Jump to content

Αγορά παιχνιδιών από PLAY.COM

loki

Recommended Posts

Εχει αγορασει κανεις pc games, dvd κτλ απο PLAY.COM? Εντυπωσεις? Οι τιμες που αναγραφονται περιλαμβανουν και την παραδοση εδω στο Greece ή υπάρχει επιβαρυνση με μεταφορικα? Απο που τα παραλαμβανεις και σε ποσες μερες?? :)

OTI ΛΕΕΙ στην τιμή του παιχνιδιού....Εγώ είχα παραγγέιλει 2 και μου ήρθαν με επιβάρυνση μόλις 2 ευρώ από την συνολική τους τιμή που αναγράφεται στο site...

Κυριακή η παραγγελία...Πέμπτη έπαιζα.....;)

Απλό ταχυδρομείο ?

Έχω παραγγείλει dvd από dvdzone2.com και μάλλον "χάθηκαν" στο ταχυδρομείο (51 μέρες ήδη...) . Ευτυχώς που μου έδωσαν εκπτωτικό , όμως μου ξεκαθάρισαν οτι δεν πρόκειται να αποζημιώσουν άν παραγγελία μέσω ταχυδρομείου , χαθεί .

Ρε φιλε μη σε παρω και στο λαιμο μου αλλα δεν είχα πρόβλημα ποτέ με το play.com Μηπως σου τα εφαγε ο ταχυδρομος;

Εχω πάνω από 20-30 αγορες. Αν παραγγείλεις πολλά τεμάχια το καθενα ερχεται σε ξεχωριστό πακέτο!

Τί να σου πώ ? Ταχυδρομείο δεν εμπιστεύομαι ξανα .

Μου έκανε τρομερή εντύπωση ο επαγγελματισμός του www.dvdzone2.com που άμεσα με αποζημίωσαν , χωρίς δικιά τους υπαιτιότητα !

Εχω παραγγείλει 2 φορές απο το Play.com και δεν είχα κανένα πρόβλημα. Τα παιχνίδια ηρθαν στην ώρα τους (4 ημέρες νομίζω έκαναν) και φυσικά ήταν σε άριστη κατάσταση και άψογα πακεταρισμένα. Η τιμές που λένε στο site περιλαμβάνουν και μεταφορικά, εγώ δεν πλήρωσα ουτε ευρώ παραπάνω.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.