Jump to content

Μερικές αποριούλες για UPS

planetman

Recommended Posts

@ cafe_demek Χρησιμοποιω το Commander Pro, της Mustek προγραμμα. Αν εχεις καποιο καλυτερο, στειλε το στο YDinopoulos@Gmail.com

ΥΓ

Πηρα πριν 2 μερες το Mustek 800VA USB απο το eshop. Kραταει 9 λεπτα το συστημα της υπογραφης. Πολυ καλο !!!

cafe_demek, στείλε μου το software στο planetman80@hotmail.com. Ευχαριστώ.

ΥΓ: Έχω συνδέσει και τα ηχεία πάνω στο UPS. Μήπως είναι *******; Τα Creative soundworks FPS 2000. 4.1 είναι.

• 2 weeks later...
Αρχική απάντηση από planetman [21-04-2005 16:55]

Μια απορία: Το UPS το κλείνετε όταν κλείνετε τον υπολογιστή ή το έχετε πάντα ανοιχτό;

Το κλείνω διότι από τη μία κάνει ένα ελαφρύ buzzing το οποίο το βράδυ όταν πάω για ύπνο το ακούω και με ενοχλεί κάπως και από την άλλη είναι και ένας εύκολος τρόπος να κάνεις οικονομία :happy:

Xρησιμοποεί κανείς το Winpower του mustek?Δεν μου ανοίγει το monitor ενώ ο agent λειτουργεί κανονικά.Μήπως φταιει το java interface?

Κάποιο εναλλακτικό software για το 800αρι της mustek?

Mακριά απο ups με ανεμηστιράκι,πολύ φασαρία!

@asikamin Κατεβασε το COmmander Pro απο το site απο Μustek κ βαλε το serial Pου ηδη εχεις. Εκπληκτικο πρόγραμματακι !

Πήγα σήμερα σε ένα μαγαζί να πάρω ένα καλώδιο RS-232 (serial) για να συνδέσω το UPS ώστε να δουλέψει το πρόγραμμα και μου είπε εκεί ένας (μάλιστα τον γνωρίζω και ξέρει αρκετά πράγματα, δεν είναι άσχετος) ότι ίσως μου κάνει ******** η σειριακή σύνδεση και να μου δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα αλλά μόνο στα WINXP και τελικά δεν πήρα το καλώδιο. Τί λέτε; Υπάρχει περίπτωση;

Αρχική απάντηση από planetman

Πήγα σήμερα σε ένα μαγαζί να πάρω ένα καλώδιο RS-232 (serial) για να συνδέσω το UPS ώστε να δουλέψει το πρόγραμμα και μου είπε εκεί ένας (μάλιστα τον γνωρίζω και ξέρει αρκετά πράγματα, δεν είναι άσχετος) ότι ίσως μου κάνει ******** η σειριακή σύνδεση και να μου δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα αλλά μόνο στα WINXP και τελικά δεν πήρα το καλώδιο. Τί λέτε; Υπάρχει περίπτωση;

Έγω δεν έχω κανένα πρόβλημα.

Βάλτο και εάν δείς τίποτα βγάλτο

Θα μπορούσες βέβαια να βάλεις και το usb στην ανάγκη.

Αρχική απάντηση από YDinopoulos

@asikamin Κατεβασε το COmmander Pro απο το site απο Μustek κ βαλε το serial Pου ηδη εχεις. Εκπληκτικο πρόγραμματακι !

To winpower να το βγάλω πριν βάλω το commander?

Δεν έχω κανένα πρόβλημα με το winpower αλλά είναι λίγο demode.

Αρχική απάντηση από totally_wired [Σήμερα, στις 00:21]

Έγω δεν έχω κανένα πρόβλημα.

Βάλτο και εάν δείς τίποτα βγάλτο

Θα μπορούσες βέβαια να βάλεις και το usb στην ανάγκη.

Μα δεν έχει έξοδο USB

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.