prophet23 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20, 2005 Καλησπέρα σε όλους σκέφτομαι να αγοράσω καινούριο κινητό αλλα κυριολεκτικά έχω μπερδευτεί για να με βοηθήσετε καλύτερα σας λεώ τα εξής : Να είναι μέχρι 350 ευρώπουλα το πολύ. Να έχει καλη κάμερα (απο 1mp και πάνω) Να έχει οθόνη 262.144 (τονίζω τα χρώματα γιατι ήδη έχω κινητο με οθόνη 65.000 χρωμάτων γιαυτό ζητάω κάτι παραπάνω) Να έχει υπέρυθρες οι οποίες να ΜΗΝ είναι κλειδωμένες,και να είναι συμβατές σχεδόν με τα περισσότερα κινητά (αυτό μπορεί να το διαπιστώσει κανείς μονο οταν έχουν πέσει πολλά κινητά στα χέρια του,γιαυτό και ρωτάω εσάς τα - τσακάλια - ) η bluetoooth,η ο συνδιασμός και των δυο μαζί. Να έχει εγγραφή και αναπαραγωγή βίντεο Για να μην σας......κουράσω η εικόνα του κινητού που θέλω είναι σάν το nokia 6600 αλλα να έχει οθόνη 262.144 και καλύτερη κάμερα.(και εδώ θα πείτε και με το δίκιο σας γιατι βρε ........ δεν μας το έλεγες απο την αρχή και μας λες θέλω να έχει εκείνο και θέλω να έχει το άλλο) Αφου πείτε ''Σιγά ρε μεγάλε μην θές και την ακρόπολη'' η αρχήσουν να πέφτουν οι ντομάτες με τα καφάσια!!!........μετα απο αυτά ρίχτε την βοήθεια σας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Απρίλιος 20, 2005 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2005 αχμμμμμμμμ με 400 περίπου πέρνεις το ericsson to S700 για τσεκαρετο μια ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mefistofelis Απρίλιος 20, 2005 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2005 S700 ασυζητητι.ΤΑ κανει ολα και συμφερει Link to comment Share on other sites More sharing options...
ATi Απρίλιος 20, 2005 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2005 Νομίζω ότι έχει αναφερθεί ότι κάποια άτομα που το είχαν εδώ μέσα δεν έμειναν καθόλου ευχαριστημένα ή ότι τους χάλασε. Για τσέκαρέ το. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Απρίλιος 20, 2005 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2005 Αρχική απάντηση από ATi Νομίζω ότι έχει αναφερθεί ότι κάποια άτομα που το είχαν εδώ μέσα δεν έμειναν καθόλου ευχαριστημένα ή ότι τους χάλασε. Για τσέκαρέ το. Ενας ειμαι εγω. Αλλα και 2 αλλοι γνωστοι μου που το πηρανε, απο τα Χριστουγεννα ακομα, εχουν κανει ενα καρο αναβαθμισεις και το κινητο απλα ΔΕΝ λεει να στρωσει.Εγω την 3 μερα το εδωσα και πηρα το P900. Σταθερη αξια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Απρίλιος 20, 2005 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2005 δεν το εχω δουλέψει το κιν καθόλου εγώ απλά μου έχουν πει για το video του κ φωτος που τραβάει δεν ξέρω τι παίζει με το λογισμικό του ψάξε το κ άλλο κ ρώτα κ τα παιδιά απο εδώ που το είχαν/εχουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.