redbighunter Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14, 2019 #1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14, 2019 Καλησπέρα! Έχω μια x299 gigabyte gaming 9 αλλά έχω χάσει τις κεραίες από το ενσωματωμένο wifi ac που έχει η μητρική και τώρα δεν ξέρω τι να αγοράσω? Χρησιμοποιώ vdsl 50αρι! Καμία προταση- συμβουλή?
shattered Μάρτιος 14, 2019 #2 Μάρτιος 14, 2019 (edited) από το manual λέει ότι ο τύπος σύνδεσης είναι mmcx στο skroutz έχει αυτές αλλά δεν έχω ιδέα τι αξίζειhttps://www.skroutz.gr/c/738/wifi-antennas.html?keyphrase=mmcx&order_by=pricevat&order_dir=asc τυπικά οι wifi κεραίες ήταν τύπου rp-sma ίσως σε συμφέρει να αγοράσεις αντάπτορα και μετά να πας σε rp-sma κεραία βέβαια στο τέλος μπορει να σε συμφέρει ακόμη περισσότερο να αγοράσεις ξεχωριστή wifi κάρτα... edit δεν έχει σημασία η σύνδεσή σου με το internet τι wi-fi έχει το router σου (2.4ghz ? 5ghz? 802.11n/ac κλπ κλπ) Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 14, 2019 από shattered
redbighunter Μάρτιος 14, 2019 Author #3 Μάρτιος 14, 2019 Υπάρχουν και ανταπτορες από mmcx σε rp-sma οπότε όλες μπαίνουν.... απλά κάποια δοκιμασμένη λύση?
Recommended Posts