trib Απρίλιος 1, 2019 #21 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2019 1 minute ago, tommybertsen said: Τυχερέ Δεν ξέρω ποιο άλλο. Έχει κάνει 30 προφίλ με 100 διαφορετικά θέματα. Enlighten me Ch. League, NBA & άλλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Απρίλιος 1, 2019 #22 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2019 πριν 19 λεπτά, το μέλος trib έγραψε: Ch. League, NBA & άλλα Ξεκλείδωτο είνε........ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mesudatexcj Απρίλιος 1, 2019 Author #23 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2019 (edited) το προβλημα πιο εινε? οποιος μπαινει εδω μεσα τον λετε οτι εινε τρολ? απλα ρωτησα για ακουστικα και βλεπω καπιους να εινε εναντια μου. ο αλλος λεει Δεν ξέρω ποιο άλλο. Έχει κάνει 30 προφίλ με 100 διαφορετικά θέματα. Enlighten me οτι να ναι τελος παντον πρωτη μου φορα μπηκα και ο αλλος λεει τα δικα του εγω απλα ρωτησα για studio ακουστικα. τα dt990 pro σαν ακουστικα εινε καλα:? για sounstage και image: Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 1, 2019 από mesudatexcj 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Απρίλιος 1, 2019 #24 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2019 Πρέπει να βρω κάποια στιγμή τον ακριβή αριθμό των προφίλ που έχουν γίνει ban. Θα είναι μεγάλο το challenge. Μας χαιρετάει το παλικάρι Spoiler till the next time 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts