sstav Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21, 2019 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21, 2019 (edited) Eίμαι σε αναζήτηση αξιοπιστου (?) πολυμηχανήματος - εκτυπωτή Inkjet με φθηνά μελάνια τρίτου ή δοχεία που τα γεμίζεις με σύριγγες. Κυρίως για εργασίες σχολείου και φωτογραφίες (περιστασιακά). Ξέρω ότι οι inkjet δεν πρέπει να μένουν ανενεργοί για μεγάλο διάστημα ... Wifi /auto feeder /scanner αναγκαία Διαθέτω ένα EPSON PX800FW (10+χρόνια) που δυστυχώς δεν εκτυπώνει πλέον...εχω επιχειρήσει μια φορά με την βοήθεια συμφορουμίτη να καθαρίσω τα σωληνάκια - κεφαλές που στομώνουν αλλά δεν ξέρω αν αξίζει πλέον να επαναλάβω την διαδικασία (δεν ξερω πως-δεν έχω τα εργαλεία) . Συν το γεγονός ότι έχω αγοράσει από ebay τρεις εξάδες μελάνια που δεν έχω καταναλώσει... Τέσπα ..ποιες είναι οι επιλογές σε Canon/Epson... Τιμές μέχρι 120 ευρώ +-. Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 21, 2019 από sstav Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Μάρτιος 1, 2019 Author #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2019 Kανείς; να κοιτάω σε epson ecotank? ok...ακριβότερο κόστος κτήσης αλλά; που υπάρχει η φάκα; αν υπάρχει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts