Jump to content

Προσφορά Εργασίας

gleon

Recommended Posts

Ζητείτε τεχνικός Η/Υ

Η καθημερινή ασχολία του θα είνα ρύθμιση υπολογιστών (Software,Hardware)

-κολλήματα windows ktlp

-δεν παίζει ο Η/Υ

-μου κολλάει η πασίεντζα

-καθαρισμούς εκτυπωτών και υποτυπώδες service

-παρακολούθηση δικτύου

Πρόκειται για υπηρεσία Helpdesk σε μεγάλο δημόσιο φορέα πλησίον στάσης μετρό

Αποδοχές ικανοποιητικές και όπως πάντα αναλόγων προσόντων (πχ για απόφοιτο ΤΕΕ και χωρίς προϋπηρεσία ή άλλη εμπειρία γύρω στα 700 ευρώ ΜΕΙΚΤΑ για καθημερίνο 5ώρο 9-2)

Η παρουσία Θα είναι καθημερινή (part time 9-2 H full time 9-5) . Θα το δούμε στην πορεία

Ασφαλιστική κάλυψη δεν παρέχεται (ΟΧΙ ΙΚΑ Δηλαδή) η σχέση εργασίας θα είναι είτε ελεύθερου επαγγελματία (δελτίο) είτε χωρίς δελτίο ... μέχρι να φτάσει δηλαδή το πόσο που μπορεί να πάρει κάποιος χωρίς δελτίο ... είναι γύρω στα 5000 νομίζω

Η συνεργασία εφόσον υπάρξει θα είναι ορίζοντα τουλάχιστον 6μήνου

mail, erotiseis, biografika .... sto gleon@dblab.ece.ntua.gr

• Replies 41
  • Created
  • Last Reply

700 μεικτα? πολυ καλα,και χωρις ασφαλιση?μπραβο μπραβο, και με δελτιο????

Δηλαδη πληρωνεις το Τεβε σου και σου μενουν και για τσιγαρα.

Εστω δελτιο και 700καθαρα

-20% η παρακρατηση=560(Τα παιρνεις πισω σε 1 χρονο αλλα εως τοτε τι κανεις?)

-200 το τεβε ,μινιμουμ=360

-40 το μηνα η συναφεια,γιατι θα κλησεις βιβλια η θα σε σκισει η εφορια σε 3 χρονακια=320

-30 εξοδα λογιστη γιατι εχεις βιβλια,προαιρετικο=290

απο τα 300 ξεκινας και τρως,ομολογω πολυ καλα λεφτα

Επειδή το ποστ σου ήταν ειρωνικό θα σου απαντήσω

1) λεφτά δεν είναι ούτε πολλά ούτε λίγα ... είναι ικανοποιητικά και για τη φύση της δουλειάς (την οποία δεν ξέρεις είναι ΣΟΥΠΕΡ)

2)ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΣΕ ΑΝΑΓΚΑΣΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ

3)το ποσό για το τέβε που αναφέρεις ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ είναι για το ΔΙΜΗΝΟ οπότε άντε να βάλουμε 150 στο ΤΕΒΕ ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΣΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΣ... λεφτά που θα τα πλήρωνες έτσι και ΑΛΛΙΩΣ ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΣ

4)Πρέπει να είσαι τουλάχιστον ηλίθιος για τόσο μικρά ποσά να χρειάζεσαι λογιστή και να μη τα φτιάχνεις μόνος σου. Αν τα ποσά που έχεις είναι μεγαλύτερα (ποιο πολλές λογιστικές πράξεις) τον πληρώνεις έτσι και αλλιώς τον λογιστή

5)Για τη συνάφεια όπως και για την περαίωση δε θα πω τίποτα γιατί είναι καθαρά θέμα του ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ που έχεις και πόσο τακτικός είσαι στις υποχρεώσεις σου. Αν αρχίσουν να ψάχνουν εισοδήματα κάτω από 15000 ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ. + οτι η ΣΥΝΑΦΕΙΑ ΚΑΙ Η ΠΕΡΑΙΩΣΗ ΔΕ ΣΟΥ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΤΙΠΟΤΑ

6)ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΫΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΙ ΑΝΩΤΕΡΗ ΜΟΡΦΩΣΗ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΓΙΑ 5Ωρο 700 ευρώ ΜΕΙΚΤΑ.

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ανφέρω ότι οι τηλεφωνήτριες μεγάλων εταιρειών για κυλιόμενο 8ΩΡΟ χωρις αργειες ΣΚ και λοιπά παίρνουν μεικτά γύρο στα 650 με 680

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Η ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ Η ΝΑ ΜΑΣΑΜΕ

αν δε σου κάνει το μαγαζί αγόρασε από άλλου ... δεν πας στο πλαίσιο να του διαμαρτηριθείς για τις τιμές του

Αρχική απάντηση από ea6gka

γιατι ειναι ειρωνικο ρε φιλε? αδικο εχει?

πάντα απαντάμε με επιχειρήματα δωσε μου την επιχειρηματολογία σου απέναντι στη δική μου και θα το σιζητησουμε. γιατι τα 300 καθαρά που έβγαλε εκείνος εγώ τα λέω τουλάχιστον 500

εχείς δοκιμάσει να δουλεψεις πάνω απο 5 ώρες την ημερα

έχεις δοκιμάσει να δουλεψεις γενικότερα..ωστέ να αποκτησεις προυπηρεσία και να "ανεβεις"

(το ίδιο ισχύει και με τη μόρφψση)

τι αλλο επιχειρημα θες?

Αρχική απάντηση από tristeno

Ποιό είναι το κατώτερο ωρομίσθιο στην Ελλάδα? Έτσι για να έχουμε και μια ιδέα (μιλάμε για αυτό του ανειδίκευτου εργάτη).

Αλήθεια και έγω δεν γνωρίζω .... μιλάω σε σχεσή με αυτά ποθ βλέπω στην αγορά

αν ξέρεις ενημέρωσε

http://www.mof-glk.gr/mis/2005.htm

και με βάση αυτό η προσφορά μου είναι πολύ καλή

αν και πάντα έλεγα ότι το επίσιμο μισθολόγιο ειναι πολυ υποτιμημένο

Κατ αρχήν καλό ειναι που υπάρχουν τετοιου τύπου αγγελίες και ειδικά σε ενα φορουμ για υπολογιστές. Συμφωνώ οτι τα λεφτά δεν ειναι καλά αλλα δε νομίζω ολοι οταν ξεκινήσαμε να δουλεύουμε, να παίρναμε και τόσα πολλά παραπάνω. Ούτε προυπηρεσία ζήτησε, ούτε σπουδές κλπ και ουτε καν full time.

Το να ειρωνευόμαστε ευκολο ειναι αλλα δε προσφέρει και τίποτα, και δε νομίζω οτι σας είπε κανένας να πάτε να δουλέψετε εκει.

Τη νοοτροπία του Ελληνα που θέλει να ξεκινήσει απο Διευθυντής δε μπορώ να την καταλάβω...

Αρχική απάντηση από Trooper

Κατ αρχήν καλό ειναι που υπάρχουν τετοιου τύπου αγγελίες και ειδικά σε ενα φορουμ για υπολογιστές. Συμφωνώ οτι τα λεφτά δεν ειναι καλά αλλα δε νομίζω ολοι οταν ξεκινήσαμε να δουλεύουμε, να παίρναμε και τόσα πολλά παραπάνω. Ούτε προυπηρεσία ζήτησε, ούτε σπουδές κλπ και ουτε καν full time.

Το να ειρωνευόμαστε ευκολο ειναι αλλα δε προσφέρει και τίποτα, και δε νομίζω οτι σας είπε κανένας να πάτε να δουλέψετε εκει.

Τη νοοτροπία του Ελληνα που θέλει να ξεκινήσει απο Διευθυντής δε μπορώ να την καταλάβω...

εσυ επιασες το αλλο ακρο τωρα.

οποιαδήποτε εταιρεία δύναται να διαθέσει κατ'ατομο συγκεκριμένο πόσο (νομίζω γύρω στα 4500) χώρις να απαιτούνται παραστατικά έγραφα ή ασφάλιση σε άλλο φόρεα με τη νόμιμη παρακράτηση του φόρου εισοδήματος πάντα ο οποίος και επιστρέφεται (υπο προυποθέσεις) με τη φορολογική δήλωση

Αρχική απάντηση από RootX

Αυτό που δεν κατάλαβα είναι τι παίζει με την ασφάλιση....

Δεν είναι παράνομη η εργασία χωρίς ασφάλιση, ή κάτι δεν ερμήνευσα σωστά?

Αρχική απάντηση από gleon

η σχέση εργασίας θα είναι είτε ελεύθερου επαγγελματία (δελτίο) είτε χωρίς δελτίο ... μέχρι να φτάσει δηλαδή το πόσο που μπορεί να πάρει κάποιος χωρίς δελτίο ... είναι γύρω στα 5000 νομίζω

οπως ειπε και ο troopie καλως υπαρχουν τετοιες κινησεις, απο κει και περα οποιος θελει να δοκιμασει ειδου η ροδος ειδου και το πηδημα....

τωρα η φαση που προτεινει ο gleon ειναι λιγο κριμαδωρικη αλλα αν καποιος 8ελει να ξεκινησει απο καπου και ειναι και πιπινης εε δε νομιζω να τον χαλαει να πληρωνεται για να δουλευει μονο 5 ωριτσες, αν παλι σε καποιον φαινονται λιγα... εεε βαραει αλλη πορτουλα..

οσο για την ανασφαλιστη εργασια 'η το να παιρνεις 1500ε και "επισημα" να εισαι με 800ε... εεε αυτα ειναι γνωστα και φταιμε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΜΕΙΣ.... που δε κανουμε καταγγελειες 'η κατι αναλογο... βεβαια απο την αλλη ειναι και βολεψη μας σε μια θεση....

αλλος ενας φαυλος κυκλος λοιπον με μοναδικο χαμενο τον εργαζομενο...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.