tommybertsen Ιανουάριος 22, 2022 #61 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2022 Άσε τον Γιώργο να ονειρεύεται ότι θα βάλει στο καβουρντιστήρι του high-end κάρτα ρε συ. Βέβαια, μπορεί να προσβάλλω κι εσένα, αλλά τουλάχιστον έχεις μια 2080ti. Αυτός την πούλησε για 2070S και τελικά έχει χειρότερες επιδόσεις από την κάρτα που μου πούλησε 3+ χρόνια πριν. Αλλά wait, έχει RTX και δεν του πιάνει χώρο στο γραφείο Spoiler 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GFFermari Ιανουάριος 22, 2022 #62 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2022 29 minutes ago, tommybertsen said: Άσε τον Γιώργο να ονειρεύεται ότι θα βάλει στο καβουρντιστήρι του high-end κάρτα ρε συ. Βέβαια, μπορεί να προσβάλλω κι εσένα, αλλά τουλάχιστον έχεις μια 2080ti. Αυτός την πούλησε για 2070S και τελικά έχει χειρότερες επιδόσεις από την κάρτα που μου πούλησε 3+ χρόνια πριν. Αλλά wait, έχει RTX και δεν του πιάνει χώρο στο γραφείο Hide contents Μεχρι 3070/2080Ti οχι ref, αλλα καλη dual slot θα παιζει σε S1. Θα καιγεται το συμπαν, ειδικα το καλοκαιρι, αλλα δουλευει. Εγω απλα αποδεχθηκα πως ειμαι ταρζαν. Κ αν ειχα καταφερει να παρω 3080/3080Ti θα ημουν ακομα χειροτερα σε παραγωγη θερμοτητας απο οτι ειμαι τωρα. Γι'αυτο κατεληξα σε μεσοβεζικη λυση. ΙΤΧ να χουμε να λεμε δλδ αλλα κουτι που χωραει μπετονιερα μεσα. Ον τοπικ: και οι Radeon ειχαν υψηλη αποδοση σε οτιδηποτε αλλο εκτος απο παιχνιδια. Δεν ειναι καινουριο αυτο. Κ της Ιντελ μπορει να αποδιδουν αλλου αλλα στα παιχνιδια δε νομιζω να κοντραρουν τις πρασινες χωρις καποιο μειονεκτημα (καταναλωση, τιμη, bugs etc.) Βλεπεις η 3080 εχει λιγο παραπανω αποδοση απο την 2080Ti σε double k quad float. Σε half παει καλα γιατι εχει δευτερης γενιας tensor cores κ εκει που μετραει, δλδ στο single float, τη σκουπιζει τη δικη μου. Γι αυτο δε μου λεει κατι η ειδηση. Απλα οι δημοσιογραφοι αυτοι, θελουν απολυση χθες κ απαγορευση ασκησεως του επαγγελματος. Αλλο κλικ μπεητ, αλλο εξωφθαλμα ανακριβης ειδηση. ΥΓ. μακαρι να πετανε οι καρτες της Ιντελ ή να κοντραρονται σε ολα με τις υπαρχουσες εστω κ σε mid range. The RTX 3080 Ampere Performance 35+ Games & GPGPU Benchmarked BABELTECHREVIEWS.COM The RTX 3080 Founders Edition Arrives at $699 - Ampere Performance Revealed - 35+ Games & GPGPU Benchmarked 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Ιανουάριος 22, 2022 #63 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2022 πριν 2 λεπτά, το μέλος GFFermari έγραψε: Μεχρι 3070/2080Ti οχι ref, αλλα καλη dual slot θα παιζει σε S1. Θα καιγεται το συμπαν, ειδικα το καλοκαιρι, αλλα δουλευει. Εγω απλα αποδεχθηκα πως ειμαι ταρζαν. Κ αν ειχα καταφερει να παρω 3080/3080Ti θα ημουν ακομα χειροτερα σε παραγωγη θερμοτητας απο οτι ειμαι τωρα. Γι'αυτο κατεληξα σε μεσοβεζικη λυση. ΙΤΧ να χουμε να λεμε δλδ αλλα κουτι που χωραει μπετονιερα μεσα. Disclaimer: Μου αρέσουν τα ΙΤΧ, ωραία να τα βλέπεις αλλά πως να το κάνουμε, όσο και να νομίζουμε πως είναι gaming-oriented ορισμένα, ε δεν είναι. Μπορεί να έχουν φτιαχτεί διάφορα φανταχτερά κουτάκια που δεν σε περιορίζουν τόσο πολύ, βελτιώνουν την ροή αέρα κλπ κλπ, αλλα η χρήση του ΙΤΧ, για μένα πάντα, είναι για office use, HTPCs και τέτοια πράγματα. Όχι για high-end components. Και το λέω κυρίως γιατί ο Γιώργος, μέχρι πρότινος, ήταν airflow pleb Πως κατέληξε από αναζήτηση του καλύτερου ανεμιστήρα, κουτιού (έτσι και γνωριστήκαμε κιόλας, όταν και πήρε το enthoo pro - με σελίδες σελίδων σε πμ και θρεντς ), να φτιάχνει overpriced μπιχλιμπίδια, δεν ξέρει κανείς (triggered X2 ) Οντοπικ: Το βλέπω αυτό που λες! Το'χω ξαναδεί το έργο με δημοσιογραφία του ποπού (όλοι μας δηλαδή). Ας περιμένουμε να κυκλοφορήσουν και μακάρι να εκπλαγούμε ευχάριστα με την πρώτη αυτή προσπάθεια για discrete GPUs από την Ιντέλα. Αλλά κάτι μου λέει πως και καλές να είναι, pricewise, στα ίδια θα είμαστε.. Ας βγω ψεύτης! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
steve_m Φεβρουάριος 4, 2022 #64 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2022 Intel Arc "Alchemist" PCB Closeup Shows Up on Intel Graphics Discord WWW.TECHPOWERUP.COM Intel put out a clear, close-up picture of its Arc "Alchemist" gaming graphics card engineering sample. This matches with a picture of... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Φεβρουάριος 19, 2022 Author #65 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2022 http://www.guru3d.com/news_story/arc_alchemist_desktop_graphics_cards_further_delayed_to_second_quarter_2022.html 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Μάρτιος 15, 2022 Author #66 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2022 First Intel Arc GPUs to launch in laptops this month | PC Gamer WWW.PCGAMER.COM Intel's big launch is set for the 30th. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Απρίλιος 1, 2022 Author #67 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2022 Intel offers first look at its Arc Limited Edition desktop graphics card WWW.TECHSPOT.COM This week, Intel announced its new Arc A-series dedicated GPUs for laptops, adding more competition... Ωραία φαίνεται. Αν είναι και 2 slot, βρήκα την επόμενη κάρτα για το κουτάκι μου ( @tommybertsen)... 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Απρίλιος 1, 2022 #68 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2022 5 ώρες πριν, το μέλος DEADLAZARUS έγραψε: Intel offers first look at its Arc Limited Edition desktop graphics card WWW.TECHSPOT.COM This week, Intel announced its new Arc A-series dedicated GPUs for laptops, adding more competition... Ωραία φαίνεται. Αν είναι και 2 slot, βρήκα την επόμενη κάρτα για το κουτάκι μου ( @tommybertsen)... Ωραία φαίνεται, σαν το παγωτό "σάντουιτς" που παίρναμε όταν ήμασταν 5 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GFFermari Απρίλιος 1, 2022 #69 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2022 41 λεπτά πριν, το μέλος tommybertsen έγραψε: Ωραία φαίνεται, σαν το παγωτό "σάντουιτς" που παίρναμε όταν ήμασταν 5 ....κ ελεγα τι μου θυμιζει. Μπραβο ρε τομμυ. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Απρίλιος 1, 2022 #70 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2022 3 λεπτά πριν, το μέλος GFFermari έγραψε: ....κ ελεγα τι μου θυμιζει. Μπραβο ρε τομμυ. Θυμίζει και λίγο πορτοφόλι. Τυχαίο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Απρίλιος 1, 2022 #71 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2022 Μακαρι μα βγουν τα reference στην αγορα και να μην εχουμε θεματα οπως με nvidia Amd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Απρίλιος 2, 2022 Author #72 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2022 19 ώρες πριν, το μέλος tommybertsen έγραψε: Ωραία φαίνεται, σαν το παγωτό "σάντουιτς" που παίρναμε όταν ήμασταν 5 Φίλε, εμένα μου άρεσε το παγωτό σάντουιτς.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Απρίλιος 2, 2022 #73 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2022 6 ώρες πριν, το μέλος DEADLAZARUS έγραψε: Φίλε, εμένα μου άρεσε το παγωτό σάντουιτς.. Πού είδες να λέω ότι ΔΕΝ μου άρεσε; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Απρίλιος 4, 2022 Author #74 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2022 Intel Arc GPUs will support AV1 encode and decode | PC Gamer WWW.PCGAMER.COM The first GPU maker to offer full AV1 support. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Μάϊος 7, 2022 Author #75 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2022 http://www.guru3d.com/news_story/intel_to_soon_announce_arc_graphics_cards_for_desktops.html 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GFFermari Μάϊος 11, 2022 #76 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2022 https://www.guru3d.com/news-story/intel-arc-desktop-graphics-cards-from-intel-are-further-delayed-(could-be-september-at-the-earliest).html Ερχονται κ οι επομενες εκεινη τη περιοδο.....μια χαρα Ιντελα...dead on arrival. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Μάϊος 12, 2022 #77 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2022 10 ώρες πριν, το μέλος GFFermari έγραψε: https://www.guru3d.com/news-story/intel-arc-desktop-graphics-cards-from-intel-are-further-delayed-(could-be-september-at-the-earliest).html Ερχονται κ οι επομενες εκεινη τη περιοδο.....μια χαρα Ιντελα...dead on arrival. Με τη σωστή τιμή, τίποτα δεν είναι DOA H ΑΜD δεν νιώθει, όπως φαίνεται και από την πρόσφατη τιμολόγηση των 6x50. H Νvidia, καλά δεν το συζητάμε. Η επόμενη γενιά τους, πιθανότατα να τιμολογηθεί ακόμα πιο ψηλά... Ακόμα και τον Σεπτέμβρη, αν η Intel προσφέρει 3060ti επιδόσεις @ 200-250€ θα πουλήσει τρελά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GFFermari Μάϊος 12, 2022 #78 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2022 Ναι 3060ti δλδ 2080ti σχεδόν με 250. Για την ιντελ μιλάμε. Στο high end πάλι η nvidia θα παίζει μόνη της απ ότι φαίνεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Μάϊος 12, 2022 #79 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2022 2 ώρες πριν, το μέλος GFFermari έγραψε: Ναι 3060ti δλδ 2080ti σχεδόν με 250. Για την ιντελ μιλάμε. Στο high end πάλι η nvidia θα παίζει μόνη της απ ότι φαίνεται. vs rdna3? Χαχαχαχχα εκεί που θα παίζει μόνη της η Nvidia θα είναι στην υψηλή κατανάλωση. Πουθενά αλλού. Trust me. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GFFermari Ιούνιος 4, 2022 #80 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2022 Intel Shows Off its Arc Graphics Card at Intel Extreme Masters WWW.TECHPOWERUP.COM Currently the Intel Extreme Masters (IEM) event is taking place in Dallas and at the event, Intel had one of its Arc Limited Edition... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts