P_M Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19, 2019 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19, 2019 Καλησπέρα Το μηχάνημα μου είναι ένας amd fx8350 gigabyte 990 fxa -ud3 rev4 32gb ram samsung 860 evo 500gb δίσκος λειτουργικού windows 8.1 480 Sandisk SSD Plus η μητρική μου δεν υποστηρίζει boot από nvme, αλλά στα forum της gigabyte έχουν βγάλει ένα bios update που υποστηρίζει boot από nvme. Παιχνίδια δεν παίζω το μόνο που κάνω όταν έχω χρόνο είναι ένα ξεκαθάρισμα και ελαφριά επεξεργασία στις φωτογραφίες (όχι photoshop, λίγο luminar μόνο)και στα κάποια υποτυπώδη επεξεργασία στα video. Αξίζει να μπω στον κόπο να τα κάνω όλα αυτά. Επειδή θα προσθέσω έναν ssd 1 tb σκεφτόμουνα μήπως έβαζα nvme για καλύτερη γενικά αίσθηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Efialtis Μάρτιος 19, 2019 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2019 Δεν θα παρατηρήσεις αξιόλογη διαφορά. Όταν αποφασίσεις να αλλάξεις πλατφόρμα βλέπεις τί υπάρχει εκείνη την περίοδο και το προχωράς τότε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyber Μάρτιος 21, 2019 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2019 μετακόμισα εχθες απο Samsung 840 Pro σε 970 Evo Plus. Καμία απολύτως διαφορά. Επισημαίνω ότι δεν έκανα φορματ αλλα μεταφορά μέσω του software Data Migration της Samsung. Link to comment Share on other sites More sharing options...
P_M Μάρτιος 22, 2019 Author #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2019 ευχαριστώ παιδιά και εγώ το ίδιο υποπτευόμουνα οπότε πάω για 1τβ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts