p55 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1, 2019 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1, 2019 Έχει δοκιμάσει κανένας συμβατά μελάνια για αυτόν τον εκτυπωτή; Εννοείται ότι τα @ work του πλαισίου αποκλείονται. Ο εκτυπωτής παίρνει τα HP 950XL και HP 951XL και η φτηνότερη λύση σε αυθεντικά είναι ένα Combo Pack που κάνει σχεδόν 90 ευρά . Αφορούν απλές εκτυπώσεις (κείμενο κυρίως) σε κανονικό χαρτί και όχι σε φωτογραφικό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Μάρτιος 1, 2019 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2019 Ειχα ενα 8500 (νομιζω) pro. Καλο μοντελο. Αλλαξα 4-5 διαφορετικα συμβατα και ολα δεν ειχαν τοσο καλο μελανι (ποιοτητα χρωματος). Πηρα 2 φορες αυθεντικα, πονεσε η τσεπουλα, αλλα κανενα προβλημα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Μάρτιος 1, 2019 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2019 συμβατά 950 ξέχνα το Link to comment Share on other sites More sharing options...
p55 Μάρτιος 1, 2019 Author #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2019 Πάνε τα λεφτουδάκια μου, θα μου τα φάει η ρουφιάνα η hp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Μάρτιος 1, 2019 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2019 Εμ, τα κοιτανε αυτα.... Εγω παντως τον εστειλα και πηρα εναν εγχρωμο λεηζερ. Δεν εκτυπωνω συχνα εγχρωμα, οποτε με συμφερει γιατι καθυστερει η αλλαγη τονερ, ΑΛΛΑ και δεν εχω θεματα με μπουκωμενα/στεγνα nozzles κλπ Link to comment Share on other sites More sharing options...
salde Μάρτιος 1, 2019 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2019 3 hours ago, YDinopoulos said: πηρα εναν εγχρωμο λεηζερ. Δεν εκτυπωνω συχνα εγχρωμα, οποτε με συμφερει γιατι καθυστερει η αλλαγη τονερ, ΑΛΛΑ και δεν εχω θεματα με μπουκωμενα/στεγνα nozzles κλπ συγγνώμη για το hijack, με τι συχνότητα περίπου εκτυπώνεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Μάρτιος 1, 2019 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2019 Ανα εβδομαδα.... καμια 30αρια b/w εγχρωμες ας πουμε 2-3 ανα 15μερο πολυ χοντρικα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts