SotosLg Μάρτιος 10, 2019 Author #21 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2019 Λίγες φωτό με πρόχειρα δεμένο το κουτί μέχρι να ανέβει το timelapse video που βάφω το σασί. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SotosLg Μάρτιος 11, 2019 Author #22 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2019 (edited) Και εδω ειναι ενα timelapse που βάφω το σασι σε λαβα εφε Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 11, 2019 από SotosLg 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
optimogar Μάρτιος 14, 2019 #23 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2019 Πολύ δυνατό το κουτί. Εγώ θα ήθελα ιδανικά μια νεκροκεφαλή στο πάνω μέρος του κουτιού, της οποίας το κάτω μέρος θα έχει λιώσει. Ίσως έως και την μύτη 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SotosLg Μάρτιος 16, 2019 Author #24 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2019 On 3/14/2019 at 12:07 PM, optimogar said: Πολύ δυνατό το κουτί. Εγώ θα ήθελα ιδανικά μια νεκροκεφαλή στο πάνω μέρος του κουτιού, της οποίας το κάτω μέρος θα έχει λιώσει. Ίσως έως και την μύτη Έσω έτοιμος φιλε μου....αυτο θα γίνει σε επόμενο πρότζεκτ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SotosLg Μάρτιος 17, 2019 Author #25 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2019 Μετά απο αυτό το βίντεο λόγκ, έχει σειρά το τελευταίο μέρος που έχει να κάνει με την συναρμολόγηση. Λίγα λόγια για αυτό το βίντεο. Βάφω το motherboard tray και το rear i/o panel και αφολυ διορθώσω ένα λάθος, να ενόνω με το κουτί βάζοντας πριτσίνια. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Μάρτιος 17, 2019 #26 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2019 Μπράβο για το βάψιμο. Γειώσεις έχεις τώρα με τόσα στρώματα μπογιάς στο σασί; Link to comment Share on other sites More sharing options...
SotosLg Μάρτιος 17, 2019 Author #27 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2019 Θεωρητικα ναι....αν και η μητρικη θα μπει με αποστατες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts