most titles will be playable offline, while some will no longer be... Iεροσυλοι, φωτια να πεσει... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Δεκέμβριος 16, 2022 #140 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2022 https://store.epicgames.com/en-US/news/the-epic-games-store-holiday-sale-2022 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts