Staxtis Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8, 2019 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8, 2019 Γειά χαρά σε όλους.. Σε ενα pc νομίζω οτι κάτι λείπει απο drivers...Δεν εχω ιδέα τι μπορεί να είναι κανει διάφορα κουλά. Δεν θα ήθελα να εστιάσουμε στο τι κάνει γιατι είναι αλλη κουβέντα αλλα για το εαν υπάρχει κάποιο software ΣΩΣΤΟ που να κάνει search ΟΤΙ driver μπορεί να λειπει απο το pc...Να κάνει scan δλδ τα πάντα και να σου λεει αν λείπει κάτι και τι είναι αυτό. Σας ευχαριστώ πολύ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregorypeg1000 Μάρτιος 8, 2019 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2019 Προσωπικά χρησιμοποιώ το 3DPChip και δεν με έχει απογοητεύσει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Staxtis Μάρτιος 8, 2019 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2019 (edited) 1 hour ago, Gregorypeg1000 said: Προσωπικά χρησιμοποιώ το 3DPChip και δεν με έχει απογοητεύσει Τέλεια.ΤΟ δοκιμάζω σε ένα αλλο pc τώρα..Βρήκε πράμα.!Περιμένω πως και πως να το τρέξω στο άλλο. Αν κάποιος ξέρει και κάποιο αλλο Prog που θεωρέι καλύτερο η εν πάση περιπτώση πολύ καλό γιατι εκείνος το δουλεύει..Ασ το γράψει. Ευχαριστώ BTW αυτο που μου πρότινε-εβγαλε και κατέβασα λεει αυτό... "The driver being installed is not validated for this computer .Please obtain the appropriate driver from the computer manufacturer. Setup will exit." Εχασε την εμπιστοσύνη μου κιόλας...:/ Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 8, 2019 από Staxtis Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleozz Μάρτιος 17, 2019 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2019 (edited) https://sdi-tool.org/download/ open source, το δουλεύω σε επαγγελματικό επίπεδο πάνω από ένα χρόνο τώρα και είναι απίστευτο. Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 17, 2019 από eleozz 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Staxtis Απρίλιος 1, 2019 Author #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2019 (edited) On 3/17/2019 at 10:48 PM, eleozz said: https://sdi-tool.org/download/ open source, το δουλεύω σε επαγγελματικό επίπεδο πάνω από ένα χρόνο τώρα και είναι απίστευτο. Το κατέβασα μόλις.Θα το δοκιμάσω..Thank you Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 1, 2019 από Staxtis Link to comment Share on other sites More sharing options...
bassplayer Απρίλιος 11, 2019 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2019 εγώ βρήκα κατά λάθος ότι η τελευταία έκδοση του ccleaner έχει software updater... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TopCLR Απρίλιος 12, 2019 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2019 πριν 14 ώρες, το μέλος bassplayer έγραψε: εγώ βρήκα κατά λάθος ότι η τελευταία έκδοση του ccleaner έχει software updater... Το Ccleaner βγάζει updates για τα προγράμματα που έχεις εγκατεστημένα. Όχι για τους οδηγούς (drivers) του συστήματος που λένε πιο πάνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bassplayer Απρίλιος 13, 2019 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2019 Σωστά, λάθος μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts