Samael Απρίλιος 20, 2005 #21 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gka λες? τοτε αν μπορει ο τζωρτζης να τραβηξει ενα κερμα σε μακρο στο γραφειο και με φυσικο φως να κανουμε καμμια συγκριση? Kαλη ιδεα,θελω να συμετασχω κ γω Προτεινω 1ε κ αμφας ληψη Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Απρίλιος 20, 2005 #22 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2005 λετε να κανουμε καμμια βαση με φωτο σε ιδια πραματα που εχει ο καθενας μας να βλεπουμε διαφορες και ετσι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Απρίλιος 20, 2005 #23 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2005 Δεν ειναι κακη ιδεα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιωργος_Μ Απρίλιος 20, 2005 #24 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Απρίλιος 20, 2005 #25 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2005 πιστευω οτι κατι τετοιο δεν θα βοηθησει στην ασφαλη εξαγωγη συμπερασματωνθα χαντακωθουν πολλες καλες ψηφιακες φωτογραφικεςκαι αντιστοιχα θα εκθειαστουν και καποιες μετριεςεξαιτιας του κυριοτερου παραγοντα... του ιδιου του χρηστη....εξαλλου υπαρχουν ηδη καποια πολυ καλλα review sites που τραβανε στανταρ θεματα για καλυτερη συγκριση.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Απρίλιος 20, 2005 Author #26 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2005 θα το δοκιμάσω με το κέρμα και όντως ήταν υπερφωτισμένη η φωτογραφία διότι ο γατούλης μου έκανε νουμεράκια ντρέπεται όταν τον βγάζω φωτογραφίες και κουνιόταν συνέχεια με συνέπεια την απότομη λήψη της. Με τη κάρτα μνήμης τι φταίει μπορείτε να μου πείτε?διότι μου κάνει εντύπωση... Υ.Σ δε τη φόρμαρα μέσα στη ψηφιακή(δεν έχω βρει ακόμα πως γίνεται ) αλλ΄΄α στον card reader...λές να φταίει αυτό? Ευχαριστώ για τα καλορίζικα :flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Απρίλιος 20, 2005 #27 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2005 Αρχική απάντηση από ΤζώρτζηςΥ.Σ δε τη φόρμαρα μέσα στη ψηφιακή(δεν έχω βρει ακόμα πως γίνεται ) αλλ΄΄α στον card reader...λές να φταίει αυτό? πολύ πιθανόν! δοκίμασε (αν γίνεται - γιατί αν υπάρχει ασυμβατότητα - πράγμα περίεργο - δεν θα μπορείς) και πες μας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Απρίλιος 20, 2005 #28 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2005 Aν και με 300ε ισως να επαιρνες και καλυτερη μηχανη (α95 ισως?) , το ωραιο με αυτην ειναι οτι μοιαζει με tie fighter!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Απρίλιος 20, 2005 #29 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2005 Αρχική απάντηση από Vadergrτο ωραιο με αυτην ειναι οτι μοιαζει με tie fighter!!! :rofl: (τεχνικά εμπεριστατωμένη άποψη - ο καθένας με το βιολί του) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Απρίλιος 20, 2005 #30 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2005 Θα εσκαγες αν δεν το ελεγες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaynd Απρίλιος 20, 2005 #31 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2005 Αρχική απάντηση από Vadergr Aν και με 300ε ισως να επαιρνες και καλυτερη μηχανη (α95 ισως?) , το ωραιο με αυτην ειναι οτι μοιαζει με tie fighter!!! H cannon power shot A95 κάνει 350 ευρώ και έχει 3X οπτικό zoom Πού την είδες την καλύτερη? (αναλυτικότερα στα specs δε ξέρω αλλά δεν είδα τίποτα το ιδιαίτερο στην cannon) Πολύ καλή η μηχανή.. Το μόνο που με προβληματίζει είναι το μέγεθος και το βάρος της που είναι (σχετικά) μεγάλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Απρίλιος 20, 2005 #32 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2005 Αρχική απάντηση από ΤζώρτζηςΥ.Σ δε τη φόρμαρα μέσα στη ψηφιακή(δεν έχω βρει ακόμα πως γίνεται ) αλλ΄΄α στον card reader...λές να φταίει αυτό? Ευχαριστώ για τα καλορίζικα :flower: 99%,ηταν αλλωστε κ το 1ο που μου ηρθε στο μυαλο μιας κ το εχω παθει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Απρίλιος 20, 2005 Author #33 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2005 Αρχική απάντηση από Samael [Σήμερα, στις 21:27] 99%,ηταν αλλωστε κ το 1ο που μου ηρθε στο μυαλο μιας κ το εχω παθει καλά μιλάμε δε παίζομαι αυτό ήταν τώρα όλα οκ :tomato: ευχαριστώ!!! για τη canon μην ακούω κουβέντα πολύ καλή κάμερα!!!!!!!! αν και πιστεύω, κοιτάζοντας τα χρακτηριστικά τους, πως είναι καλύτερη η Ζ2 (διότι δεν τις έχω και τις 2 για σύγκριση) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Απρίλιος 20, 2005 Author #34 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2005 Αρχική απάντηση από kaynd H cannon power shot A95 κάνει 350 ευρώ και έχει 3X οπτικό zoomΠού την είδες την καλύτερη? (αναλυτικότερα στα specs δε ξέρω αλλά δεν είδα τίποτα το ιδιαίτερο στην cannon) Πολύ καλή η μηχανή..Το μόνο που με προβληματίζει είναι το μέγεθος και το βάρος της που είναι (σχετικά) μεγάλο όντας παλαιός κάτοχος της Α70 σε πληροφορώ πως η Ζ2 δένει καλύτερα στο χέρι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Απρίλιος 20, 2005 #35 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2005 Καλοριζικη φιλε Τζωρτζη..ειμαι 1000% σιγουρος οτι δεν θα απογοητευτεις!Οπως ειδες το zoom μετραει ετσι???Πολυ κολλημα ρε γμτ ειδικα στην αρχη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Απρίλιος 20, 2005 Author #36 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2005 Αρχική απάντηση από deadlock7 Καλοριζικη φιλε Τζωρτζη..ειμαι 1000% σιγουρος οτι δεν θα απογοητευτεις!Οπως ειδες το zoom μετραει ετσι???Πολυ κολλημα ρε γμτ ειδικα στην αρχη! ευχαριστώ!δεν έχω γμτ χρόνο τώρα και δε μπορώ να τη ψάξω όσο θαθελα...αλλά είναι εκπληκτική!(καλά το φλας της μίλια μακρυά της Α70...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
papatsonis Απρίλιος 21, 2005 #37 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2005 Αρχική απάντηση από kaynd [Χθες, στις 20:50] H cannon power shot A95 κάνει 350 ευρώ και έχει 3X οπτικό zoom το 2ο , σωστό.Η τιμή όμως , 300 απο Eλλάδα, για να μην πώ απο το νοματικα που εχει 269 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Απρίλιος 21, 2005 Author #38 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2005 Όπως ζητήθηκε Σε macro mode fine auto φως ημέρας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Απρίλιος 21, 2005 Author #39 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2005 Και σε super macro mode auto fine φως ημέρας Link to comment Share on other sites More sharing options...
papatsonis Απρίλιος 21, 2005 #40 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2005 ενα μακρο μολις πριν λιγο απο την Α95 (cropped βεβαια το πιο κατω) πάντως αν το 2ο διφραγκο ειναι το καδρο οπως τραβηχτηκε (απλως resized) , τότε είναι παρα πολυ καλο. Εδώ το πιο κοντινο που μπορεσα να τραβήξω (αν και δεν πρεπει να ημουν τελειως καθετα απο πανω του) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.