Jump to content

Γατι την 41η βδομαδα του 2004...η amd ειχε κεφια!

blade_pan

Recommended Posts

Παιδια απο σημερα ειμαι ενας χαρουμενος ανθρωπος...:D

Μετα την αγορα της DFI απο τιν φιλτατο Hipro...ενδιαφεροντα αποτελεσματα ηρθαν να αναδειξουν ποσο υπεροχος ειναι ο winnie μου!

Καταρχας το pc αποτελειται απο,

εναν AMD 64 3500,(41ης βδομαδας)

2*512 PQI και μια DFI SLI-D!:)

Ξεκινωντας λοιπον με την πολυτιμη βοηθεια του Tristeno(thanks:devil: )βγηκαν αρκετα ωραια νουμερα!!!

Δουλευοντας μονο απο Bios ξεκινησα με 10*250,260...270 και παραλιγο 280!!

Να πω οτι ολες οι μετρησεις εγιναν με timings 2,5-3-3-6 !

Επειτα χαμηλωσα τις μνημες σε 166 και το max που εβγαλα ηταν 11*250=2750 με 1,45v :banging:

Μετα επικεντρωθηκα στις μνημες οπου καταφερα ενα 320*8...

Για bench πετυχα 290*9 με 32 pi!

Να τονισω πως ολα εγιναν με μια thermalright XP-120 που σταθηκε πολυ καλα και ηταν παντα γυρω στους 34-36 C!!:shifty:

Τα screenshots αυριο γιαι κατεστρεψα τα windows:innocent:

Ελπιζω να παω παραπανω με προγραμματα μεσω windows!

Τελος,εχω να πω πως ειμαι πολυ ετυχυσμενος με το καλο κομματι cpu που εχω και πως οι Pqi με εβγαλαν ασπροπροσωπο,μα τα συγχαρητηρια μου τα δινω στην εκπληκτικη DFI η οποια με βοηθησε να αναδειξω πως η AMD ειναι φετες!!

Αυτα τα ολιγα για σημερα!!

ΥΓ:μετα απο 5 μηνες θα κοιμηθω ωραια!!:D

A..περισσοτερα αυριο!Να δω πως θα σωσω τα screenshots με διαλυμενα windows!:shifty:

Αρχική απάντηση από blade_pan

Παιδια απο σημερα ειμαι ενας χαρουμενος ανθρωπος...:D

Μετα την αγορα της DFI απο τιν φιλτατο Hipro...ενδιαφεροντα αποτελεσματα ηρθαν να αναδειξουν ποσο υπεροχος ειναι ο winnie μου!

Καταρχας το pc αποτελειται απο,

εναν AMD 64 3500,(41ης βδομαδας)

2*512 PQI και μια DFI SLI-D!:)

Ξεκινωντας λοιπον με την πολυτιμη βοηθεια του Tristeno(thanks:devil: )βγηκαν αρκετα ωραια νουμερα!!!

Δουλευοντας μονο απο Bios ξεκινησα με 10*250,260...270 και παραλιγο 280!!

Να πω οτι ολες οι μετρησεις εγιναν με timings 2,5-3-3-6 !

Επειτα χαμηλωσα τις μνημες σε 166 και το max που εβγαλα ηταν 11*250=2750 με 1,45v :banging:

Μετα επικεντρωθηκα στις μνημες οπου καταφερα ενα 320*8...

Για bench πετυχα 290*9 με 32 pi!

Να τονισω πως ολα εγιναν με μια thermalright XP-120 που σταθηκε πολυ καλα και ηταν παντα γυρω στους 34-36 C!!:shifty:

Τα screenshots αυριο γιαι κατεστρεψα τα windows:innocent:

Ελπιζω να παω παραπανω με προγραμματα μεσω windows!

Τελος,εχω να πω πως ειμαι πολυ ετυχυσμενος με το καλο κομματι cpu που εχω και πως οι Pqi με εβγαλαν ασπροπροσωπο,μα τα συγχαρητηρια μου τα δινω στην εκπληκτικη DFI η οποια με βοηθησε να αναδειξω πως η AMD ειναι φετες!!

Αυτα τα ολιγα για σημερα!!

ΥΓ:μετα απο 5 μηνες θα κοιμηθω ωραια!!:D

που ειπαμε οτι μενεις? :D

ξαναδιαβασα το post και μπερδευτικα ... που εισαι rock stable με 1.45V???

ενας επεξεργαστης κουβαλιεται πιο ευκολα απο οτι ενα "esdee labs" Μαλλον αυτος πρεπει να σε ρωτησει που μενεις???

Εκτος κι αν το πας για "b&e" (breaking and entering, που λενε και στο χωριο μου)

Αρχική απάντηση από SLN [Σήμερα, στις 00:47]

SPAW ειναι ολοι αυτοι ρε παιδες??

Πολυ καλοι....

Ακους τι γινεται ρε Φαρμααααααααααα????

Κι εγω με την μπανανα μου....

δεν ξερω για τη δικη σου μπανανα.....η δικια μου ομως ειναι τσικιτα.........10χ2550 με 1.425 ροκ σταβλος ειμαι...........θα ανοιξω θρεντ οταν ετοιμαστω για λεπτομερειες

(αλλαξα θεση στις μνημες απο 2-4 σε 1-3 και ταυτοχρονη τουμπα των ντιμ και ειμαι πλεον καθαρος παντου-ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ 8 μαμω τον modulo)

μπραβο πανο.......μακαρι να το σκισεις το διαμαντακι......:T:

Ευχαριστω παιδες!!:)

Δεν θυμαμαι ακριβως το stepping...ασε γιατι παραλιγο να τον χασω αφου ειχε κολλησει η παστα μεταξυ cpu και xp-120 και στραβωσαν τα πινακια!!!It'ok now!!

Με 2750 δεν ειναι ομως σταθερα..θα το δοκιμασω κι αλλο...

Ναι οντως αν με 2610 χτυπησα 32ρι με 2700 πες σταθερα...........χε χε!!

Αλλα το τιμημενο δεν ηθελε να παει 300*9 με τπτ!!Θα το παλεψω...αυτος ειναι ο στοχος μου!:)

Αρχική απάντηση από SLN

ενας επεξεργαστης κουβαλιεται πιο ευκολα απο οτι ενα "esdee labs" Μαλλον αυτος πρεπει να σε ρωτησει που μενεις???

Εκτος κι αν το πας για "b&e" (breaking and entering, που λενε και στο χωριο μου)

οπως ακριβως καναμε στο bronx ... θυμασαι SLN ? :D

χε χε...esdee ο "Κ@λος"οπως τον ονομασα ειναι πλεον αγαπητο μελος της οικογενειας!!Δεν θελω να τον χασω!! :hehe:

Μολις του εκανα δωρο την DFI ξεκ@λιαστηκε...

Αν δεν μου δωσει ομως 300*9..θα τον βαλω πισω στην gigabyte:rofl:

Ερωτηση, στους AMD υποτιθεται οτι δεν υπάρχει FSB άρα ειτε 300 "FSB" δώσω με μνημες στα 250 είτε 250 FSB δώσω με μνημες παλι στα 250 (και το cpu πάντα σταθερο βεβεα στην ίδια συχνότητα) τις ίδιες επιδώσεις θα έχω , έτσι δεν ειναι? Γιατι κοπτεστε ολοι τοτε να δώσετε 300+ FSB στις μητρικές σας? :hm:

Το ίδιο ισχύει και για τους New Castle σχετικά με την εβδομάδα παραγωγής.... ;)

Ο δικός μου 3400+ πάει μια χαρά και σταθερότατα μέχρι 273Χ10 = 2730Μηζ @ 1,575 Vcore (1,5 Default) αλλά από εκεί και πέρα ο απόλυτος τοίχος...... :(

Μόνο κάτι ΜΑΧ SCREEN SHOT μέχρι 2850 ΜΗΖ @ 1,65 Vcore και ατέλειωτα ΜΕΜΤΕΣΤ μέχρι 2880ΜΗΖ μπορώ να πάρω.... :tomato:

Dagalidi οι Newcastle κανανε καλο oc αλλα πέφτανε σε κατι τοιχουσ!!! δεν σηκόνονταν με τιποτα απο κει και περα.!!! παρα μόνο με πολύ καλυτερες ψύξεις.

Ο δικος μου κανει 10*270 S&M stable με στοκ ψυκτα ΑΛΛΑ απο κει και πέρα το χαος!!! οτι ρευμα και να του δώσω ... τιποτες... θα του βάλω το FREON πανω να του πω εγω.. θεμα ημερών ειναι...

Αρχική απάντηση από tristeno

Bandwidth

Δηλαδή?? αφού δεν παιζει FSB αλά P4 , ο μεμ κοντρολερ ειναι μεσα στο cpu, αρα η ταχυτητα του ολου συστήματος ειναι σχετική μονο με τον cpu , και την μνήμη (τις ταχυτητες τους) και λίγο την ταχύτητα ΗΤΤ του CPU (800-1000-1200) , το FSB δεν εχει καμια σχέση..

Αποτι εχω ακουσει Athlon 64 στις ιδιες ταχυτητες με τις μνημες στις ιδιες ταχυτητας βγαζουν ίδια σκορ ειτε με 300 FSB ειτε me 220!!!

Ακριβώς. Το HTT δεν έχει καμμία σχέση. Εξάλλου όλοι κατεβάζουν τον πολλαπλασιαστή του Htt όταν ανεβάζουν "FSB" προσπαθώντας να μένουν εντός των ορίων (800-1200). Το θέμα είναι αν μπορείς να γεμίσεις τον εσωτερικό δίαυλο με δεδομένα όταν είσαι στα 200 με οποιαδήποτε timings. Δεν μπορείς. Οπότε αναγκαστικά ανεβάζεις "FSB" είτε με σφικτά είτε με χαλαρά timings ανάλογα με το είδος των μνημών που έχεις.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.