---Zapotek-- Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19, 2005 Λοιποοον καιρός ήταν να ασχοληθώ και εγώ με h/w και επειδή μου αρέσουν τα ψιλό-Xtreme (δεν λέω Xtreme γιατί υπάρχει και η phase change), και με τον kender να με προσιλιτιζει καθημερινά άρχισα με case moding στο οποίο με την βοήθεια ενός καλού φίλου τα πήγα αρκετά καλά. Και μιας και μου έλεγε, o kender, για το home made w/c (όχι τουαλέτα ) του, είπα και εγώ ας του δώσω μια προσπάθεια μιας και έχουμε και διακοπές από το σχολείο, όχι μόνο μάσα και ξάπλα Σας ζάλισα με το υπέρογκο πρόλογο οπότε θα μπω στο θέμα Δεν ντρέπομαι να ομολογήσω πως είμαι software guy με έφεση σε Security, σε μετρικούς το Zapotek μπορεί να θυμίζει κάτι. Αλλά έφτασε ο καιρός! Έχω διαβάσει αρκετά πριν ποστάρω εδώ. Θέλω τώρα να ρωτήσω έχω έναν εναλλακτη θερμοκρασίας από έναν ψυκτη νερού (ξέρετε «γκλουπ γκλουπ γκλουπ ,αααχχχ», μην πάει στο σεξουαλικό ο νους σας). Ο οποίος ψυκτης έχει μπόλικες στροφές χάλκινου σωλήνα που περνά από πολλά φύλλα αλουμινίου. Θέλω να ρωτήσω είναι ικανός να αποτελέσει μέρος ενός υποτηποδους συστήματος υδροψυξης? Επίσης είναι υποχρεωτικό να υπάρχει ανεμιστήρας να «φυσάει», θα έβαζα έτσι και αλλιώς απλά ρωτώ από περιέργεια,? Επίσης έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για τα blocks του eleven, κατά κόσμων Μιχάλη, οπότε εάν όλα παν καλά θα με ακούσει Βασικά αυτές ήταν οι απορίες μου, και μπορώ να πω ντρέπομαι λίγο καθώς βλέπω άτομα με 500+ posts να κάνουν τώρα τον πρώτο τους water cooler και πιθανός να λένε «Κοιτα ρε το μουλικο» αν και ελπίζω όχι Συγνώμη για το παραλήρημα αλλά είναι το 1-2 post μου εδώ και έχω λίγο τρακ Ευχαριστώ για την υπομονή σας και συγχαρητήρια για το site. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solid Snake Απρίλιος 19, 2005 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2005 Εσυ εισαι o zapotek? Καλος ορισες στο the lab:flower: Και εγω φιλαρακι του kender ειμαι!καλα,ο kender ολο για εσενα μιλαει! Πρεπει να ειναι fan! Link to comment Share on other sites More sharing options...
---Zapotek-- Απρίλιος 19, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2005 Χαχαχα Τότε θα ξέρεις όλη την παρέα όχι μόνο εμένα Ευτυχώς του ηρθε το WOW και έχει καλμάρει λίγο (ο Kender) Καμιά ιδέα για το πρώτο post έχεις? Δεν ξέρω τι να κάνω, να μείνω και να δοκιμάσω με αυτό ή να πάρω από κανένα αυτοκινήτου; Σημειωτέων πως δεν πάω για τρελές επιδόσεις απλά για να μάθω από μέσα how things work Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solid Snake Απρίλιος 19, 2005 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2005 Χα,χα παει,τον χασαμε τωρα με το WoW...!Κοιτα,επιδη και εγω τωρα αρχιζω θα σου ελεγα να κανεις μια αναζητηση σε αλλες σελιδεςκαι ειμαι 100% συγουρος οτι θα βρεις οτι ψαχνεις!Οσο για τον eleven,μπορεις να του στυλεις ενα pm για καθε απορεια σου περι του θεματος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SSJ5 Απρίλιος 20, 2005 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2005 Α ρε Zapotek. Επιτέλους είπες να ξεκολλήσεις λίγο από το security. Ούτε εσύ, ούτε ο kender μου είπε ότι σε προσιλιτίζει. Αλλίως θα σε προσιλίτιζα και εγώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
SSJ5 Απρίλιος 20, 2005 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2005 Αρχική απάντηση από Solid Snake Εσυ εισαι o zapotek? Καλος ορισες στο the lab:flower: Και εγω φιλαρακι του kender ειμαι!καλα,ο kender ολο για εσενα μιλαει! Πρεπει να ειναι fan! Ρε συ. Πού τον ξέρεις τον kender? Μπας και έχουμε γνωριστεί και εμείς; Link to comment Share on other sites More sharing options...
---Zapotek-- Απρίλιος 20, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2005 Ρε παιδιά στο θέμα μας!Θα βοηθήσει κανένας?Btw μια μέτρια Eheim (sp?) πόσο πάει περίπου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpresv Απρίλιος 20, 2005 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2005 η μικρή της eheim έχει περίου 40Ετρακ στο πρώτο ποστ? OMFG!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
---Zapotek-- Απρίλιος 20, 2005 Author #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2005 40 ε? Κάτσε να σκεφτώ ποιος συγγενής έχει ενυδρείο Για pumps τι άλλες λύσεις/προτάσεις υπάρχουν? Και ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση dpresv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Απρίλιος 20, 2005 #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2005 l20 νομιζω εισαι οκ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Απρίλιος 20, 2005 #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2005 Αρχική απάντηση από ---Zapotek-- [19-04-2005 21:27] Ο οποίος ψυκτης έχει μπόλικες στροφές χάλκινου σωλήνα που περνά από πολλά φύλλα αλουμινίου. Θέλω να ρωτήσω είναι ικανός να αποτελέσει μέρος ενός υποτηποδους συστήματος υδροψυξης? καθώς βλέπω άτομα με 500+ posts να κάνουν τώρα τον πρώτο τους water cooler και πιθανός να λένε «Κοιτα ρε το μουλικο» αν και ελπίζω όχι Απλα νομιζω οτι δεν θα ειναι αποδοτικη αυτη η λυση με τον εναλλακτη που θελεις να κανεις. Χειροτερη απαγωγη θερμοτητας...Με ενα πολυ μικροτερο ψυγειο για W/C θα κανεις την ιδια δουλεια. Αν δεν κανω λαθος βεβαια κι εγω.... Απο τα μαθηματικα της 2ας λυκειου μου εχει μεινει "Το στησιμο water cooling ΔΕΝ ειναι ευθεως αναλογου του αριθμου των ποστ στο φορουμ" Link to comment Share on other sites More sharing options...
---Zapotek-- Απρίλιος 26, 2005 Author #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2005 Χαχαχα Τι να πω και εγώ που τα κάνω επανάληψη Θα το ψάξω περαιτέρω και θα σας κρατώ ενήμερους, ευχαριστώ για τις απαντήσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Απρίλιος 26, 2005 #13 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2005 Μπορείς να πάρεις την L25 me 35e που έχει 1000 λ/ω ένα μπλοκ του μιχάλη ένα ψυξείο από αερόθερμο αυτοκινήτου(heatcore)και άμα λάχει και ένα tank...να φτιάξεις ή να αγοράσεις...Κάπου στα 150-180 θα είσαι..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaynd Απρίλιος 26, 2005 #14 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2005 Ανάλογα με το μέγεθος του ψυγείου μπορείς και να μη βάλεις καθόλου ανεμιστήρα Δηλαδή με νορμάλ συχνότητες έναν Athlon64, έναν P4 northwood (όχι Prescott) , και έναν athlon xp, ένα ψυγείο 36*12cm (κυψελλοτό) τοποθετημένο σε ένα ανοιχτό μέρος όχι θαμμένο κάτω από πράγματα ή εγκλωβισμένο σε κουτί, μπορεί να τους ψύξει άνετα. Αυτό όμως δεν είναι και τόσο πρακτικό καθώς το ίδιο αποτέλεσμα μπορείς να καταφέρεις με ένα κυψελλοτό ψυγείο 120*120 με δυο 12αρηδες ανεμιστήρες σε διάταξη «σάντουιτς» πάρε-δώσε Με λίγα λόγια ένα ψυγείο που χωρά στη σειρά δύο 12cm ανεμιστήρες καλύπτει τις ανάγκες των περισσότερων περιπτώσεων. Μην ανησυχείς για το θόρυβο όσους 12cm ανεμιστήρες που να δουλεύουν στις 1000στροφες και να βάλεις δε θα ακούς σχεδόν τίποτα. Όσο για την αντλία κλασσική πλέων έχει γίνει η eheim 1250 Από εκεί και πέρα την δουλεία σου μπορεί κάνει ένας οποιοσδήποτε κυκλοφορητής νερού ενυδρείου με είσοδοέξοδο για σωλήνα της μισής ίντσας και ισχύ πάνω από 900lt/h Για τα μπλόκ του eleven πράγματι είναι τα καλύτερα απλά πρέπει να κανείς λίγη υπομονή όταν θα του το παραγγείλεις. Από εκεί και πέρα πολύ καλά είναι και τα silverdrop. Αν έχεις διαβάσεi από αναζήτηση στο lab είσαι έτοιμος. ’ρχισε να μαζεύεις υλικά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.