ManolisX Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25, 2019 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25, 2019 (edited) Καλησπέρα παιδιά. Μεταπήδησα σε ryzen 2600x με τα τον γέρικο πλέον q6600 και σκέφτομαι να συνδέσω στο καινούριο το custom loop που έχω ήδη. Το θέμα είναι ότι θα χρειαστώ καινούριο block και καινούριο νερό για να καθαρίσω την υφροψυξη. Έχετε κάποιο block και νερό να προτείνετε; Κατά προτίμηση από Ελλάδα και από το ίδιο μαγαζί για να γλιτώσω τα έξτρα μεταφορικά. Ευχαριστώ πολύ. Υγ αυτή τη στιγμή έχω πάνω το heatkiller block. Θα προτιμούσα ένα ώστε να μην χρειαστεί να αλλάξω λάστιχα και fittings. Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 25, 2019 από ManolisX Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Φεβρουάριος 25, 2019 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2019 Κοιτα στο e-shop για μπλοκ, υγρα mayhems η aquacomputer. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TASOS Φεβρουάριος 26, 2019 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2019 πριν 11 ώρες, το μέλος ManolisX έγραψε: Καλησπέρα παιδιά. Μεταπήδησα σε ryzen 2600x με τα τον γέρικο πλέον q6600 και σκέφτομαι να συνδέσω στο καινούριο το custom loop που έχω ήδη. Το θέμα είναι ότι θα χρειαστώ καινούριο block και καινούριο νερό για να καθαρίσω την υφροψυξη. Έχετε κάποιο block και νερό να προτείνετε; Κατά προτίμηση από Ελλάδα και από το ίδιο μαγαζί για να γλιτώσω τα έξτρα μεταφορικά. Ευχαριστώ πολύ. Υγ αυτή τη στιγμή έχω πάνω το heatkiller block. Θα προτιμούσα ένα ώστε να μην χρειαστεί να αλλάξω λάστιχα και fittings. Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη Δέν έχεις γράψει ποιό Heatkiller έχεις. Αλλά άν το loop σου , είναι καλό σε απόδοση ... μήπως να σκεφτείς καλύτερα κάποιον αντάπτορα σε AM4 , για να μήν χαλάσεις τζάμπα χρήματα ? κάτι τέτοιο π.χ. (άν σου ταιριάζει) http://shop.watercool.de/Conversion-Kit-HEATKILLER-CPU-30-Series-AM2/AM3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManolisX Φεβρουάριος 26, 2019 Author #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2019 Το loop αποτελείται από ένα xspc tank 3πλο ψυγείο με 3 φαν 2000rpm πάνω του που κάνουν push. Το. Pump δν θυμάμαι πιο είναι πάντως έκανε τίμια δουλειά στον q6600 παρόλα τα 45 nm του. Γενικά είναι θερμό chip και όταν το loop ήταν στα φορτε του έπαιζε 29-30 iddle 55-60 load κλοκαρισμενος στα 3.8. Το. Block είναι το heatkiller v2 οπότε φαντάζομαι η αλλαγή μπλοκ είναι μονόδρομος γ αυτο ρώτησα να πάω σ κάτι δοκιμασμένο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TASOS Φεβρουάριος 27, 2019 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2019 Για Ελλάδα , η φθηνή και καλή λύση είναι αυτή https://www.e-shop.gr/ek-water-blocks-ek-supremacy-mx-amd-acetal-p-PER.815533 Αν το κόστος , δέν σε προβληματίζει , τότε έχεις αρκετές επιλογές. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts