Darap21 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11, 2019 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11, 2019 Καλησπέρα..Θέλω να αγοράσω απορροφητήρα και ψάχνω για να δω τι αξίζει κ τι συμφέρει.. Έχει κανείς ιδέα για να βοηθήσει??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Φεβρουάριος 11, 2019 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2019 Για να εχει κανεις καμια ιδεα να σου πει πρεπει να του πεις 1. Τι τυπο απορροφητηρα ψαχνεις; 2. Τι μηκος; 3. Ποσο συχνη χρηση; 4. Ποσα χρηματα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darap21 Φεβρουάριος 11, 2019 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2019 Απορροφητήρα με καμινάδα..τέτοιο στυλ δλδ https://www.skroutz.gr/c/408/aporrofitires_kouzinas/f/253006_757676_764780_764793_765212_765214/60cm-kaminada-toichou-toulachiston-a-metallika-chamilou-thoryvou-mesaia-351-550m-h.html?order_by=pricevat&order_dir=asc Το μήκος δεν μας απασχολεί αλλα το πλάτος 60 πόντους Η χρήση ειναι νορμάλ...3-4 φορές την εβδομαδα Όσο για τα χρήματα μέχρι 400 αλλα επειδή θα το κάνω με δώσεις μπορει να το πάω και 500 Αν υπάρχει κάτι σε πιο λίγα λεφτά δεν θα πω οχι.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriGaS Φεβρουάριος 13, 2019 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2019 (edited) Κοίτα την Sivar. Είναι εταιρεία που ασχολείται με βιομηχανικό εξαερισμό, συστήματα κλιματισμού/εξαερισμού και βγάζει και απορροφητήρες. Έχω 8μιση χρόνια αυτόν, τον οποίο βλέπω να κοστίζει τώρα κάτω από 300 ευρώ και είμαι εξαιρετικά ευχαριστημένος. Το μόνο του μείον είναι ότι κάνει θόρυβο όταν δουλεύει στο τέρμα. Αλλά τραβάει σα διάολος. Το μόνο πρόβλημα που μου έχει βγάλει είναι ότι κάποια στιγμή χρειάστηκε να αλλάξω τον πυκνωτή του μοτέρ (κόστος ανταλλακτικού 2 ευρώ). Όποιον και να πάρεις κοίτα να αλλάξεις τις λάμπες που θα έχει με LED (ο δικός μου έχει Ε14 ντουί) Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 13, 2019 από GriGaS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darap21 Φεβρουάριος 13, 2019 Author #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2019 πριν 13 ώρες, το μέλος GriGaS έγραψε: Κοίτα την Sivar. Είναι εταιρεία που ασχολείται με βιομηχανικό εξαερισμό, συστήματα κλιματισμού/εξαερισμού και βγάζει και απορροφητήρες. Έχω 8μιση χρόνια αυτόν, τον οποίο βλέπω να κοστίζει τώρα κάτω από 300 ευρώ και είμαι εξαιρετικά ευχαριστημένος. Το μόνο του μείον είναι ότι κάνει θόρυβο όταν δουλεύει στο τέρμα. Αλλά τραβάει σα διάολος. Το μόνο πρόβλημα που μου έχει βγάλει είναι ότι κάποια στιγμή χρειάστηκε να αλλάξω τον πυκνωτή του μοτέρ (κόστος ανταλλακτικού 2 ευρώ). Όποιον και να πάρεις κοίτα να αλλάξεις τις λάμπες που θα έχει με LED (ο δικός μου έχει Ε14 ντουί) Που βλέπω τιμες για τα Sivar? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts