tyxeros Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27, 2019 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27, 2019 Καλησπέρα σας θέλω να μου προτείνετε ενα Free εργαλείο για να κάνω την παρακάτω δουλειά. Επειδή στήνω πολλά Laptop στην δουλειά , θέλω να κάνω image ένα από αυτά και μετά να κάνω restore το image στα υπόλοιπα λαπτοπ (Όλα είναι το ίδιο μοντέλο). Δεν θέλω να βγάζω τον δίσκο απο μέσα για να κάνω αυτή την δουλειά. Οπότε θα πρέπει λογικά να μπουταρει κάποιο iso για να γίνεται αυτή η δουλειά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paxman Μάρτιος 27, 2019 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2019 Ίσως αυτό; Υπόψη δεν το έχω δοκιμάσει, απλά είχα πέσει πάνω του σε μια σχετική αναζήτηση που είχα κάνει από περιέργεια. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oric Μάρτιος 27, 2019 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2019 Στήστε το πρώτο λάπτοπ και μετά κλωνοποιήστε τον στα υπόλοιπα με αυτό, έχοντας συνδεδεμένο έναν εξωτερικό δίσκο western digital. Η εφαρμογή δουλεύει αν ανιχνεύσει την παρουσία τουλάχιστον ενός δίσκου western digital. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
makio Μάρτιος 27, 2019 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2019 δες και το macrium reflect 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tyxeros Μάρτιος 27, 2019 Author #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2019 16 minutes ago, makio said: δες και το macrium reflect Το Reflect πρεπει να το εγκαταστησω στο λαπτοπ για να κανει το Image, και μετα δημιουργω bootable ISO για να κανει restore? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Μάρτιος 27, 2019 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2019 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tyxeros Μάρτιος 27, 2019 Author #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2019 53 minutes ago, gdp77 said: To ειδα , το site του Redo δεν δουλευει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
helix Μάρτιος 27, 2019 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2019 Για τσέκαρε και το Odin μήπως σε βολέψει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Μάρτιος 27, 2019 #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2019 To ειδα , το site του Redo δεν δουλευει.Ναι πράγματι μάλλον το παράτησαν το project. Πάντως μπορείς να βρεις το τελευταίο iso με googleSent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
tyxeros Απρίλιος 17, 2019 Author #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2019 Να ενημερώσω τελικά τι έκανα. Boot με Hirens Boot CD. Απο τα εργαλεία που είχε , χρησιμοποίησα το Reflect καθώς το γνώριζα καλύτερα. Έκανα το Image σε εξωτερικό USB Drive. Και με το ίδιο τρόπο restore στα άλλα Laptop που ετοιμάζω. Συνολικός χρόνος περίπου 15 λεπτά για το image και 10 για το restore. Ευχαριστώ όλους για την βοήθεια. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts