ΓιαγκΤ Φεβρουάριος 12, 2019 #21 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2019 Αν θέλεις κινητό σφαίρα χωρίς προβλήματα https://www.skroutz.gr/c/40/kinhta-thlefwna/m/9895/Google.html?from=latest_keyphrases&keyphrase=pixel&order_by=pricevat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thresh86 Φεβρουάριος 14, 2019 #22 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2019 ^ διάβαζα στα σχόλια για προβληματα με την Pie , η οποία ίσως κ να είναι η τελευταία αναβάθμιση για αυτό. Επίσης , δεν έχω δει τα ενδότερα του αλλά μήπως εδώ κ 2 χρόνια τα modem (4G+) κλπο hardware (μνήμες κλπα) έχουν ανέβει ? Μέχρι τα 500 πάντως μιλάμε για πολλές επιλογές σε Samsung , OnePlus, θα έριχνα κ μια ματιά κ στο ολοκαίνουργιο Honor View20. Link to comment Share on other sites More sharing options...
9000+rpm Φεβρουάριος 17, 2019 Author #23 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2019 (edited) Ακομη το ψυριζω, σκεφτομουν για s9plus αλλα τελικα μαλλον θα παω στο Note8 τωρα που η τιμη του ειναι γυρω στα 4,5πρασινα. Ειχα σχεδον ολη την σειρα s(που λεει ο λογος) s2, s3, s6, s7edge ε νυσαφι οχι αλλο s Μπηκα και στο τρυπακι να κανω υπερβαση για το Note 9 αλλα μου κοθονται καπως τα σχεδον 7 κατοσταρικα για συσκευη την στιγμη που μπορω να κανω αριστα την δουλεια μου με αρκετα χαμηλοτερη τιμη. Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 17, 2019 από 9000+rpm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts