kpetros Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7, 2019 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7, 2019 Το δοκιμασε κανεις ? Το χα βαλει το πρωι να κατεβαινει και τωρα το δοκιμαζω , δεν φαινεται ασχημο . Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Φεβρουάριος 12, 2019 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2019 https://www.techspot.com/news/78709-apex-legends-attracts-25-million-players-first-week.html Σύμφωνα με αυτό το άρθρο, η κοινότητα το υποδέχθηκε με θέρμη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Φεβρουάριος 24, 2019 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2019 Χθες πηρα το πρωτο win XD Και να κρασαρισμενα εχουν μειωθει πολυ . Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefpats Φεβρουάριος 24, 2019 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2019 Θελει team για να παιξεις.Και επικοινωνια με μικροφωνα.Δοκιμασα με randoms και εφαγα τα μουτρα 3-4 φορες και τα παρατησα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Φεβρουάριος 25, 2019 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2019 Γενικα επειδη εχουν πεσει ολοι οι nolifers μεσα αν δεν ειναι τερμα skilled η ομαδα που θα παιζεις δυσκολα εχεις ελπιδες... Εγω που ειναι ενας average player 3/5 φορες πεθαινω μεσα σε μισο λεπτο απο την προσεδαφιση...Σχεδον παντα με βρισκουν ατομα με οπλο ενω εγω δεν εχω η εχω απλα ενα πιστολακι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Φεβρουάριος 25, 2019 Author #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2019 Καλα ναι , τουλαχιστον σολο ξερεις πως φταις εσυ που εχασες , ενω εδω καταριεσαι αλλους 2 Παντος το 50% ψωφαει στα 5 πρωτα λεπτα , επειδη πεφτουν σε "καλο" σημειο με την ελπιδα Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Φεβρουάριος 25, 2019 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2019 Μα εγω πεφτω παντα (η ετσι πιστευω) εκει που δεν πεφτουν οι πολλοι μηπως και ζησω πανω απο 1 λεπτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Φεβρουάριος 26, 2019 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2019 Το παιχνίδι το κατέβασα για να δω κυρίως γιατί έχει κάνει τόσο ντόρο αλλά έπειτα είδα ότι με παρέα θα έχει ενδιαφέρον. Αρχικά έως τώρα παίζω solo και αν εξαιρέσουμε τα 3-4 πρώτα ματσάκια τα επόμενα πήγαν σχετικά καλά. Αν έχετε σκοπό να πέφτετε σε καλά σημεία πάντως πρέπει να είστε αρκετά γρήγοροι ώστε να προλάβετε τα όπλα. Επίσης ελπίζω να μην έχετε υποτιμήσει τις μπουνιές καθώς, ειδικά αν πάτε όλοι μαζί, ακόμα και πρώτοι να μην είστε, κάνουν αρκετό damage ώστε να ρίξετε κάποιον και να του πάρετε το όπλο/α. Διαφορετικά κάπου απόμερα ώστε να μαζέψετε όσο loot μπορείτε και σιγά - σιγά να πλησιάζεται τον κύκλο. Αν και είμαι λίγα lvl <10 τα παραπάνω με βοήθησαν αρκετά. Έχω πάρει win, δεύτεροι μια φορά, έχω κουβαλήσει και ομάδα (για τα καλά), οπότε δε μπορώ να πω πως έχω τόσο άσχημες εμπειρίες. Προφανώς όμως έχουμε φάει και τα μούτρα μας για τα καλά Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Φεβρουάριος 26, 2019 Author #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2019 Ε κανε αντ τοτε kospetros το δειχνει και επανω ! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Φεβρουάριος 26, 2019 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2019 πριν 35 λεπτά, το μέλος kpetros έγραψε: Ε κανε αντ τοτε kospetros το δειχνει και επανω ! Θα κάνω, θα κάνω. Απλά να ξέρετε ότι αυτό το διάστημα παίζω Metro Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Μάρτιος 5, 2019 #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2019 https://www.techspot.com/news/79023-apex-legends-surpasses-50-million-players-first-month.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Μάρτιος 5, 2019 Author #12 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2019 Κλαιω , μα ποσο αχρηστος πια . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Μάρτιος 6, 2019 #13 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2019 του έδωσα ευκαιρία αλλά λυπάμαι...αδυνατώ...αυτό μονο τίποτα αλλο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Μάρτιος 6, 2019 #14 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2019 Εχει learning curve το παιχνιδι. Πρεπει να παιξεις ωρες και να μαθεις ποιος κανει τι και πως να το χρησιμοποιεις στην καθε κατασταση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Μάρτιος 7, 2019 #15 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2019 https://www.techspot.com/review/1806-apex-legends/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Μάρτιος 7, 2019 #16 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2019 Αν δεν βαλεις ωρες στο game ειναι σαν να μην επαιξες... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Μάρτιος 7, 2019 Author #17 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Μάρτιος 11, 2019 #18 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2019 https://www.pcgamer.com/over-355000-apex-legends-cheaters-have-been-banned/ Μάθε μπαλίτσα από τον άρχοντα, ea/dice. Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Μάρτιος 11, 2019 #19 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2019 (edited) Δειτε αν σας αρεσει η ποιοτητα του vid... Το skill ξερω ειναι κακο αλλα προσπαθουμε... Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 11, 2019 από icy20 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Μάρτιος 11, 2019 #20 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2019 πριν 3 ώρες, το μέλος icy20 έγραψε: Δειτε αν σας αρεσει η ποιοτητα του vid... Το skill ξερω ειναι κακο αλλα προσπαθουμε... Το skill είναι κακό...αλλά έφαγες 7 άτομα. Δάνεισέ μου λίγο απ' αυτό το skill. Καλό το video, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι βρίσκετε σ' αυτό το παιχνίδι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts