jax7480 Μάϊος 8, 2005 #61 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2005 Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr χαχαχαχα τι καλος που εισαι ρε jax.............θα που πεις για intel πιο ειναι το καλητερο??? Παλι τα 2003 αλλα τα 32Bit. Τα 64 δεν ξερω αν ειναι καλυτερα καθως δεν εχω δοκιμασει 64μπιτο Intel.Παντως αυτο που σου λεω δεν ειναι στανταρ. Απλα τα περισσοτερα bench πηγαινουν καλυτερα στα 2003, οχι ολα ομως(λεγε με Pi Fast). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Μάϊος 8, 2005 #62 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2005 Αρχική απάντηση από Βασιλης Ρε ALEX οτι και να βαλεις χρειαζεσαι tweaking.....αναλογως το harware σου καθε φορα...και δεν εννοω amd-intel.....εννοω τα παντα απο το hardware....απλα τα win2003 δινουν ενα καλυτερο προβαδισμα στην amd λογω 64bit....αλλα γενικα γι καθε bench χρειαζεσαι και αλλο tweaking και πολλες φορες και αλλη εκδοση win.... δηλαδη τρεχα γυρευε............ για να κανεις καλα σκορ δεν αρκη μονο ο εξοπλισμος αλλα και το καταληλο tweaking για καθε προγραμμα ξεχοριστα......... δεν ειναι για μενα αυτα.....' τα θελω ολα ετιμα εγω :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Μάϊος 8, 2005 #63 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2005 Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr δηλαδη τρεχα γυρευε............ για να κανεις καλα σκορ δεν αρκη μονο ο εξοπλισμος αλλα και το καταληλο tweaking για καθε προγραμμα ξεχοριστα......... δεν ειναι για μενα αυτα.....' τα θελω ολα ετιμα εγω :) γι'αυτο δεν θα μαθεις ποτε.....βαψου μλπε και πετξου στην θαλλασα...και ας μην χαλαμε αλλο το thread του παιδιου...κριμα ειναι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Byron Μάϊος 8, 2005 #64 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2005 Αρχική απάντηση από jax7480 [Σήμερα, στις 17:48] Και για Intel, οτι και να βαλεις παλι χρεπι θα ειναι, οποτε, βαλε Linux. ... Οπου και να βαλεις windows παλι χρεπι θα ειναι το οτιδηποτε μηχανημα (AMD or Intel)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Μάϊος 9, 2005 #65 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2005 αδερφε μου φαινονται ψιλολογικες οι θερμοκρασιες. Παρομοιες νομιζω εχει και ο doom με μικροτερο συμπιεστη και με 507 αεριο. Επισης για να λες οτι εχεις +70 και πανω βαθμους πρεπει να κανει και πολυ θορυβο γιατι το ζοριζεις... Μην βαζεις σκετο 410. Βαλε 50% 507 και 50% 410. Δεν θα εχεις διαφορα. Ισως και καλυτερα. Αλλιως βαλε delta 12αρη μπροστα στο condeser.Υγ. Αν μπορεις βρες το αεριο ΗΡ80. Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Μάϊος 9, 2005 Author #66 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2005 delta 12αρης ειναι μπροστα στο condeser. αλλα μονο ενας. εχω να κανω μερικες δοκιμες ακομα, και βλεπουμε (μονωση+ψυξη condeser-compressor) γιατι HP80? το βαζει ο chilly1 στα 402 xtreme και απο ατομα που το εχουν και εχουμε μιλησει βλεπουν '+' θερμοκρασιες στο CPU Link to comment Share on other sites More sharing options...
phil1416003162 Μάϊος 9, 2005 #67 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2005 Το θεμα ειναι οτι με τους 90nm CPUs και την αδηναμια τους να ξεκινησουν σε πολυ χαμηλες θερμοκρασιες(ο δικος μου δεν ξεκινουσε με θερμοκρασια evaporator κατω απο τους -50)ειναι μαλον ασκοπο να προσπαθουμε για χαμηλοτερες θερμοκρασιες.Αποτι ακουω το ιδιο συμβαινει και με τους Venice και Diego και δε νομιζω οτι ειναι ενα bug που μπορει να λυθει Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Μάϊος 9, 2005 #68 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2005 εχω την εντυπωση οτι αν βαλεις διπλο πριμε κανα δυο ωρες στα 3000-3100 θα δεις κι εσυ θετικες. Βεβαια δεν μπορει να εχει ο αλλος delta για 24/7 νομιζω... το ΗΡ80 ειναι το 402. Ειναι πιο μαλακο αεριο. Καλυτερο απο το 507 αλλα και πιο σταθερο σε σχεση με το 410. Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Μάϊος 9, 2005 Author #69 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2005 Αρχική απάντηση από unseen εχω την εντυπωση οτι αν βαλεις διπλο πριμε κανα δυο ωρες στα 3000-3100 θα δεις κι εσυ θετικες. Βεβαια δεν μπορει να εχει ο αλλος delta για 24/7 νομιζω... το ΗΡ80 ειναι το 402. Ειναι πιο μαλακο αεριο. Καλυτερο απο το 507 αλλα και πιο σταθερο σε σχεση με το 410. 2ο prime μου ειναι αχρηστο, δεν benchαρω με prime και +100 να εβγαζε σε 1ωρα αλλα να ηταν -20 μεχρι να περασουν τα 25 το πολυ λεπτα του 32mb οκ θα ειμουν. Επισης φαντασου οτι δεν ειμουν καν σε vacum, στα 0psi ετρεχα + με την μονωση δεν θα ξεφευγω σε superheat πρεπει να καβατζωσω ενα CPU αυτη τη Week για να κατσω να το δοκιμασω περισσοτερο οσο για τους delta εχω κοιμηθει με delta σε full volt σε αποσταση 50cm, (λολ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Μάϊος 9, 2005 #70 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2005 ok... εγω νομιζα οτι το μηχανημα ειναι για 24/7 οχι οτι το εχεις για benchmarks... Πασσο...Δεν ειναι για τον Mischeif? Αυτος αντεχει τους delta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Μάϊος 9, 2005 Author #71 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2005 Αρχική απάντηση από unseen ok... εγω νομιζα οτι το μηχανημα ειναι για 24/7 οχι οτι το εχεις για benchmarks... Πασσο... Δεν ειναι για τον Mischeif? Αυτος αντεχει τους delta? του mischeif ειναι και θα ειναι για bench. εχουμε αλλο ενα μικρο l'unitακι 1/8 Hp να παιξουμε για 24/7 με ενα r507 θα ειναι μια χαρα! btw οι 80cm flex ειναι SUPER! κατσε να γινω καλα (και να πληρωθω,λολ) παμε για τα μεγαλα σχεδια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mischeif Μάϊος 9, 2005 #72 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2005 απο οτι βλεπω κυριε esdee το μηχανακι μου μια χαρα παει αντε να βρω και εγω μια cpu να το βαφτισω α και ενα evap για το μικρουλι Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Μάϊος 9, 2005 Author #73 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2005 Αρχική απάντηση από Mischeif απο οτι βλεπω κυριε esdee το μηχανακι μου μια χαρα παει αντε να βρω και εγω μια cpu να το βαφτισω α και ενα evap για το μικρουλι κ.Mischeif δεν μου δανειζετε για 2-3 μερες το CPU σας να κανω 1-2-4-10 δοκιμες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skinny13 Μάϊος 9, 2005 #74 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2005 Αρχική απάντηση από esdee του mischeif ειναι και θα ειναι για bench. εχουμε αλλο ενα μικρο l'unitακι 1/8 Hp να παιξουμε για 24/7 με ενα r507 θα ειναι μια χαρα! btw οι 80cm flex ειναι SUPER! κατσε να γινω καλα (και να πληρωθω,λολ) παμε για τα μεγαλα σχεδια υπαρχει 1/8 που να παιρνει 507? το μιροτερο δεν ειναι 1/5? (εννοω απο τη μανα του,χωρις αλλαγη λαδιων κτλ..) Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Μάϊος 9, 2005 #75 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2005 Αρχική απάντηση από Skinny13 υπαρχει 1/8 που να παιρνει 507?το μιροτερο δεν ειναι 1/5?(εννοω απο τη μανα του,χωρις αλλαγη λαδιων κτλ..) o esdee νομιζω εχει αλλαξει λαδια....!δεν πιστευω να υπαρχει 1/8 για 507...μονο για 404.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Μάϊος 9, 2005 Author #76 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2005 Αρχική απάντηση από Skinny13 υπαρχει 1/8 που να παιρνει 507?το μιροτερο δεν ειναι 1/5?(εννοω απο τη μανα του,χωρις αλλαγη λαδιων κτλ..) αν θυμαμαι καλα του mischeif το l'unitακι ειναι 1/8 και ειναι για 404 οποτε θα εχει και POE λαδια (αρα δεν χρειαζετε να αλαξεις τιποτα για 507). Αυτο που δεν ξερω ειναι αν τοσο μικρος compressorας ειναι 'χαμηλων θερμοκρασιων' οπως λεγονται για να μπορει να κρατησει τιποτα watt στους -40 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mischeif Μάϊος 10, 2005 #77 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2005 κυριε esdee θα δω τι μπορω να κανω για σας μα που ειναι αυτοι οι νεοι επεξεργαστες που εχουν φαει ολο το κοσμο:...: :innocent: :whistling Link to comment Share on other sites More sharing options...
petroSEXtreme Μάϊος 28, 2005 #78 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2005 Να ρωτησω και εγω κατι?507 και 410 ή ακομα και 402 Μπορεις να βαλεις και σε ενα απλο κομπρεσορα lunite 1/4 χωρις να αλλαξεις τιποτα απο το setup?Οπως πιο ανθεκτικα φιλτρα?Κατι τετοια μου ελεγε ενας ψυκτικος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Μάϊος 28, 2005 #79 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2005 Φιλτρο αλλαγη οπωσδηποτε και τα λαδια αναλογως την περιπτωση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Μάϊος 28, 2005 #80 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2005 Αρχική απάντηση από unseen [Χθες, στις 21:01] Φιλτρο αλλαγη οπωσδηποτε και τα λαδια αναλογως την περιπτωση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.