Jump to content

IZI Tellas

nobig

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Ρε παιδιά φαίνεται πολύ καλή η προσφορά της τελλάς με 4 ώρες δωρεάν αστικές αλλά τι λέει το DSL κομμάτι της. Μην τραβάμε τα βυζιά μας όπως οι χρήστες viΒοδι :p

Έχεις κανείς εμπειρία απο το DSL τους;;;

8 Μηνες εχω Tellas. Κατεβαζω απο 38,4 εως και 42,5 ! Πολυ αξιόλογη εταιρια και με 24ωρο service...Προτεινω με κλειστα ματια !!!

Χαίρομαι, μάλλον πάω και εγώ για ADSL, καιρός ήταν αν και με λογαριασμούς 50 δίμηνο dial up ήταν θέμα χρόνου

μια χαρά ειναι η tellas με την προυπόθεση οτι το DSLAM σου δεν έχει πολύ κόσμο.

Εμένα πάλι γιατί μου φαίνονται παρόμοιες οι τιμές?

Συνολικά 80 ευρω το δίμηνο για νετ

Φυσικά και είναι συμφέρον αν το συγκρίνεις με αυτά που σου παρέχει η 56K με τα ίδια λεφτά

Αλλά χλωμό το κόβω να προχωρήσω κι εγώ σε dsl

και αν αν DSLAM έχει κόσμο φαντάζομαι δεν μπορείς να κάνεις πολλά. Κάτι είχε πάρει το αυτί μου για μερικά DSLAM που είναι προβληματικά απο την αρχή και κάποια που είναι αστέρι. Intracom, siemens και alcatel αν θυμάμαι αλλά δεν ξέρω ποια είναι ποιά. Υπάρχει τρόπος να δω που ανήκω και να αλλάξω DSLAM;

Εμείς όπως τα έχω υπολογίσει θα ανέβει 10-20 ο λογαριασμός αλλά θα έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Ούτε θα μπαίνω νύχτα και θα κατέβει πράμα. μου έρχεται 50 δίμηνο το 56Κ και με κωδικούς άλλου, φαντάσου!

Μπορώ να δω που θα με βάλουν;

Μήπως γνωρίζει κανείς τι DSLAM έχουμε στην κολοκυνθού. Κοντά στα Σεπόλια, δίπλα στην Λενορμαν;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.