Jump to content

ΑΤΙ 9600XT OR GF 5700 ULTRA?HELP ΓΡΗΓΟΡΑ!

manosone1416003187

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Λοιπον συνοψιζω:p .Μολις εχτες πηρα την 9600ΧΤ με 70e,μεταχειρησμενη,εχει δουλεψει ενα μηνα.Δεν την εχω βαλει ακομα στο pc.Τo θεμα ειναι πως βρηκα σημερα την 5700ultra me 70-80ε και αυτη.Βοηθηστε στην επιλογη οσο μπορειτε.Γρηγορα ομως μην χασω την 5700(αν ειναι και καταληξουμε):help:

Thank you all:)

9600

έχω την εντύπωση ότι είναι πιο δυνατή κάρτα..... τουλάχιστον η δικιά μου έχει πολύ καλούς χρονισμούς.....500-600

:) Αφου εχω απαντησει και εγω σημερα..:p .Aλλα εφτιαξα καινουργιο θεμα γιατι δεν ελεγε κανεις για την ultra.Συνεχιζουμε την βοηθεια please..

επειδη παλαιοτερα ημουν και εγω αναμεσα σε αυτες τις 2 καρτες θα σου προτεινα την XT.Μεσες ακρες το ιδιο αποδιδουν αλλα με την XT μαλλον να παιρνει οριακα το προβαδισμα.

εδιτ: νομιζω πως εχει και χαμηλοτερη καταναλωση

5700 ULTRA καλιτερη από την XT... οριακά μεν αλλά σε τεστ που κάναμε με τον Hellrider η 5700U (MSI) ήταν σχεδον (εκτώς 3dmark 2005) ταχήτερη από την 9600ΧΤ(club3D)...

Και το pc με την 9600ΧΤ είχε και καλήτερο cpu...

+ανάλογα με ψήξη βέβεα αλλα η 5700U πήγε πολύ καλήτερα με stock ψύξη ενώ η 9600χτ ήθελε αλλαγή ψήξης για να ξυπνήσει!

edit: μηλάω για o/c αποτελέσματα παντα default πάνω κάτω τα ίδια είναι...

Πάρε την 9600ΧΤ.Έχω μία asus και τις έχω βάλει και ψυκτράκια στις μνήμες και τρέχει στις ταχύτητες τις υπογραφής...πάει και άλλο λίγο πάνω χωρις artifacts αλλά καλά είναι τώρα σε αυτές....

και εγώ που έχω την 9600 xt απο asus ετσι για δοκιμη την έπαιξα στα 607.5/702 gpu/ram και σκότωνε πραγματικά και φυσικά με αέρα,και την παίδευα για κάνα δύωρο με benchmarks και δεν καταλάβαινε τίποτα(αν θυμάμαι γύρω στους 44 βαθμούς έλεγε το riva tuner).Φαντάσου με water....!!Αλλα και έτσι όπως είναι 500/600 δεν έχω κανένα παράπονο!!

Ρε συ kontak πώς κατάφερες να την πας 600mhz στο GPU? Μου κάνει εντύπωση διότι μετά τα 531/702 core/mem κολλούσε και μετά reboot.... Για πες. Ή και σε pm για να μην ενοχλούμε με :OT:

Καμία σχέση η 5700 με την 9600...πολύ καλύτερη η 9600ΧΤ και απο απεικόνιση και απο επιδόσεις και θέλοντας και μή με ένα blockακι απο 11 πάει μια χαρά και σε overclock :)

Με το riva tuner την ανέβασα,ανέβασα το gpu πρωτα σιγα σιγα και μου ειχε φτασει πανω απο 650 αλλα το mem 499.5 και με το που ανεβαζα λιγο το mem εκανα τα γνωστα τα κολπα,οποτε αρχισα αντιστροφα ,δηλαδη κατεβαζα το gpu και ανεβαζα το mem και στα 607.5/702 σταθεροποιηθηκε γιατι εστω και λιγο παραπανω εκανε κολπακια..

Αυτα δεν εκανα τιποτα παραπανω !!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.