Jump to content

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα παιδιά με ενδιαφέρει η αγορά του παραπάνω καθαριστή αέρα.

Ενδιαφέρεται κανένας ακόμα μήπως να τα αγοράσουμε μαζί; Έχω κουπονακι 30$ για αγορές από 300$ και πάνω και αυτό κάνει 165$ (τελική τιμή χωρίς κουπόνι) από την Ευρωπαϊκή αποθήκη.

Ή αν κάποιος ενδιαφέρεται να συμπληρώσει 150$ παραγγελία από AliExpress θα του δώσω την μισή αξία του κουπονιού που έχω.

Θα βόλευε περισσότερο άτομα από Σέρρες/ Θεσσαλονίκη διαφορετικά θα δούμε αν μπορεί να σπάσει στα δύο η αποστολή.

150 ειναι πολλα .... αλλα σκεφτομουν για το ΤΣ80 κολλητηρι . ΑΝ παιζει να χωθει και τριτος  ?

• Haha 1
12 minutes ago, kpetros said:

150 ειναι πολλα .... αλλα σκεφτομουν για το ΤΣ80 κολλητηρι . ΑΝ παιζει να χωθει και τριτος  ?

Κανένα πρόβλημα δεν μας περιορίζουν τα αντικείμενα που μπορούμε να βάλουμε.

Αντε να δουμε , εχω βαρεθει να περιμενω να ζεστανει το κολλητηρι για 2-3 επαφες συναγερμου , να το βγαζω και μετα παλι τα ιδια .

7 minutes ago, kpetros said:

Αντε να δουμε , εχω βαρεθει να περιμενω να ζεστανει το κολλητηρι για 2-3 επαφες συναγερμου , να το βγαζω και μετα παλι τα ιδια .

Για να μην το ξεχάσω. Στο aliexpress το έχει αυτό κάποιος σε ευρωπαϊκή αποθήκη;

Γιατί αν είναι να πληρώσεις τελωνείο καλύτερα να το πάρεις από μαγαζί που προσφέρει tax free shipments.

πριν 10 λεπτά, το μέλος BasiliCeLew έγραψε:

Για να μην το ξεχάσω. Στο aliexpress το έχει αυτό κάποιος σε ευρωπαϊκή αποθήκη;

Γιατί αν είναι να πληρώσεις τελωνείο καλύτερα να το πάρεις από μαγαζί που προσφέρει tax free shipments.

Δε ξερω , πως το κοιταω? ΠΟΤε δεν εχω παρει απο αλι 

(edited)
20 minutes ago, kpetros said:

Δε ξερω , πως το κοιταω? ΠΟΤε δεν εχω παρει απο αλι 

https://www.aliexpress.com/w/wholesale-ts80.html?spm=2114.search0104.0.0.f74c1733x6vtPn&site=glo&g=y&SortType=price_asc&SearchText=ts80&groupsort=1&initiative_id=SB_20190326083921&needQuery=n

Αυτό δεν είναι; Δεν βλέπω να υπάρχει δυστυχώς κάτι χωρίς τελωνείο εκτός κ αν μου ξέφυγε.

Από το banggood βγαίνει καλή τιμή αν σε ενδιαφέρει πάντως μαζί με το Priority για να αποφύγεις τελωνείο.

https://www.banggood.com/MINI-TS80-Digital-OLED-USB-Type-C-Programable-Soldering-Iron-Station-Solder-Tool-Built-in-STM32-Chip-p-1330060.html?

Coupon: TOOLS15

Screenshot_35.png.75c0096d42ffe10946fbee21dc00731b.pngScreenshot_36.png.5637a4ca1cd36341a56be97efa33d993.png

Έγινε επεξεργασία από BasiliCeLew

Ναι αυτο ειναι ....

Αρα φαγαμε ακυρο ε .... 

Το priority που λες , ποτε ποτε δεν περναει απο τελωνειο ? Οι μαξ 15 μερες που λεει , ισχυουν ? 

3 minutes ago, kpetros said:

Ναι αυτο ειναι ....

Αρα φαγαμε ακυρο ε .... 

Το priority που λες , ποτε ποτε δεν περναει απο τελωνειο ? Οι μαξ 15 μερες που λεει , ισχυουν ? 

Ναι για aliexpress εσύ καλύτερα όχι δεν σε βολεύει.

Το  Priority Direct Mail δεν περνάει 100% τελωνείο (αν πας να κάνεις παραγγελία σου έχει προεπιλεγμένο και το custom insurance δωρεάν)
Αυτά εκτελωνίζονται κάπου στην Ευρώπη και μέσω Ολλανδία μας έρχονται σε 12-15 εργάσιμες.

Ισχύει αυτό που γράφει δηλαδή για τις μέρες. Έχω λάβει  δέμα και σε 8 εργάσιμες με Priority.