Jump to content

Ποια 6600gt.

Athens2004

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Λοιπόν παίδες επειδή είδα πώς οι χ800χλ έχουν 300++++ πάω για το best seller 6600gt .

Ποιά απο όλες ? pciexpress να είναι , τώρα για sli η όχι δεν πειράζει .

Prolink ?

Asus ?

Gigabyte ?

Kάποια άλλη ?

Γιατί ? Έχει καλή ψύξη , πανε οι μνήμες καλά ? Έχει καλή ποιότητα κατασκευής . ?

Προσωπικη επιλογη θα ηταν ΑΥΤΗ η gigabyte (λογω υψηλοτερης συχνοτητας μνημης) , αλλα δεν ξερω αν υπαρχει ελλαντα.

Βεβαια και η Asus με μνημες 1.6 samsung δεν ειναι και ασχημη...

Παίζει και μία Leadtek extreme edition με ανεβασμένο πυρήνα και μνήμες.

Αφού είναι και PCI-x, εγώ προσωπικά θα χτύπαγα αυτή.

Αν και σήμερα χτύπησα μια Asus σε AGP και μου φαίνεται άψογη:D :D

Αυτη ειναι

Εγω την εχω και παει πολυ καλα.Το μονο που θελει ειναι νερο γιατι το ανεμηστηρακι δεν ειναι και το καλυτερο για overclocking.

Σαν καρτα ειναι πολυ καλη

λοιπον φιλε μου ... θα σου πω 5 λογους για να αγοαρσεις την Leadtek 6660 GT extreme version!!!!

1ον:εχει μνημες μς 1.6 ns οι οποιες ειναι default χρονισμενες στα 1125...

2ον:o μνημες υπρχρονιζονται ανετα στα 1280 χωρις artifacts...

3oν:ο πυρινας ειναι χρονισμενος στα 550 default ....kai φτανει μεχρι 570 με 580 χωρις artifacts...

4ον:πολυ καλες θερμοκρασιες με overclocking sta 570 kai 1270 na ftanei se full ide toys 75 βαθμους

5oν: 3900 3d marks sto 2005 me default clockings kai 4236 3d marks 2005 me oveclocking sta 570 core kai Ram 1270......

ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΨΥΚΤΡΑ...

ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ Η ΚΑΡΤΑ ΜΑΜΑΕΙ.....

Υ.Γ .... ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑς ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΟΣ ΚΑΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑ ΑΥΤΗΣ....

Υ.Γ 2 ... MULTIRAMA...236 EURO...

Αρχική απάντηση από Tripper

λοιπον φιλε μου ... θα σου πω 5 λογους για να αγοαρσεις την Leadtek 6660 GT extreme version!!!!

Ουουουουου Αντιchrist Ουουουου!!

Αρχική απάντηση από ATi [Σήμερα, στις 16:20]

Ουουουουου Αντιchrist Ουουουου!!

Loooooooool:worship: :worship:

Παιδια γιατι τέτοiα αντίδραση για Leadtek, παίζει κάτι? Ρωτάω γιατί αυτές τις μέρες την περιμένει ένας φίλος μου από multirama.

Αρχική απάντηση από fenriz [Σήμερα, στις 10:54]

Παιδια γιατι τέτοiα αντίδραση για Leadtek, παίζει κάτι? Ρωτάω γιατί αυτές τις μέρες την περιμένει ένας φίλος μου από multirama.

Eίναι καλή κάρτα και έχει και το Splinter Cell Chaos Theory δωράκι αλλά μπορείς άνετα να γλυτώσεις 50 αγοράζοντας μία plolink ή gigabyte.

Μια\ά που το αναφέραμε για να μήν ανοίγω άλλο thread

εχω την giagabyte 6600Gt Agp τελευταίους drivers για mobo και vga και στο 3d mark 2001

παίρνω γύρω στα 11κ είναι οκ το σκόρ αυτό γιατι έχω την εντύπωση οτι είμαι πολύ χαμηλά.

Mobo : Giagbyte n7400 pro 2 (N force2)

CPU: Sempron 2800+

Mem:2 x Apacer 512

Στα default είναι cpu - vga - rams ?

Στο 01 παίζει ΠΟΛΥ μεγάλο ρόλο και ο cpu . Αν και ψιλομικρό είναι το σκόρ.

Παίδες παράγγειλα τελικά gigabyte 6600gt 165 τελική/

απο που αν επιτρεπεται????ΠΑνω στο στο καλυτερο κοβεις την προταση!!!

αν και απανταω αργα θα σου ελεγα η υλοποιηση της leadtek 6600gt extrem ειναι πολυ καλη.τεσπα καλοδουλευτη

ποσα φραγκα θες να δωσεις μαξ για καρτα ?καλη υλοποιηση ειναι της msi-asus στα 215.αν θες πιο φτηνη υπαρχουν και οι albatron-prolink.

Αρχική απάντηση από Tripper

1ον:εχει μνημες μς 1.6 ns οι οποιες ειναι default χρονισμενες στα 1125...

2ον:o μνημες υπρχρονιζονται ανετα στα 1280 χωρις artifacts...

3oν:ο πυρινας ειναι χρονισμενος στα 550 default ....kai φτανει μεχρι 570 με 580 χωρις artifacts...

4ον:πολυ καλες θερμοκρασιες με overclocking sta 570 kai 1270 na ftanei se full ide toys 75 βαθμους

5oν: 3900 3d marks sto 2005 me default clockings kai 4236 3d marks 2005 me oveclocking sta 570 core kai Ram 1270......

ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΨΥΚΤΡΑ...

ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ Η ΚΑΡΤΑ ΜΑΜΑΕΙ.....

Υ.Γ .... ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑς ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΟΣ ΚΑΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑ ΑΥΤΗΣ....

Υ.Γ 2 ... MULTIRAMA...236 EURO...

’ψογη!!!

Σήμερα ήρθε η gigabyte ,,,!!! για 165 ευρώ με 2 games δώρο και εγγύηση gigabyte,,, πιστεύω είναι πολύ καλα :whistling

Τώρα αν η Leadtek PX6600GT Extreme έχει 5 frames παραπάνω , no problem .

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.