Havic Δεκέμβριος 12 #201 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Δεκέμβριος 12 #202 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12 Και πολλά μαζεμένα εδώ: Intel Arc B580 "Battlemage" Graphics Cards Review Roundup | VideoCardz.com VIDEOCARDZ.COM Arc B580, Featured, Review Roundup Intel Battlemage in first reviews The Blue Team lifts the embargo on B580 reviews, the first Arc... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Δεκέμβριος 12 #203 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12 χανει απο 3060ΤΙ.......next Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Δεκέμβριος 13 #204 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13 8 ώρες πριν, το μέλος BloodMage έγραψε: χανει απο 3060ΤΙ.......next Δηλαδή εάν ήθελες σήμερα να πάρεις κάρτα <300€ θα έπαιρνες 3060 Ti; Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Δεκέμβριος 13 #205 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13 3 λεπτά πριν, το μέλος minast έγραψε: Δηλαδή εάν ήθελες σήμερα να πάρεις κάρτα <300€ θα έπαιρνες 3060 Ti; Φυσικά και όχι Αλλά θα με ξενέρωνε πολυ να παρω μια καρτα των 300ε που βγήκε σήμερα και να είναι πιο αργη από την 3060ΤΙ (που και αυτή καρτα των 300ε είναι, άσχετα με το ποσο κατέληξε να πωλείται τότε) που κυκλοφόρησε 4 χρονια πριν. Νιώθω ότι πάμε πίσω και οχι μπροστά Link to comment Share on other sites More sharing options...
trixx Δεκέμβριος 13 #206 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13 300 ευρω ειναι πολλα για την συγκεκριμενη στο Ελλαδισταν Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Δεκέμβριος 13 #207 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13 Αν το κρινετε ως επιλογη των 300ε και τι εναλλακτικες υπαρχουν , ναι δεν αξιζει . Ομως για μια καρτα μολις 2ρης γενιας εχει βελτιωσει πολλα πραματα και ενδεχομενος να υπαρξει επιπλεον αυξηση επισοδεων αν κρινουμε απο τις alchemist . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havic Δεκέμβριος 15 #208 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15 @1440p Β580 είναι καλύτερη 8gb sux Tα fps δεν λένε την αλήθεια αφού η 4060 κάποιες φορές δεν φορτώνει όλα τα textures. Μπορεί να υπάρχουν κάποια driver bugs αλλά γενικά η intel τα διορθώνει οπότε who cares, τουλάχιστον δεν παίρνουν φωτιά τα βύσματα της σαν κάτι άλλες flagships. DLSS δίνει περισσότερα FPS DLSS and XESS naming και internal resolution δεν είναι αντίστοιχα οπότε review με τις δυο τεχνολογίες στο π.χ. quality έχουν διαφορετική ανάλυση οπότε είναι λίγο άκυρο, DLSS quality = XESS ultra quallity = 66% 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS 23 ώρες πριν Author #209 Κοινοποίηση 23 ώρες πριν ASUS Denies RMA by Saying Intel ARC GPUS Aren't Compatible With AMD Motherboards TECH4GAMERS.COM Asus denies its RMA process for one of its B450 boards citing that its not compatible with Intel Arc graphics... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast 21 ώρες πριν #210 Κοινοποίηση 21 ώρες πριν Αυτός που απάντησε είναι βλακάκος και λέει μπούρδες, αλλά θέλω πολύ να δω και τι ρωτούσε ο πελάτης. Εκεί που λέει "our TUF Gaming B450-PLUS II is designed for AMD CPU and AMD Graphics Card, so it doesn't have an Intel microcode and chipset on Bios" είμαι περίεργος σε τι απαντάει . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TopCLR 20 ώρες πριν #211 Κοινοποίηση 20 ώρες πριν 47 λεπτά πριν, το μέλος minast έγραψε: είμαι περίεργος σε τι απαντάει Μα είναι πολύ απλό! Οι AMD μητρικές δεν έχουν Intel microcode στο BIOS άρα δεν παίρνουν Intel επεξεργαστές!!! Δηλαδή, σύμφωνα με τα λεγόμενα του "μάστορα" η μητρική τους δεν παίρνει ούτε nvidia κάρτες!!! Στο χωριό μου λένε: "Αν δεν θέλω να σε φιλήσω, σε ρωτάω που είναι το μάγουλό σου". Τα συλλυπητήρια μου σε όσους μπλέξουν με το RMA της ASUS! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
trixx 19 ώρες πριν #212 Κοινοποίηση 19 ώρες πριν Για ολα υπαρχουν λυσεις , δεν υπαρχει περιπτωση ολοκληρος κολοσσος να ριχνει καρτες στην παγκοσμια αγορα και στις μισες και βαλε μητρικες να μην ειναι συμβατες. Με μια διορθωση στο bios της καρτας και καποια παρακαμψη ολα διορθωνονται εφ'οσον μας τα λεει καλα ο μαστορας της Asus. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros 19 ώρες πριν #213 Κοινοποίηση 19 ώρες πριν 1 ώρα πριν, το μέλος TopCLR έγραψε: Μα είναι πολύ απλό! Οι AMD μητρικές δεν έχουν Intel microcode στο BIOS άρα δεν παίρνουν Intel επεξεργαστές!!! Δηλαδή, σύμφωνα με τα λεγόμενα του "μάστορα" η μητρική τους δεν παίρνει ούτε nvidia κάρτες!!! Στο χωριό μου λένε: "Αν δεν θέλω να σε φιλήσω, σε ρωτάω που είναι το μάγουλό σου". Τα συλλυπητήρια μου σε όσους μπλέξουν με το RMA της ASUS! Ενα βιντεο του Στιβ ειναι 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast 19 ώρες πριν #214 Κοινοποίηση 19 ώρες πριν 8 λεπτά πριν, το μέλος trixx έγραψε: Για ολα υπαρχουν λυσεις , δεν υπαρχει περιπτωση ολοκληρος κολοσσος να ριχνει καρτες στην παγκοσμια αγορα και στις μισες και βαλε μητρικες να μην ειναι συμβατες. Με μια διορθωση στο bios της καρτας και καποια παρακαμψη ολα διορθωνονται εφ'οσον μας τα λεει καλα ο μαστορας της Asus. Μα δεν τίθεται θέμα συμβατότητας, έχουν στηθει χιλιάδες συστήματα με Alchemist πάνω σε AMD mainboards και πάρα πολλοί reviewers δοκίμασαν και τις Battlemage πάνω σε AMD. Ευκαιρία έψαχνε να αρνηθεί το RMA ο υπάλληλος. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
trixx 18 ώρες πριν #215 Κοινοποίηση 18 ώρες πριν 2 λεπτά πριν, το μέλος minast έγραψε: Μα δεν τίθεται θέμα συμβατότητας, έχουν στηθει χιλιάδες συστήματα με Alchemist πάνω σε AMD mainboards και πάρα πολλοί reviewers δοκίμασαν και τις Battlemage πάνω σε AMD. Ευκαιρία έψαχνε να αρνηθεί το RMA ο υπάλληλος. Ξερω , η Asus εχει αρκετα χρονια που παραπαιει κατα καποιο τροπο , οι ιδιοι γνωριζουν καλυτερα τι φταιει , προσωπικα εχω κανει στροφη την τελευταια 10ετια σε Ashrock και μπορω να πω οτι σωθηκα ( τουλαχιστον στα δικα μου , απο κει και περα οτι θελει ο πελατης αμα πληρωνει) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen 13 ώρες πριν #216 Κοινοποίηση 13 ώρες πριν 7 ώρες πριν, το μέλος TopCLR έγραψε: Μα είναι πολύ απλό! Οι AMD μητρικές δεν έχουν Intel microcode στο BIOS άρα δεν παίρνουν Intel επεξεργαστές!!! Δηλαδή, σύμφωνα με τα λεγόμενα του "μάστορα" η μητρική τους δεν παίρνει ούτε nvidia κάρτες!!! Στο χωριό μου λένε: "Αν δεν θέλω να σε φιλήσω, σε ρωτάω που είναι το μάγουλό σου". Τα συλλυπητήρια μου σε όσους μπλέξουν με το RMA της ASUS! Κάποιοι δεν με πίστευαν για το πόσο λαμόγια είναι στην ASUS. #CancelASUS Link to comment Share on other sites More sharing options...
TopCLR 11 ώρες πριν #217 Κοινοποίηση 11 ώρες πριν 7 ώρες πριν, το μέλος kpetros έγραψε: Ενα βιντεο του Στιβ ειναι Ποιο απ' όλα είναι ένα βίντεο του Στιβ; Η "λαμογιά" της ASUS (ή του υπαλλήλου της τελοσπάντων); Το ότι τα παλιά γνωμικά έχουν εφαρμογή σε σύγχρονα θέματα τεχνολογίας; Τα προβλήματα που θα αντιμετωπίσουν πελάτες με το RMA; 1 ώρα πριν, το μέλος tommybertsen έγραψε: Κάποιοι δεν με πίστευαν για το πόσο λαμόγια είναι στην ASUS. Ε, καλά. Άμα δεν πάθεις δεν θα μάθεις! Αν παράδειγμα πριν 16 χρόνια περίπου έχεις αγοράσει μια φθηνή Asus με AMD 780G και ένα Phenom 8450. Με το πέρασμα του καιρού βλέπεις παρόμοιες μητρικές να παίρνουν αναβαθμίσεις για Phenom II και η δικιά σου "μένει ξεχασμένη". Τότε είναι που λες "Asus ποτέ ξανά" και ξεμπερδεύεις!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts