Jump to content

Κάρτα TV

kreach

Recommended Posts

Που λέτε ... θέλω να βάλω κάρτα τηλεόρασης .... Λέει όμως ? Τα αξίζει τα λεφτά του ?

Επίσης, ξέρω ότι όχι όλα σε αφήνουν : Να γράψεις στο σκληρό τις ταινείες

Να δείς όλα τα κανάλια

βασικά , στο θέμα του να γράψεις ταινείες, τις γράφει σε τί format ? *καλλή ποιότητα γραφής ?

* Απαιτεί καλό PC ? (έχω 40 Gb, 768 RAM, 2Ghz)

Επιπλέον ... θέλω να συνδέσω κονσόλα (πχ Ps2, GameCube, Xbox) στο PC

Αυτά ... ιδέες κανείς ?

Αναλόγως με το τι δίνεις και κατι αντιστιχο παίρνεις αυτα όλα που θες μπορείς να τα κανείς και όσον αφορά την ποιότητα της καταγραφής το ρυθμίζεις εσύ παρεμπίπτοντος έχει κάρτες TV με 40 έχει και με 120

Αυτή φίλε μου είναι πονεμένη ιστορία πριν από πολλά χρόνια επιχείρησα για filmnet και τα κατάφερα μετά κόπων και βασάνων τώρα με τα xp και τις νέες κάρτες δεν ξέρω τι γίνετε πάντως εμένα το προγράμματα απόκωδικοπιισης δεν ήταν συμβατό με την κάρτα γραφικών εκεί παιδευτικα

Που λέτε ... θέλω να βάλω κάρτα τηλεόρασης .... Λέει όμως ? Τα αξίζει τα λεφτά του ?

Ανάλογα αν δεν έχεις συνηθίσει να βλέπεις ΤV σε wide screen οθονη 32" αξίζει

Επίσης, ξέρω ότι όχι όλα σε αφήνουν : Να γράψεις στο σκληρό τις ταινείες

Να δείς όλα τα κανάλια

Μπορείς να δείς όλα τα κανάλια που πιάνει η κεραία. Πάιζει ρόλο φυσικά και η ποιότητα του δέκτη της κάρτας.

Μπορείς να γράψεις τις ταινείς και ότι άλλο θες συνήθως σε Mpeg2. Επίσης μπορείς να γράψεις απο το ραδιοφωνο (αν έχει) σε mp3 ή wav. Όχι και πολύ καλή ποιότητα εγγραφής.

Απαιτεί καλό PC ? (έχω 40 Gb, 768 RAM, 2Ghz)

όχι δεν απαιτεί ιδιαίτερα καλό Pc. Τρεχεί και σε πολύ χειρότερα απο το δικό σου

Για filmnet είναι σκέτη ταλαιπωρία και δεν έχεις καθόλου καλά αποτελέσματα.

Σου προτέινω Leadtek DV2000 περίπου 80

Βασικά έχω μια κάρτα γραφικών ψιλοαρχαία: NVIDIA GeForce4 MX 440

Chip type: GeForce4 MX 440

DAC type: Integrated RAMDAC

Display Memory: 64.0 MB

Monitor Max Res: 1600,1200

... Από Dxdiag

... Με την Κάρτα μου η ποιότητα εγγραφής TV --> Hard Disc θα είναι καλή ? Και πόσο resolution ?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.