Aias Απρίλιος 27, 2005 #41 Απρίλιος 27, 2005 Σε αντικαταστασεις το Πλαισιο δεν παιζεται.Πολλες φορες αγοραζω απο εκει εστω και πιο ακριβα για να εχω την ησυχια μου.
Qparadox Απρίλιος 27, 2005 Author #42 Απρίλιος 27, 2005 Σωστο. Το κακο με το Πλαισιο ειναι οτι εχει ΜΙΚΡΗ ποικιλια. Ψαχνω τωρα για ενα motherboard και οι επιλογες ειναι ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ. Τελικα δεν θα το παρω απο εκει.... μαλλον στο pc-store θα παω
Nikos007 Απρίλιος 28, 2005 #43 Απρίλιος 28, 2005 Η γνωμη μου ειναι οτι υπαρουν πολλα μαγαζια και οι επιλογες που εχουμε εμεις οι καταναλωτες ειναι πολλες αρκει να ξερουμε να ψαχνουμε την αγορα.
ikaros19 Μάϊος 6, 2005 #44 Μάϊος 6, 2005 Πάντα μια βόλτα στην Στουρνάρη πιστεύω βοηθάει πρωτού αγοράσεις κάτι....Πάντως το Πλαίσιο είναι το καλύτερο...Πολλές φορές και γω και φίλοι μου έχουμε παρει πράγματα και αλλάξαμε γνώμη...Το πήγαμε πίσω και το άλλαξαν αμέσως....Ούτε καλά καλά που μας ρώτησαν...Και γω όσες φορές έχω μπει στο PC Store μου έρχεται να τους αρχίσω στα μπουκέτα....Δεν μιλάνε...Τους ρωτάς κάτι και για να σου απαντήσουν θα σου βγάλουν την ψυχή!
<hrpn> Μάϊος 20, 2005 #45 Μάϊος 20, 2005 Αρχική απάντηση από Ar@besqu.e [19-04-2005 23:21] ναι ε? ωστε έτσι το pc-store....... Η αλήθεια είναι πως και εγώ ψάχνω ένα παράθυρο για το centurion 5 και μία μου λέγαν θα το φέρουμε, μία στείλε e-mail (καμία απάντηση) αλλά δεν είχα ιδέα οτι είχαν τόσο κακή εξυπηρέτηση!!! με αυτο το παραθυρο την ψυχη μας εχουνε βγαλει... απο τις αρχες μαρτιου καθε μερα ερχεται!!!!! !!!!! !!!!! !!!!! παιρνω σχεδον καθε μερα τηλεφωνο και μου λενε κατι γλυφτικα του στυλ " εμεις τους πελατες μας ποτε δεν τους ξεχναμε" και αλλα παρομοια!!!! εχω βαρεθει με αυτην την ιστορια. Επισης απο εκει πηρα και ενα Sata που μπορει να εχει καποιο προβλημα αλλα βαριεμαι να περασω τα ιδια. εχουν περασει και 3 μηνες....
phovos Μάϊος 20, 2005 #46 Μάϊος 20, 2005 Παραπονιεστε κι εσυς που ειστε απο Αθήνα κι εχετε όλα τα μαγαζια στα πόδια σας....Εμεις στην Επαρχια τη να πουμε....Υπαρχουν 4 [σοβαρα]μαγαζια όλα κι όλα στη πολη και ο ενας είναι χειρότερος απ τον άλλο!!Ο ενας κλέφτης και ο άλλος απατεώνας....Συγκεκριμενα εδω και 1.5 βδομαδα εχω ζητησει να που δόσουν τιμές για 4 parts και με εχουν συνδέσει με Κάιρο...Και για RMA ούτε συζήτηση!!!Τουλαχιστον 2μηνο....Τους λες θελω μια DFI lan party SLi και δεν ξερουν ότι αυτό που ζηταω ειναι μητρική!!Εφτασα στο σημειο να χαίρομαι που θα ανοιξει multirama στη πόλη μου [Αν ειναι δυνατόν....]
ea6gka Μάϊος 20, 2005 #47 Μάϊος 20, 2005 φιλε μου για αυτο το ιντερνετ ειναι το καλυτερο εργαλειο σου , παρεγγελνε απο eshops
ikaros19 Μάϊος 20, 2005 #48 Μάϊος 20, 2005 Όντως....Και απο Ελληνικά αλλά και από ξένα....Βέβαια αν παραγγέλνεις πολλά πράγματα μαζί (από εξωτερικό περισσότερο) σε συμφέρει σίγουρα!!!!Πάντως εγώ είχα πάρει κάτι πράγματα από το frozencpu (Αμερική) και ήρθαν σε 10 μέρες μια χαρά συσκευασμένα...Μόνο νομίζω ότι είναι λίγο ακριβό σε σχέση με άλλα....όμως έχει πολλά πράγματα!!!
phovos Μάϊος 21, 2005 #49 Μάϊος 21, 2005 Μεχρι πριν απο δύο μήνες ήμουν Θεσ/νικη οπότε μοιραζα κάπως τις παραγγελίες μου[internet/local stores]Ελα όμως που με τα e-shops όταν ερχεται η ώρα του RMA ξεπαραδιαζεσαι στα μεταφορικά και στα τηλεφωνα για να βγαλεις ακρη...Εδω κι 1,5 μηνα εχω στειλει στο e-shop ενα πανελακι που πήρε φωτια κι ακομα δε μου το εστειλε πίσω...Το εχουν στειλει λεει στη AKASA για ελεγχο λεει γι αυτό αργει μη χ...σω Τουλαχιστων αν ειχα μπρόστα μου το μαγαζάτορα θα μπορουσα να τον βρίσω λίγο και να ηρεμίσω ο χριστιανός...Συμπερασμα: Στην Αθηνα εισαι άρχοντας...Στη Θεσσαλονίκη απλα βολευεσαι....Στην επαρχια ελπίζεις σε ενα θάυμα!
sa1901 Μάϊος 21, 2005 #50 Μάϊος 21, 2005 Αρχική απάντηση από micron Συμπερασμα: Στην Αθηνα εισαι άρχοντας...Στη Θεσσαλονίκη απλα βολευεσαι....Στην επαρχια ελπίζεις σε ενα θάυμα! Ακριβώς έτσι είναι ... δυστυχώς...
Nikos007 Μάϊος 22, 2005 #51 Μάϊος 22, 2005 Δυστυχως micron εχεις απολυτο δικιο. Ειναι δυσκολα τα πραγματα στην επαρχια. ΥΠΟΜΟΝΗΓια να επιστρεψουμε λιγο στο θεμα μας. Ειχα πεταξει την ιδεα αυτο το thread να το στειλουμε στο pc-store. Θα ηθελα τη γνωμη σας πανω σε αυτο.
ikaros19 Μάϊος 22, 2005 #52 Μάϊος 22, 2005 Εγώ δεν έχω πρόβλημα.....Στείλτο.....Αν και κάτι μου λεει πως πάλι θα μας γράψουν!!!!!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.