Jump to content

Νεος Νερουλας...

giorgos_cupra

Recommended Posts

Γεια σας παιδεια,λεω κι εγω μετα απο πολυ καιρο ενασχολησης με τα πισια να εγκαταλειψω την αεροψυξη και να βαλω κι εγω λιγο νερακι:innocent: .Κατ αρχην θελω να ρωτησω αν αυτο το ψυγειο κανει?(δεν ξερω απο που ειναι,το βρηκα με ενα φιλο μου στην αποθηκη του)

http://img257.echo.cx/img257/1630/63vp.jpg

http://img257.echo.cx/img257/1362/57dg.jpg

Πρεπει να του αλλαξω ρακορ?Οι εξοδοι που εχει φαινονται πολυ μικροι και τα ρακορια ειναι πλαστικα...Αυτα προς το παρον..

Μπορείς να ξύσεις λίγο τον σωλήνα. Αν είναι χαλκινος βαμένος σε αλουμίνιο θα φανεί το χρώμα του χαλκού απο κάτω.

Αλλιως απο το βάρος. Αν το ψυγείο σου φένεται ελαφρύ είναι αλουμινένιο.

Για να σου δώσω να καταλάβεις (στο περίπου) ένα χάλκινο ψυγείο εχει βάρος ενος μετριου βιβλίου στο ίδιο μέγεθος, ενω ένα αλουμινένιο είναι σημαντικά ελαφρύτερο.

Καλό θα είναι να αποφύγεις το αλουμίνιο λόγο ηλεκτρόλυσης (εκτός αν χρησιμοποιήσεις αλουμινένιο block) και χειρότερης επίδοσης απο ενα χάλκινο.

Παίζει να είναι χάλκινοι οι σωλήνες. Ξυσε με ενα μαχαιράκι ενα σωληνα και αν φύγει η μπογια θα αποκαλυφθεί αν ειναι χάλκινος ή οχι. Αν ξυσεις και δεν φανει το "καφέ" του χαλκου ξεχνα το. Αν θέλεις μπορείς να βγάλεις το πλαστικό μαυρο καπάκι -οχι απο την μεριά που που φαίνεται στην φώτο απο την άλλη- και να ξύσεις εκει. (λογικά θα φαίνονται οι άκρες των σωλήνων που κανουνε το U turn)

• 2 weeks later...

Εγώ παντώς νομίζω ότι είναι από σίδερο γαλβανισμένο γιατί μου θυμίζει αυτό των αυτοκινήτων sorry αν κάνω λάθος. Παντώς το θέμα δεν είναι από τι είναι το ψυγείο αλλά τι θα ψύχεί αυτό το τέρας. :banging:

Αυτο το thread ειναι σχετικα παλιο...και το παρον συστημα υδροψυξης δεν ειναι για το δικο μου pc...Εγω οταν θα χρειαστω το ψυγειακι απο το tranzit θα απευθηνθω στα παιδια εδω μεσα που σιγουρα θα μου βρουνε απο τη θεσ/νικη.Προς το παρον μαζευω λεφτα για block και για αντλια ακομα:cry: :cry:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.