idonthave Φεβρουάριος 10, 2019 #21 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2019 η καλύπτρα μου είχε πάει 30€, για το phanteks τιμή αν θυμάμαι σωστά ήταν γύρω στα 60€ σύνολο → σχέδιο από εξωτερικό συνεργάτη + το κόψιμο/υλικό, όπως κατάλαβες τους χαιρέτησα. Αν τους πας το σχέδιο νομίζω θα σου πάει γύρω στα 30€ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Φεβρουάριος 10, 2019 #22 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2019 20-30 το δεχομαι , ετσι και αλλιως τα σχεδια ειναι διαθεσιμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyber Φεβρουάριος 10, 2019 Author #23 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2019 @idonthave και @kpetros τους έστειλα email με λεπτομέρειες! περιμένω να μου πουν τιμή και τα λοιπα και αν είναι τα πάμε παρέα! @fatalara αν κάτσει μου τα στέλνεις απο Πάτρα και τα πάω εγώ. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Φεβρουάριος 13, 2019 #24 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2019 Άμα βγει καλή τιμή με ενδιαφέρει και εμένα (να τα στείλω σε κάποιον Αθήνα αν γίνεται να με εξυπηρετήσει) Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyber Φεβρουάριος 13, 2019 Author #25 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2019 σε 2 που ρωτησα μου είπαν ότι δε μπορούν να το αναλάβουν. έχει κάποιος να προτεινει καποιον; Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Φεβρουάριος 13, 2019 #26 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2019 Παμε σε κανα μαστορι απο δω μεσα Μεγαλυτερη επιτυχια μυριζομαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyber Φεβρουάριος 13, 2019 Author #27 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2019 Αν κάποιος μπορει να το κάνει με τέτοια ακρίβεια ας επικοινωνήσει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Φεβρουάριος 13, 2019 #28 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2019 Όταν είχα ρωτήσει κάνα χρόνο πριν εδώ Θεσσαλονίκη οι περισσότεροι μου έδωσαν άκυρο λόγο ποσότητας από όσο άφησαν να εννοηθεί Πάντως αν βρεθεί κάτι στείλτε και σε εμένα γιατί με ψήνει Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyber Φεβρουάριος 14, 2019 Author #29 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2019 Λοιπόν, αύριο κατά τις 6, θα πάρω τα 2 κομμάτια και θα πάω σε ένα εργοστάσιο κοντά στο εργοστάσιο της Ελαΐδας στον Πειραιά. Θα δείξω τα κομμάτια στον ειδικό εκεί και θα μας πει τι μπορεί να γίνει. Αν καταφέρει κάτι με το δικό μου θα ενημερώσω εδώ. Αν μαζευτούμε αρκετοί φαντάζομαι ότι θα γίνει κάτι καλύτερο και στο κόστος. Όσοι είναι από Θεσσαλονίκη, Πάτρα και επαρχία, αν έχουμε επιτυχία με το δικό μου θα βρούμε ένα τρόπο να το στείλουμε. Ποιος θέλει να έρθει παρέα; 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Φεβρουάριος 14, 2019 #30 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2019 Απο το pcpartpicker Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Φεβρουάριος 14, 2019 #31 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2019 πριν 46 λεπτά, το μέλος kpetros έγραψε: Απο το pcpartpicker Το θεμα ειναι να βρουμε καποιο μηχανουργειο να μπορει να τα κοψει χωρις να τα καταστρεψει Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Φεβρουάριος 14, 2019 #32 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2019 Παντως το σχεδιο αυτο δεν δουλευει. Εχω δει το βιντεο του τυπου στο youtube και το προβλημα με την αρνητικη πιεση παραμενει. Πρεπει να φυγει αρκετο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Φεβρουάριος 14, 2019 #33 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2019 πριν 2 λεπτά, το μέλος fatalara έγραψε: Παντως το σχεδιο αυτο δεν δουλευει. Εχω δει το βιντεο του τυπου στο youtube και το προβλημα με την αρνητικη πιεση παραμενει. Πρεπει να φυγει αρκετο. To μεγαλυτερο προβλημα δεν ειναι στο μπροστινο κομματι το μπροστινο κομματι και μισο ποντο πιο μπροστα να το φερεις κανει διαφορα , το μεγαλυτερο θεμα ειναι το επανω με τις ελαχιστες "φυμομενες" τρυπες για την εξαγωγη 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Φεβρουάριος 14, 2019 #34 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2019 πριν 51 λεπτά, το μέλος fatalara έγραψε: Παντως το σχεδιο αυτο δεν δουλευει. Εχω δει το βιντεο του τυπου στο youtube και το προβλημα με την αρνητικη πιεση παραμενει. Πρεπει να φυγει αρκετο. Θυμασε πως το λενε το βιντεο ? Δεν βρισκω αρχειο με εντελως εξαγωνο κοψιμο για το δικο μου .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyber Φεβρουάριος 14, 2019 Author #35 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2019 πριν 1 ώρα, το μέλος fatalara έγραψε: Παντως το σχεδιο αυτο δεν δουλευει. Εχω δει το βιντεο του τυπου στο youtube και το προβλημα με την αρνητικη πιεση παραμενει. Πρεπει να φυγει αρκετο. συμφωνω, είναι δώρον άδωρο όπως είναι αυτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Φεβρουάριος 14, 2019 #36 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2019 Ελπιζω τοτε το μαστορι να ξερει να κανει resize τα σχεδια Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Φεβρουάριος 15, 2019 #37 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2019 Θα το ψαξω το μεσημερι. @evolution ισχυει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Φεβρουάριος 15, 2019 #38 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2019 Μετα την ηττα στο μαστορι , κατι τετοιο πως φαινεται σαν εναλλακτiκη ? XD ΣΟΥΡΩΤΗΡΙ!!!!! Λογικα αυτο το πετυχαινεις με ενα καλο κολωνατο Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyber Φεβρουάριος 16, 2019 Author #39 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2019 Αδιάφορο το λιγότερο φίλε. Ψάχνουμε ακόμα για laser. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Φεβρουάριος 16, 2019 #40 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2019 Διαμπερες κοψιμο και τοποθετηση τετοιου ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts