tavliban Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21, 2019 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21, 2019 Καλημέρα παίδες, η ερώτηση είναι απλή. Εχει κανείς πρόβλημα ταχύτητας download από τους servers της VALVE; Δοκίμασα διάφορους Servers, Γερμανία, Χονγκ Κονγκ, Ιταλία, Τσεχία αλλά κατεβάζω με 300-500kb/s Από άλλα site (π.χ. ubuntu iso) κατεβάζω με 5mb/sec Link to comment Share on other sites More sharing options...
Proteas Μάρτιος 21, 2019 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2019 Κοιτα στο Steam στις ρυθμισεις/downloads μηπως εχεις βαλει κοφτη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavliban Μάρτιος 21, 2019 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2019 όχι δεν έχω βάλει κόφτη.no limit. δοκίμασα και σε άλλο pc μήπως και αλλά μάταια...καποιος συνδρομητής vodafone ρε παιδιά να κάνει μια δοκιμή...και από άλλο πάροχο να διαπιστώσω που ειναι το πρόβλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeoF1 Μάρτιος 21, 2019 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2019 Χμ μιλας για κατεβασμα στο steam?Η δεν καταλαβα καλα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavliban Μάρτιος 22, 2019 Author #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2019 ναι μιλάω στο να κατεβάσω ενα update ή ένα παιχνίδι που δεν έχω εγκαταστήσει.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Proteas Μάρτιος 22, 2019 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2019 Βαλτο ξανα Ελλαδα στις ρυθμισεις καθαρισε την cache (στην ιδια σελιδα κατω) κανε restart το steam και δοκιμασε ξανα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeoF1 Μάρτιος 22, 2019 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2019 Χθες απο οτεUpdate το dirt.Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Proteas Μάρτιος 22, 2019 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2019 Ριξε και μια ματια εδω 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavliban Μάρτιος 23, 2019 Author #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2019 δεν βοηθάνε αυτά. ευχαριστώ πάντως. Ένας χρήστης Vodafone ας κάνει μια δοκιμή. Έβαλα το λαπτοπ σε δίκτυο ote και δεν έχω θέμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Μάρτιος 23, 2019 #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2019 Δωσε link Link to comment Share on other sites More sharing options...
RexMundi Μάρτιος 24, 2019 #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2019 Δοκιμή σε δίκτυο Vodafone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavliban Μάρτιος 24, 2019 Author #12 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2019 8 hours ago, RexMundi said: Δοκιμή σε δίκτυο Vodafone. Ok then. Θα ξανακάνω δοκιμές δεν φαίνεται να είναι γενικό το φαινόμενο. Thanks Boyz! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavliban Μάρτιος 25, 2019 Author #13 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2019 Φαινεται πως το πρόβλημα μου λύθηκε με ενα LAN driver update...τώρα τι έγινε και #$%^$^&κε στο ενδιάμεσο, δεν ξέρω. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts