Qparadox Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19, 2005 PC-STORE : Μ Α Κ Ρ Ι Α ! Για άλλη μια φορα, οι υπευθυνοι (ανευθυνοι) του ( ο θεος να το κανει) μαγαζιού αυτού στη Στουρναρη έδωσαν ρεσιτάλ εξυπηρέτησης προς πελάτες. Οι ανθρωποι το μονο που θελουν είναι να πραγματοποιουν πωλησεις μαζευοντας ρευστο. Αν τυχον κατι παει στραβα και χρειαστείτε υποστηριξη, κλαφτε το. Μια φορα εκανα το λαθος και αγορασα πραγματα από αυτους, αλλα από τοτε εβαλα μυαλο. Εντυπωση μου κανει πως δεν εχει κλεισει ακομα το μαγαζακι, αλλα που θα παει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Απρίλιος 19, 2005 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2005 Για γίνε λίγο πιο αναλιτικός........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
aspirin Απρίλιος 19, 2005 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2005 στερνή μου γνώση να σε 'χα πρώτα! Καμιά φορά όμως φταίμε κ εμείς αλλά το παίζουμε κινέζοι. Κ όταν δεν μας ικανοποιούν τις απαιτήσεις πικραινόμαστε. Δεν το λέω για σένα συγκεκριμένα. Πάντως θα ήταν σωστό να μας εξηγούσες γιατί να μείνουμε μακριά από αυτό το κατάστημα. Είναι αδικία να το κατηγορείς έτσι απλά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Απρίλιος 19, 2005 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2005 Nα ελεγες κ τι σου καναν μηπως? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qparadox Απρίλιος 19, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2005 Πριν απο 3 μηνες (15 Ιανουαριου) τους πηγα 1 motherboard Gigabyte για rma. Ειχε χαλασει το ενα IDE.Ουτε overclock ειχα κανει ,ουτε τιποτα. Το παρελαβαν (με τα χιλια ζορια-κοιταζοντας καχυποπτα και ξανα-κοιταζοντας το μηπως και βρουν κατι) , αφου ΕΓΩ εγραψα το παραστατικο τους (αν ειναι ποτε δυνατον....). Τελοσπαντων , περασαν 3 μηνες ωστε να βρουν και να συνενοηθουν με την εταιρεια για την αλλαγη. Ποσα τηλεφωνα εκανα στο διαστημα προσπαθωντας να συννενοηθω μαζι τους και γω δεν ξερω.. μια λειπει ο τεχνικος,μια παρε αυριο-μεθαυριο και αλλες χαζομαρες. Τελοσπαντων, τους ρωταω καποια στιγμη : OTAN ερθει το m/b, μπορω να κανω καποια αλλαγη με καποιο αλλο εξαρτημα (αφου στο μεταξυ ειχα αγορασει αλλο m/b). Απαντησαν καταφατικα και ειπαν θα το συζητησουμε απο κοντα. Οταν η στιγμη αυτη ηρθε , κανεις δεν ηξερε τιποτα. Ουτε για τους 3 μηνες που εκανε να ερθει ειπαν, ουτε για τα απειρα τηλεφωνηματα που ειχα κανει. Προεβαλαν διαφορες ηλιθιες δικαιολογιες (λειπει το καλωδιο, βρεχει σημερα, χιονιζει, το λεωφορειο ειναι μπλε). Απλα δεν ηθελαν να εξυπηρετησουν....Το περιστατικο αυτο δεν ειναι το μονο που εχω υποψην μου με το συγκεκριμενο μαγαζι. Δυστυχως η αγορα που εκανα απ'αυτους, περιελαμβανε 3-4 εξαρτηματα. Τα μισα χαλασαν και η συμπεριφορα τους ηταν ΑΚΡΙΒΩΣ η ιδια. Μαλιστα, το ενα το εξαρτημα που ειχε προβλημα, το ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ σε καποιον αλλο ατυχο πελατη...... επειδη δεν ειχαν αλλο να του δωσουν εκεινη τη στιγμη... αρκει να μην χανανε το ρευστο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ar@besqu.e Απρίλιος 19, 2005 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2005 ναι ε? ωστε έτσι το pc-store....... Η αλήθεια είναι πως και εγώ ψάχνω ένα παράθυρο για το centurion 5 και μία μου λέγαν θα το φέρουμε, μία στείλε e-mail (καμία απάντηση) αλλά δεν είχα ιδέα οτι είχαν τόσο κακή εξυπηρέτηση!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Απρίλιος 19, 2005 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2005 Ούτε εγώ είμαι ευχαριστημένος με τα βαρία πεπόνια του pc-store. Το όποιο εκτός του ότι είναι εξωφρενικά ακριβό δίοτι νομίζουν ότι μόνο αυτοί εξακολουθούν να έχουν casemod πράγματα είναι και βαρία πεπόνια. Μέχρι να σου μιλήσουν μπορεί να έχει αλλάξει η τεχνολογία Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qparadox Απρίλιος 19, 2005 Author #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2005 Για να ακουσουμε κι αλλες γνωμες, να δουμε που θα φτασει δηλαδη..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Απρίλιος 19, 2005 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2005 Αρχική απάντηση από QparadoxΜαλιστα, το ενα το εξαρτημα που ειχε προβλημα, το ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ σε καποιον αλλο ατυχο πελατη...... επειδη δεν ειχαν αλλο να του δωσουν εκεινη τη στιγμη... αρκει να μην χανανε το ρευστο.... και εσύ γιατί δεν είπες τίποτα και αφήνεις τον άλλο τον καημένο να ταλαιπωρηθεί (ειδικά αφού είναι τόσο άσχημα τα πράγματα) ????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mustap Απρίλιος 19, 2005 #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2005 Αρχική απάντηση από Qparadox [Σήμερα, στις 20:09] Μαλιστα, το ενα το εξαρτημα που ειχε προβλημα, το ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ σε καποιον αλλο ατυχο πελατη...... επειδη δεν ειχαν αλλο να του δωσουν εκεινη τη στιγμη... αρκει να μην χανανε το ρευστο.... τι εξαρτημα ηταν αυτο??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Απρίλιος 19, 2005 #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2005 Αρχική απάντηση από Mustap τι εξαρτημα ηταν αυτο??? Σύμφωνα με τον νόμο του Μέρφυ: Αυτό που αγόρασες εσύ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Απρίλιος 19, 2005 #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2005 Εχω κανει αρκετες αγορες απο αυτο το μαγαζι αλλα το μονο παραπονο που ειχα ειναι ο χρονος που κανουν για το RMA! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mustap Απρίλιος 19, 2005 #13 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2005 ευτυχως δεν αγορασα τιποτα απο εκει.(δεν ξερω καν το μαγαζι)αλλα μου φαινεται περιεργο που πουλησανε προβληματικο εξαρτημα ενω το ξερανε και μαλιστα παρουσια του ιδιου.κατα πασα πιθανοτητα αυτοι ομως απλοι εντολοδοχοι ειναι..../κανονικα επρεπε να τους ξεχ@ισει εκεινη τη στιγμη μπροστα στο πελατη αλλα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Απρίλιος 19, 2005 #14 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2005 αν ισχύουν αυτά που λές, απαράδεκτη συμπεριφορά. γενικά το rma είναι ευαίσθητος τομέας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qparadox Απρίλιος 20, 2005 Author #15 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2005 Κανονικα ετσι ακριβως επρεπε να κανω με τον ανυποψιαστο πελατη. Αλλα ηταν βραδυ (στο κλεισιμο), μετα τη δουλεια, ημουνα κουρασμενος... δεν μπορουσα να κανω φασαρια.Σκεφτηκα να τον περιμενω απ'εξω απο το μαγαζι για να τον ειδοποιησω αλλα αργουσε απελπιστικα να βγει (ισως σκοπιμα ?). Τωρα βεβαια το εχω μετανιωσει, επρεπε να τους ξεχeσω επιτοπου να γινουν ρεζιλι. Mea culpa. Το εξαρτημα ηταν 1 dimm 512mb no-name με το οποιο τα windows αρνιοντουσαν να συνεργαστουν εστω στο ελαχιστο.Μολις αλλαξε η μνημη, ολα εφτιαξαν. Για να το παραδεκτουν ομως, μου πηρε 1,5 ΜΗΝΑ με συνεχες τρεξιμο απο-προς το μαγαζακι, τηλεφωνα και ολα αυτα μεσα στην καψα του καλοκαιριου. Τα εξαρτηματα (μνημη, m/b,επεξεργαστη/τροφοδοτικο) τα αγορασα Αυγουστο και ο υπολογιστης αρχισε να δουλευει απροβληματιστα τελη Σεπτεμβριου... τοσο καλα Παντως δεν ειναι μονο το rma.Ειναι και γενικοτερα η διαθεση τους να εξυπηρετησουν σε περιπτωση που χρειαστεις κατι περα απο την αγορα του προιοντος.@sotiris : τα πραγματα ειναι χειροτερα απ'οτι λεω. Απλα δεν εχει ιδιαιτερο ενδιαφερον να σας πω λεπτομερειες. Αυτην την αγορα που εκανα απο το pc store, την βλαστημισα οσο τιποτα αλλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Απρίλιος 20, 2005 #16 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2005 όντως τα άτομα στο pc store την έχω δει κάπως και νομίζουν πως το ύφος αυτό περνάει στους πελάτες και μπορούν να πουλήσουν με αυτές τις τιμές!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikos Απρίλιος 20, 2005 #17 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2005 ρε παιδιά, πως επιβιώνουν τέτοια "μαγαζά" , δεν μπορώ να καταλάβω. Μια τρύπα είναι, πανάκριβο , απότι γράφεται εδώ στο φόρουμ είναι , από RMA χάλια, και όμως ακόμη δεν έχει κλείσει . ’ρα , κάποιος ψωνίζει από εκεί . Είναι και μαγαζί , για ψαγμένους υποτίθεται , ποιοί είναι λοιπόν , αυτοί μαμ....κες οι ψαγμένοι που σκάνε τα ωραία τα λεφτά τους εκεί? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Απρίλιος 20, 2005 #18 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2005 μιλατε για το μαγαζακι που ειναι προς το τελος της στουρναρη(αν παρουμε οτι αρχη ειναι απο τα εξαρχεια)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Απρίλιος 20, 2005 #19 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gka μιλατε για το μαγαζακι που ειναι προς το τελος της στουρναρη(αν παρουμε οτι αρχη ειναι απο τα εξαρχεια)? (τέρμα κάτω αριστερά πριν τον Παπασωτηρίου) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Απρίλιος 20, 2005 #20 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2005 ROFL.- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.