FLO Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19, 2005 Παιδια μηπως ξερεται κανενα σιτε που να πουλαει αφισες?Η τουλαχιστον να μπορει να μου εκτυπωσει αφισες γυρω στο 1.5μ*1.2μ?Εκτος απο το αφισοραμα?
FLO Απρίλιος 21, 2005 Author #3 Απρίλιος 21, 2005 Αρχική απάντηση από Valderant [Χθες, στις 18:39] Αφισοραμα !! χαχα Κατι εκτος αυτου?
kagelar34 Απρίλιος 21, 2005 #5 Απρίλιος 21, 2005 και μένα μ' ενδιαφέρει κάτι τέτοιο ειδικά η εκτύπωση σε καμβά. Πήγα στο www.afisorama.gr αλλά δεν έχει να κάνω αναζήτητση στα προιόντα.Ξέρετε κανένα site που να σου το επιτρέπει αυτό. Ελληνικό ή μη.
Zarras Απρίλιος 21, 2005 #6 Απρίλιος 21, 2005 εκτυπωση πανω σε καμβα? ωωω εσυ εισαι δυσκολος...κατσε να ρωτησω...λοιπον παιζουν 2ο ενας ο γνωστοτατος Graffiti του γιαννη του μαυροματη, αγια παρασκευη, 6810450 και ενας αλλος ο Μαραγκος Κιμων 6846903 ο οποιος τυπωνει μεχρι και σε ...μαρμαρο!
kagelar34 Απρίλιος 21, 2005 #7 Απρίλιος 21, 2005 Κ στο αφισόραμα εκυπώνουν σε καμβά αλλά το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να βρώ πουθενά το έργο του Kandinsky. Πρόκειται γιαέργο της σειράς composition V νομίζω αλλά δεν θυμάμαι ημερομηνία. όποτε πηγαίνω στα μαγαζιά είναι ααδύνατο να το βρω γιατί γίνεται πανικός από τόσα που έχουν. Οπότε μόνο ηλεκτρονικά πρέπει να το βρω και πάω μετά σε κάποιον από τους πολλούς που εκτυπώνουν σε καμβά και κάνω την δουλειά μου. Το θέμα είναι ότι στα μαγαζιά μου λένε κάθε φορά έλα άλλη μέρα που θα είθναι ο ειδικός των PC εδώ για να βρεις αυτό που θέλεις. Ξέρετε καμιά ΤΕΡΑΣΤΙΑ on-line βιβλιοθήκη που να έχει όλους τους πίνακες? Η έστω κάποιο μαγαζί όπως το afisorama αλλά να σ' αφήνει να ψάξεις στην βιβλιοθήκη του ηλεκτρονικά.@οι δύο που μου είπες είναι Αθήνα και εγώ λέω να το κάνω Πάτρα.Αλλά αν γίνονυαι όλα ηλεκτρονικά οκ!ΥΓ ρε άσχετο θέμα που ανοίξαμε πάλι στο TheLab..
Zarras Απρίλιος 21, 2005 #8 Απρίλιος 21, 2005 ο graffitis το κανει και με ταχυδρομικο περιστερι. no probαπλως τσεκαρε καπως τον καμβα τους γιατι διαφερει απο τον ..πραγματικο καμβα
spc Απρίλιος 21, 2005 #9 Απρίλιος 21, 2005 Αρχική απάντηση από FLO Παιδια μηπως ξερεται κανενα σιτε που να πουλαει αφισες? https://www.oneposter.com/
kagelar34 Απρίλιος 21, 2005 #10 Απρίλιος 21, 2005 Αρχική απάντηση από Zarras ο graffitis το κανει και με ταχυδρομικο περιστερι. no prob ΛΟΛ! που τον βρίσκω αυτόν έχει site ? Πήγα στα προφανή από τα λεγόμενα σου www.graffiti.gr www.graffitis.gr και έφαγα τρελή μούτζα Όσο για την ποιότητα του καμβά δεν έχω ιδέα.Αν ξέρεις κανα tip δεκτό!
Battosai Απρίλιος 21, 2005 #11 Απρίλιος 21, 2005 Aυτό ψάχνεις?Ρίξε μια ματιά στο allposters.com.Κοίτα ακόμα εδώ και εδώ .
Zarras Απρίλιος 21, 2005 #12 Απρίλιος 21, 2005 Κagelar δε θυμαμαι πως ειναι το σιτε του, αν θες παρε τηλ, να σου πει τιμες και τα παιρεταιρω.Ο καμβας που συνηθως τυπωνουν εχει πολλες παραλλαγες και ποιοτητες, οποτε κοιτα να δεις ποιο σου ταιριαζει
kagelar34 Μάϊος 16, 2005 #13 Μάϊος 16, 2005 Αρχική απάντηση από Battosai [21-04-2005 21:25] Aυτό ψάχνεις?Ρίξε μια ματιά στο allposters.com.Κοίτα ακόμα εδώ και εδώ . νατο Τελικά το βρήκα στο allposters αλλά δεν είναι τα χρώματα έτσι όπως το έχω δει εγώ http://imagecache2.allposters.com/images/PORT/GCL_153.jpg Στην αρχή ούτε καν το κατάλαβα. Κάπου το βρήκα πολύ τέλειο και το έβαλα και στο desktop. Ωραίο όμως το allposters!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.