kreach Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19, 2005 Που λέτε ... θέλω να βάλω κάρτα τηλεόρασης .... Λέει όμως ? Τα αξίζει τα λεφτά του ?Επίσης, ξέρω ότι όχι όλα σε αφήνουν : Να γράψεις στο σκληρό τις ταινείες Να δείς όλα τα κανάλιαβασικά , στο θέμα του να γράψεις ταινείες, τις γράφει σε τί format ? *καλλή ποιότητα γραφής ?* Απαιτεί καλό PC ? (έχω 40 Gb, 768 RAM, 2Ghz)Επιπλέον ... θέλω να συνδέσω κονσόλα (πχ Ps2, GameCube, Xbox) στο PCΑυτά ... ιδέες κανείς ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cafe_demek Απρίλιος 19, 2005 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2005 Αναλόγως με το τι δίνεις και κατι αντιστιχο παίρνεις αυτα όλα που θες μπορείς να τα κανείς και όσον αφορά την ποιότητα της καταγραφής το ρυθμίζεις εσύ παρεμπίπτοντος έχει κάρτες TV με 40 έχει και με 120 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ar@besqu.e Απρίλιος 19, 2005 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2005 και για φιλμνετ να προσθέσω εγώ....... ποιά κάρτα έχει τα καλύτερα αποτελέσματα???/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
cafe_demek Απρίλιος 19, 2005 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2005 Αυτή φίλε μου είναι πονεμένη ιστορία πριν από πολλά χρόνια επιχείρησα για filmnet και τα κατάφερα μετά κόπων και βασάνων τώρα με τα xp και τις νέες κάρτες δεν ξέρω τι γίνετε πάντως εμένα το προγράμματα απόκωδικοπιισης δεν ήταν συμβατό με την κάρτα γραφικών εκεί παιδευτικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
blkik Απρίλιος 19, 2005 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2005 Που λέτε ... θέλω να βάλω κάρτα τηλεόρασης .... Λέει όμως ? Τα αξίζει τα λεφτά του ? Ανάλογα αν δεν έχεις συνηθίσει να βλέπεις ΤV σε wide screen οθονη 32" αξίζει Επίσης, ξέρω ότι όχι όλα σε αφήνουν : Να γράψεις στο σκληρό τις ταινείεςΝα δείς όλα τα κανάλια Μπορείς να δείς όλα τα κανάλια που πιάνει η κεραία. Πάιζει ρόλο φυσικά και η ποιότητα του δέκτη της κάρτας. Μπορείς να γράψεις τις ταινείς και ότι άλλο θες συνήθως σε Mpeg2. Επίσης μπορείς να γράψεις απο το ραδιοφωνο (αν έχει) σε mp3 ή wav. Όχι και πολύ καλή ποιότητα εγγραφής.Απαιτεί καλό PC ? (έχω 40 Gb, 768 RAM, 2Ghz) όχι δεν απαιτεί ιδιαίτερα καλό Pc. Τρεχεί και σε πολύ χειρότερα απο το δικό σουΓια filmnet είναι σκέτη ταλαιπωρία και δεν έχεις καθόλου καλά αποτελέσματα.Σου προτέινω Leadtek DV2000 περίπου 80 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kreach Απρίλιος 20, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2005 Βασικά έχω μια κάρτα γραφικών ψιλοαρχαία: NVIDIA GeForce4 MX 440Chip type: GeForce4 MX 440DAC type: Integrated RAMDACDisplay Memory: 64.0 MBMonitor Max Res: 1600,1200... Από Dxdiag... Με την Κάρτα μου η ποιότητα εγγραφής TV --> Hard Disc θα είναι καλή ? Και πόσο resolution ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ar@besqu.e Απρίλιος 20, 2005 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2005 δεν έχει σχέση......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.