giorgos_cupra Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19, 2005 Γεια σας παιδεια,λεω κι εγω μετα απο πολυ καιρο ενασχολησης με τα πισια να εγκαταλειψω την αεροψυξη και να βαλω κι εγω λιγο νερακι .Κατ αρχην θελω να ρωτησω αν αυτο το ψυγειο κανει?(δεν ξερω απο που ειναι,το βρηκα με ενα φιλο μου στην αποθηκη του) http://img257.echo.cx/img257/1630/63vp.jpg http://img257.echo.cx/img257/1362/57dg.jpg Πρεπει να του αλλαξω ρακορ?Οι εξοδοι που εχει φαινονται πολυ μικροι και τα ρακορια ειναι πλαστικα...Αυτα προς το παρον.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_000 Απρίλιος 19, 2005 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2005 Είναι χάλκινοι οι σώληνες? (Στην φωτο δεν φαίνεται καθαρά) Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos_cupra Απρίλιος 19, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2005 Τα ρακορια ειναι πλαστικα και ολο το ψυγειο ΜΑΛΛΟΝ ειναι αλουμινιο(πως θα το καταλαβω αν ειναι χαλκος η αλουμινιο?απο το χρωμα?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_000 Απρίλιος 19, 2005 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2005 Μπορείς να ξύσεις λίγο τον σωλήνα. Αν είναι χαλκινος βαμένος σε αλουμίνιο θα φανεί το χρώμα του χαλκού απο κάτω. Αλλιως απο το βάρος. Αν το ψυγείο σου φένεται ελαφρύ είναι αλουμινένιο. Για να σου δώσω να καταλάβεις (στο περίπου) ένα χάλκινο ψυγείο εχει βάρος ενος μετριου βιβλίου στο ίδιο μέγεθος, ενω ένα αλουμινένιο είναι σημαντικά ελαφρύτερο. Καλό θα είναι να αποφύγεις το αλουμίνιο λόγο ηλεκτρόλυσης (εκτός αν χρησιμοποιήσεις αλουμινένιο block) και χειρότερης επίδοσης απο ενα χάλκινο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spike83 Απρίλιος 19, 2005 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2005 Για Χαλκινο το κοβω.... ειχα ιδιο .. η τουλαχιστον εμοιαζε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos_cupra Απρίλιος 19, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2005 Το συγκρινα με αυτο το βιβλιο και ειναι περιπου ισα...http://img241.echo.cx/img241/3055/11qs.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_000 Απρίλιος 20, 2005 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2005 Παίζει να είναι χάλκινοι οι σωλήνες. Ξυσε με ενα μαχαιράκι ενα σωληνα και αν φύγει η μπογια θα αποκαλυφθεί αν ειναι χάλκινος ή οχι. Αν ξυσεις και δεν φανει το "καφέ" του χαλκου ξεχνα το. Αν θέλεις μπορείς να βγάλεις το πλαστικό μαυρο καπάκι -οχι απο την μεριά που που φαίνεται στην φώτο απο την άλλη- και να ξύσεις εκει. (λογικά θα φαίνονται οι άκρες των σωλήνων που κανουνε το U turn) Link to comment Share on other sites More sharing options...
helloween Μάϊος 1, 2005 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2005 Εγώ παντώς νομίζω ότι είναι από σίδερο γαλβανισμένο γιατί μου θυμίζει αυτό των αυτοκινήτων sorry αν κάνω λάθος. Παντώς το θέμα δεν είναι από τι είναι το ψυγείο αλλά τι θα ψύχεί αυτό το τέρας. :banging: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Μάϊος 1, 2005 #9 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2005 Και γω νομιζω χαλκινο ειναι. Φαινεται καλουτσικο. Κοιταξε το πρωτα απο ολα μηπως εχει καμια διαρροη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Μάϊος 1, 2005 #10 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2005 Δεν βρήλες αυτό που μου προτεινες? απο ford transit??? απο evo???? εστω απο seicento???? χεχεχε!!!! Καλή σου τύχη και στείλε και καμια φωτο μετά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos_cupra Μάϊος 2, 2005 Author #11 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2005 Αυτο το thread ειναι σχετικα παλιο...και το παρον συστημα υδροψυξης δεν ειναι για το δικο μου pc...Εγω οταν θα χρειαστω το ψυγειακι απο το tranzit θα απευθηνθω στα παιδια εδω μεσα που σιγουρα θα μου βρουνε απο τη θεσ/νικη.Προς το παρον μαζευω λεφτα για block και για αντλια ακομα:cry: :cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.