Darap21 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21, 2019 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21, 2019 Καλησπέρα..Θέλω να αγοράσω έγχρωμο εκτυπωτή για προσωπική χρήση στο σπίτι.. Θέλω να εκτυπώνω και φωτογραφίες.. Τιμή μέχρι 100€ Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Ιανουάριος 21, 2019 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2019 (edited) Μετά από τις τελευταίες μου .. περιπέτειες θα σε ρωτούσα αν σκέφτεσαι να εκτυπώνεις αρκετά ή μία φορά το μήνα. Στην πρώτη περίπτωση ίσως να αξίζει να σκεφτείς απευθείας για ciss και συνεπακόλουθα εκτυπωτή που να το υποστηρίζει. Οι τιμές του εξοπλισμού έχουν πέσει τρομερά Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 21, 2019 από schumifer Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Ιανουάριος 21, 2019 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2019 (edited) https://www.skroutz.gr/s/10023425/Canon-Maxify-MB2150.html (είναι σε προσφορά 79€, δεν ξέρω για πόσο) Πάνω κάτω από ποιότητα εκτύπωσης, στις ίδιες τιμές, είναι όλοι ίδιοι. Οπότε κοιτάς το οικονομικό: Δεν αγοράζεις με τίποτα εκτυπωτή για τον οποίο δεν βρίσκεις φτηνά συμβατά μελάνια που να παίζουν και σωστά. Πρέπει να το ψάξεις. Αλλιώς πληρώνεις original. Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 21, 2019 από gdp77 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oric Ιανουάριος 21, 2019 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2019 πριν 3 ώρες, το μέλος Darap21 έγραψε: Θέλω να εκτυπώνω και φωτογραφίες. Άρα θα καταναλώνετε πολλή μελάνη, και επομένως πάρτε κάτι με ink tank, που συμφέρει πολύ. Πάρα πολύ. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darap21 Ιανουάριος 21, 2019 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2019 πριν 28 λεπτά, το μέλος Oric έγραψε: Άρα θα καταναλώνετε πολλή μελάνη, και επομένως πάρτε κάτι με ink tank, που συμφέρει πολύ. Πάρα πολύ. Αξίζει δλδ αυτος ο εκτυπωτής? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darap21 Ιανουάριος 21, 2019 Author #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2019 πριν 30 λεπτά, το μέλος Darap21 έγραψε: Αξίζει δλδ αυτος ο εκτυπωτής? Είδα και αυτον https://www.skroutz.gr/s/9333112/HP-OfficeJet-Pro-6960-AiO.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts