loki Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19, 2005 Εχει αγορασει κανεις pc games, dvd κτλ απο PLAY.COM? Εντυπωσεις? Οι τιμες που αναγραφονται περιλαμβανουν και την παραδοση εδω στο Greece ή υπάρχει επιβαρυνση με μεταφορικα? Απο που τα παραλαμβανεις και σε ποσες μερες?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Απρίλιος 19, 2005 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2005 OTI ΛΕΕΙ στην τιμή του παιχνιδιού....Εγώ είχα παραγγέιλει 2 και μου ήρθαν με επιβάρυνση μόλις 2 ευρώ από την συνολική τους τιμή που αναγράφεται στο site... Κυριακή η παραγγελία...Πέμπτη έπαιζα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Απρίλιος 19, 2005 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2005 Δεν υπάρχει επιβάρυνση, πως ειδες εσυ 2 ευρώ παραπάνω απορώ... Η τιμή ειναι Delivered, που σημαίνει μαζί με τα μεταφορικά.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Απρίλιος 19, 2005 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2005 Ναι ε.....ίσως έχεις δίκιο.....Δεν θυμάμαι ακριβώς διότι ούτως ή άλλως ήταν πολύ φτηνά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
feanorian82 Απρίλιος 19, 2005 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2005 Δεν υπάρχει καμία επιβάρυνση! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow KnighT Απρίλιος 19, 2005 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2005 Καμια απολυτως επιβαρυνση,μηπως εβλεπες τιμη σε λιρες αντι για ευρω? :Ρ Link to comment Share on other sites More sharing options...
loki Απρίλιος 19, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2005 Η παραδοση με ποιο τροπο γινεται και ποσο χρονο παιρνει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
feanorian82 Απρίλιος 20, 2005 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2005 Παράδοση με ταχυδρομείο. Εμένα ότι έχω παραγγείλει σε 4 μέρες είναι εδώ. Και έχω πάρει αρκετά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hurin Απρίλιος 20, 2005 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2005 Απλό ταχυδρομείο ?Έχω παραγγείλει dvd από dvdzone2.com και μάλλον "χάθηκαν" στο ταχυδρομείο (51 μέρες ήδη...) . Ευτυχώς που μου έδωσαν εκπτωτικό , όμως μου ξεκαθάρισαν οτι δεν πρόκειται να αποζημιώσουν άν παραγγελία μέσω ταχυδρομείου , χαθεί . Link to comment Share on other sites More sharing options...
feanorian82 Απρίλιος 20, 2005 #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2005 Ρε φιλε μη σε παρω και στο λαιμο μου αλλα δεν είχα πρόβλημα ποτέ με το play.com Μηπως σου τα εφαγε ο ταχυδρομος; Εχω πάνω από 20-30 αγορες. Αν παραγγείλεις πολλά τεμάχια το καθενα ερχεται σε ξεχωριστό πακέτο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hurin Απρίλιος 20, 2005 #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2005 Τί να σου πώ ? Ταχυδρομείο δεν εμπιστεύομαι ξανα . Μου έκανε τρομερή εντύπωση ο επαγγελματισμός του www.dvdzone2.com που άμεσα με αποζημίωσαν , χωρίς δικιά τους υπαιτιότητα ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow KnighT Απρίλιος 21, 2005 #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2005 Κι εγω ειχα μια χαμενη παραγγελια απο το play.com.ε-μαιλ,απαντηση την αλλη μερα και αποστολη του καινουριου την επομενη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angeldust Απρίλιος 23, 2005 #13 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2005 Εχω παραγγείλει 2 φορές απο το Play.com και δεν είχα κανένα πρόβλημα. Τα παιχνίδια ηρθαν στην ώρα τους (4 ημέρες νομίζω έκαναν) και φυσικά ήταν σε άριστη κατάσταση και άψογα πακεταρισμένα. Η τιμές που λένε στο site περιλαμβάνουν και μεταφορικά, εγώ δεν πλήρωσα ουτε ευρώ παραπάνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.