Jump to content

Poll:Hexus Pi-fast 4.1

να γίνει database για το Hexus Pi-fast 4.1?  

21 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

εγω θελω να γινει αλλα δεν ξερω ποσο κουραστικο και εφικτο ειναι. οτι θελει η παραγωγη:p

οχι μονο αυτο, θα μπορουμε να συγκριθουμε και πραγματικα με τους εξω. και αυτοι αυτο τρεχουν

Αφου το τρεχει ολος ο κοσμος, γιατι δε το τρεχουμε και μεις?

Ενας θετικος ψηφος και απο μενα

Αρχική απάντηση από Sisman

Αφου το τρεχει ολος ο κοσμος, γιατι δε το τρεχουμε και μεις?

Ενας θετικος ψηφος και απο μενα

εμεις βρε ειμαστε εξεραισει:p

Κι εγω πιστευω οτι θα επρεπε να ειναι αυτο το "official" του thelab.gr και οχι το 4.3

Οποτε αν ειναι ευκολο και εφικτο να γινει και μια database για το 4.1

Κατι μου λεει πως ολοι θελετε να δουλεια να εχετε τωρα που ερχονται οι Dual!:p

Συμφωνω κι εγω παντως..θα 'θελα να μπορουμε να συγκρινομαστε και με εξωτερικο!

......να γίνει database .......και αν βρεθεί prescott στη λίστα .......σφυρατε κλέφτικα!:zzz:

Αρχική απάντηση από doctor

......να γίνει database .......και αν βρεθεί prescott στη λίστα .......σφυρατε κλέφτικα!:zzz:

Ε, ετοιμάστε μια λίστα με τα benchmarks που δεν θέλετε να τρέχετε για να τα ακυρώσουμε βρε αδερφέ! Και να αφήσουμε μέσα μόνο το patched s-Pi για να κοιμόσαστε ήσυχοι...;)

Αρχική απάντηση από Chosen [Χθες, στις 04:10]

Ε, ετοιμάστε μια λίστα με τα benchmarks που δεν θέλετε να τρέχετε για να τα ακυρώσουμε βρε αδερφέ! Και να αφήσουμε μέσα μόνο το patched s-Pi για να κοιμόσαστε ήσυχοι...;)

φίλε δεν κατάλαβες ......εγώ ψήφισα να γίνει DB και επισήμανα ότι δύσκολα θα βρεθεί πρέσκοτ στη λίστα στο συγκεκριμένο benchmark.......τίποτα περισσότερο .....τίποτα λιγότερο....!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.