Τζώρτζης Απρίλιος 21, 2005 Author #41 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2005 α ρε canon αθάνατη!!!!ναι φίλε όπως τραβήχτηκε ακριβώς απλώς cropped σε 550*410 Link to comment Share on other sites More sharing options...
planetman Απρίλιος 21, 2005 #42 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2005 Μόλις παρήγγειλα από nomatica την Minolta Ζ20! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Απρίλιος 21, 2005 Author #43 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2005 Αρχική απάντηση από planetman Μόλις παρήγγειλα από nomatica την Minolta Ζ20! καλορίζικη και περιμένουμε εντυπώσεις και δείγματα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
planetman Απρίλιος 21, 2005 #44 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2005 Ευχαριστώ, δεν έχω παραγγείλει από εκεί και γενικώς από πουθενά με πιστωτική κάρτα. Ελπίζω να μην γίνει καμμιά *******. Δεν ξέρω και πόσο καιρό θα κάνει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spanaks Μάϊος 4, 2005 #45 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2005 Αρχική απάντηση από Τώρτζης [19-04-2005 16:17] Ίδια με την προηγούμενη φωτογραφία αλλά σε super macro mode + zoom 4x Αχμμμ... Σε super macro mode το zoom (το οπτικό τουλάχιστον) είναι σταθερό (στη Ζ1 μου τουλάχιστον). Αν το πειράξεις περνάει μόνο του σε macro mode... Όταν μάθεις να το χρησιμοποιείς σωστά, θα δεις ότι το μόνο πρόβλημα είναι πως θα φωτίσεις το αντικείμενο, όσο η γκουμούτσα του φακού το καλύπτει με τη σκιά του....Το ψηφιακό zoom βγάλτο τελείως, άχρηστο είναι.Με τη κάρτα μνήμης τι φταίει μπορείτε να μου πείτε?διότι μου κάνει εντύπωση... Αν και υποθέτω το έχεις λύσει, πρέπει να είναι φορμαρισμένη σε fat και να περιέχει τον φάκελο dcim\100MLT29 (αυτό για τη Ζ1 πάλι, για τη Ζ2 νομίζω θέλει 30) Link to comment Share on other sites More sharing options...
planetman Μάϊος 14, 2005 #46 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2005 Μου ήρθε κι εμένα η Minolta Z20. Για κοιτάχτε πόσο κοντά μπορώ να φτάσω. Χρησιμοποίησα και φακό από πλάγια για να φωτίσω το κέρμα διότι δεν φαινόταν τίποτα. Νομίζω πολύ καλύτερο macro από την Canon A95. Τί λέτε; ΥΓ: Δεν την έκοψα, απλώς resize. Η μηχανή στην κυριολεξία εστιάζει από απόσταση 0. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.