Einar Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17, 2019 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17, 2019 Πρόσφατα μετέβησα στην πλατφόρμα της υπογραφής μου. Εγκαθιστώντας το Gigabyte AppCenter, αντιμετωπίζω hard restarts του συστήματος κάθε φορά που ασχολούμαι με την εφαρμογή. Σαν να κλείνει το ρεύμα και να ξανανοίγει. Στην αρχή φοβήθηκα ότι μπορεί να φταίει κάτι από hardware οπότε τέσταρα CPU, μνήμες, κάρτα γραφικών... αλλά τελικά κατέληξα ότι ευθύνεται η εφαρμογή η οποία παρεπιπτόντως είναι trash. Γνωρίζει κάποιος κάτι παραπάνω επί του θέματος; Εννοείται την απεγκατέστησα και δεν πρόκειται να ξανασχολήθω αλλά θέλω να μου φύγει εντελώς η ιδέα ότι είναι θέμα του συγκεκριμένου software. Να σημειώσω ότι έχω Windows 10 Pro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Einar Μάρτιος 17, 2019 Author #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2019 Επειδή για κάποιο λόγο δεν φαίνεται η υπογραφή Gigabyte Z270 - Intel i7 6700 - G.Skill Ripjaws 16GB DDR4 @ 3200 Mhz Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Μάρτιος 17, 2019 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2019 Το app center ειναι οτι πιο εκτρωμα υπαρχει , εγω του εχω βαλει μονο το fan control ..... Αλλα hard reset ποτε δεν μου εχει κανει . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Einar Μάρτιος 17, 2019 Author #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2019 Βασικά δεν το διατύπωσα σωστά. Θέλω απλά να επιβεβαιωθώ 100% ότι τα hard restarts προκαλούνται από την εφαρμογή και όχι από hardware. 41 minutes ago, kpetros said: Το app center ειναι οτι πιο εκτρωμα υπαρχει , εγω του εχω βαλει μονο το fan control ..... Αλλα hard reset ποτε δεν μου εχει κανει . Για H87, αν αναφέρεσαι σε αυτό, ίσως το "bug" δεν επηρεάζει τα παλιά chipset. Link to comment Share on other sites More sharing options...
velipsi Νοέμβριος 20, 2019 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2019 Μάλλον κάτι δε πάει καλά με αυτό το app center έχω μια ολοκαίνουργια Z390 MASTER και έχω περάσει μόνο το RGB fusion ...το fan control δε μου δείχνει καν οτι υπάρχουν ανεμιστήρες ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts