Jump to content

Προβλημα

manosss

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Μητρική : Legend QDI KuDoz 7

Chipset : VIA KT266/333

Επεξεργαστης : AMD Athlon XP @ 1333 MHz

Μνήμη : 256 MB (1 x 256 DDR-SDRAM )

Κάρτα Γραφικών : NVIDIA GeForce FX 5200

Σκληρός Δίσκος : WDC (80 GB)

Σύσκευη DVD-Rom :TEAC DV-W516GB

Τύπος Οθονης : SONY CPD-E220E - 16 ?iooao

Κάρτα Δίκτυου : Ralink Technology Corp RT2561/RT61 802.11g PCI

Λειτουργικό Σύστημα : Microsoft Windows XP Professional 5.01.2600

DirectX : εκδοση 8.1b

Το προβλημα μου ειναι οτι απο τον Μαρτιο σχεδον καθε φορα οπου παω να κανω μια βαρια εργασια κολλαει και βγανει απο αυτην την κατασταση μονο με reset.Εχω παραρηρησει οτι ορισμενες φορες βγαζει καποια pixels στην οθονη οταν κολλαει γι'αυτο σκεφτηκα φταιει η καρτα γραφικων την αλλαξα αλλα συνεχισε,επισης εχω αλλαξει και την μνημη αλλα παλι συνεχισε το προβλημα.Επισης εχω κοιταξει τις θερμοκρασιες του συστηματος και μεσω του bios αλλα και μεσω του pc wizard 2008 και δεν φτανουν πανω απο τους 35C? αρα πιστευω δεν ειναι προβλημα ζεστης.Αλλαξα και τροφοδοτικο μηπως εχει χαλασαει αλλα συνεχιζει το προβλημα.Μήπως μπορειτε να με βοηθησετε λιγο με το προβλημα μου?

Με συγχωρειτε αν το ποσταρα σε λαθος μερος αλλα δεν εβρισκα που ακριβως να το βαλω

Κατ' αρχάς καλώς ήρθες στο forum.

Ήθελα να ρωτήσω όταν λες βαριά εργασία τι εννοείς, μπορείς να δώσεις 1-2 παραδείγματα ???

Κατ' αρχάς καλώς ήρθες στο forum.

Ήθελα να ρωτήσω όταν λες βαριά εργασία τι εννοείς, μπορείς να δώσεις 1-2 παραδείγματα ???

Ευχαριστω εννοω να παιξω ενα παιχνιδι π.χ. warcraft3, να μπω στο ιντερνετ(browser firefox), να ανοιξω καποια εικονα με το photoshop και να την επεξεργαστω

Ωραία κατάλαβα.

Έχεις δοκιμάσει να αυξήσεις το μέγεθος της RAM που έχεις στο pc σου ?

Γιατί απ' ότι βλέπω έχεις μόνο 256MB.

Δοκίμασε να τοποθετήσεις επάνω και την παλιά σου μνήμη, αν βέβαια την έχεις.

Καλό θα ήταν, κατά την γνώμη μου βέβαια, να έχεις 1GB RAM το λιγότερο.

Κάτι τέτοια προβλήματα είναι μάλλον συχνό φαινόμενο με πολυκαιρισμένα windows ή κάποιο πρόβλημα του δίσκου.

Αυτό που προτείνω να κάνεις είναι ένα format και να είσαι προσεκτικός με τους drivers. Προτείνω τους VIA 4-in-1 4.51 και τους nVidia 56.72 ή 66.93

Καλό προγραμματάκι για να τσεκάρεις θερμοκρασίες είναι το HWmonitor και σαν διαγνωστικο το Everest 4.50

1)AMLI: Το ACPI Bios επιχειρεί εγγραφή σε μια διεύθυνση θύρας εισόδου/εξόδου η οποία δεν είναι έγκυρη (0x70)

και βρίσκεται στο πεδίο προστατευμένων διευθύνσεων 0x70 - 0x71 .

Αυτό ίσως προκαλέσει αστάθεια του συστήματος. Επικοινωνήστε με τον προμηθευτή του συστήματός σας για τεχνική βοήθεια.

2) AMLI: Το ACPI Bios επιχειρεί την ανάγνωση από μια διεύθυνση θύρας εισόδου/εξόδου η οποία δεν είναι έγκυρη (0x71)

και βρίσκεται στο πεδίο προστατευμένων διευθύνσεων 0x70 - 0x71 .

Αυτό ίσως προκαλέσει αστάθεια του συστήματος. Επικοινωνήστε με τον προμηθευτή του συστήματός σας για τεχνική βοήθεια.

Aυτα τα 2 errors βρηκα οτι βγαζει καθε φορα οταν σβηνει μεσω του everest ultimate edition στα event logs

Το προβλημα παρουσιαστηκε οταν περασα τα windowsXP

Οι θερμοκρασιες ειναι σταθερες στους 32-43-39 στον επεξεργαστη-καρτα γραφικων-σκληρο δισκο

Το προβλημα παρουσιαστηκε οταν περασα τα windowsXP

Οι θερμοκρασιες ειναι σταθερες στους 32-43-39 στον επεξεργαστη-καρτα γραφικων-σκληρο δισκο

Δυστυχώς η μητρική δεν παίζει καλά με WindowsXP λόγω κακής υποστήριξης ACPI.

Αν δεν φτιάξει με bios update, αλλάζεις μητρική ή αλλάζεις λειτουργικό σύστημα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.