Jump to content

ετοιμο το mean machine του Mischeif [updated tuned at load!]

esdee

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Σημετα μετα την εξαρτηση του σαββατοκυριακου απο τους - xC δεν μπορουσαμε να μεινουμε με σταυρωμενα χερια... ετσι (επιτελους ...) στηθηκε και το Mean Machine project του Mischeif...

Xωρις πολλα πολλα αγοραστηκε l'unite Compressor, condeser το γνωστο του unseen και evap τον δικο μου απο 11.

Δυστηχως το αεριο ηταν μονο r404a και η μπουκαλα ειχε μεσα ισα ισα για ενα καλο γεμισμα με αποτελεσμα να μπορεσουμε μονο να παιξουμε χωρις να ρυθμισουμε σε load.

Max temp στον Evap χωρις load ηταν -54 αλλα δυστηχως την photo την εχει ο Voudas με την Camera του και θα την postαρει συντομα...

Πρεπει να δειτε τον Mischeif πως εκανε οταν εδειξε το hipro-θερμομετρο -54. Θα λιωσετε στο γελιο!!! :D

Οριστε και μια photo απο το μηχανημα

Η οπτικη συνεχεια απο τον Vouda μολις φτασει σπιτι του, και τα bench μολις ξαναγεμισουμε με σωστο κενο-γεμισμα και οχι το πασαλιμα που καναμε σημερα ;)

post-1377-1416071859,877_thumb.jpg

• Replies 82
  • Created
  • Last Reply

Αντε με το καλο...και λιγο 410 δεν βλαπτει...:p....ρε μεσα στην μονωση τι εχει?δεν μπορω να καταλαβω?

γύρισα, αδειάζω κάμερα, κάνω divx και ποστάρω... γέλιο λέμεεεεε....

Βαγγέλη πόσταρε καμιά φώτο ακόμα από το τερατάκι που έφτιαξες... εκτός απότις πατέντες σου βεβαίως βεβαίως...;);)

Αρχική απάντηση από Βασιλης

Αντε με το καλο...και λιγο 410 δεν βλαπτει...:p....ρε μεσα στην μονωση τι εχει?δεν μπορω να καταλαβω?

top - secret :p

Αρχική απάντηση από Voudas

γύρισα, αδειάζω κάμερα, κάνω divx και ποστάρω... γέλιο λέμεεεεε....

Βαγγέλη πόσταρε καμιά φώτο ακόμα από το τερατάκι που έφτιαξες... εκτός απότις πατέντες σου βεβαίως βεβαίως...;);)

:( δυστηχως δεν αδειασαμε την camera και δεν εχω πολλες ...

αυτη ειναι καλη που ειναι και σε idle πανω στο CPU

post-1377-1416071860,1389_thumb.jpg

Bαγγέλλη τελικά δεν είπαμε, όταν φτιάξω τα videos με τον ’κη, να τα ανεβάσω εδώ ή στο άλλο θρεντ, το "πόσο gay είσαι"???

Bαγγέλλη τελικά δεν είπαμε, όταν φτιάξω τα videos με τον ’κη, να τα ανεβάσω εδώ ή στο άλλο θρεντ, το "πόσο gay είσαι"???

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑ

δεν κανουμε spam ... ασε τον ιδιο να διαλεξει !!! (τι λες για το off topic που θα το δουν ολοι ? ) :whistle2:

Ωραία !!!

Τα υλικα παιδιά για single stage [compressor - condenser - σωληνες - φίλτρο - και εβαπ , πόσο πάνε πάνω κατω ] χωρίς το φρεον .

καμια 250-300 με καινουργιο (και δυνατο) compressor, ισως τα εργαλεια που θα χρειαστεις για να στησεις-ρυθμησεις την πρωτη φορα ειναι λιγο ακριβα και σε βγαλουν εκτος προυπολογισμου (torch για mapp-gas, εκχυλωτες κοφτες , κασα μανομετρων)

Παιδια η χαρα μου δεν περιγραφεται:D :D

Ειδα ενα απο τα ονειρα που εχω εδω και 5-6 χρονια να πραγματοποιηται:devil:

και το πιο τρελο ειναι οτι το freon μεσα ηταν χαλια ρυθμισμενο(μιας και δεν ειχαμε αρκετο αεριο) και ομως benchαραμε 60mhz πιο κατω απο το τελεια moddarismeno prommie του vouda!

δηλαδη φανταστειται να μπει και r410 θα εχουμε ενα απο τα πιο δυνατα μονοβαθμια που παιζουν στο forum!Βεβαια σε αυτο παιζουν και ρολο οι τρελες πατεντες του esdee που πραγματικα σκιζουν;)

stay tuned ερχεται κυμα κακοκαιριας στα νοτια προαστια με επικεντρο την Ηλιουπολη και πιο συγκεκριμενα τo esdee lab

:eek::innocent::D

LOLlll... καλη φαση! Αντε επιτελους αρχισατε να παιζετε κι εσεις με extreme ψυξεις... !

Μπράβο βρε παιδιά.....

Εκείνο που μου αρέσει πραγματικά είναι ότι το διασκεδάζετε αφάνταστα.....:D

Να φέρω και εγώ το EXOS να βοηθήσω στην ψύξη του Mouse Pad ?????

:banging:

test run 8.7mb

gay 1 2.8mb

gay 2 2mb

τσ τσ τσ κριμα το παλικαρι... εμαθα οτι εχει και δεσμο κι'ολας :D

Αρχική απάντηση από hipro5

ΜΠΡΑΒΟ βρε παλικάρια........ :D

Χα,χα,χα..........Μπράβο βρε Mischeif :D :clap:

thanks mastah! ? σημερα που δεν εχουμε αναλωσιμη ψυξη (λεγε με ξηρο παγο) θα ψαξω λιγο τα bh6 ...

Αρχική απάντηση από Dagalidis

Μπράβο βρε παιδιά.....

Εκείνο που μου αρέσει πραγματικά είναι ότι το διασκεδάζετε αφάνταστα.....:D

Να φέρω και εγώ το EXOS να βοηθήσω στην ψύξη του Mouse Pad ?????

απο γελιο και χαβαλε αλλο τιποτα, να φανταστεις ξεκινησαμε απο της 9:30 το πρωι γιατι πεταχτηκαμε μηπως βρησκαμε κι'αλλο ξηρο (δηστηχος ειχε τελειωσει) πηραμε 1 compressor+σωληνες και 8 το απογευμα ηταν ετοιμο. ουτε που καταλαβαμε κουραση-βαρεμαρα. standard χασαμε 3-4 ωρες απο το χαβαλε!

αχαχαχαχαχαχαχαχαχα

τωρα ειδα τα videakia χαχαχαχαχαχα

και οντως οποτε μαζευομαστε λιωνουμε ολοι παρεα στο γελιο

και φυσικα για ακομη μια φορα τα μπραβο πανε στον esdee:)

thanks mischeif

σημειωση ... η θερμοκρασια (-40.8 που φενεται παραπανω) ειναι απο το IHS του CPU, οχι evap

....λοιπόν μια παραγγελία μπορώ να κάνω στα esdee labs για ενα phase ...περιποιημένο.......όποτε βρεθεί χρόνος ....και φυσικά με το αζημείωτο .....γιατί αν θυμάσαι καλά είχα υποσχεθεί πως αν με περάσεις ....θα έπαιρνα phase . Ηρθε η ώρα λοιπόν......αλλά θα μου το φτιάξεις εσύ! :p

Αρχική απάντηση από doctor

....λοιπόν μια παραγγελία μπορώ να κάνω στα esdee labs για ενα phase ...περιποιημένο.......όποτε βρεθεί χρόνος ....και φυσικά με το αζημείωτο .....γιατί αν θυμάσαι καλά είχα υποσχεθεί πως αν με περάσεις ....θα έπαιρνα phase . Ηρθε η ώρα λοιπόν......αλλά θα μου το φτιάξεις εσύ! :p

lol

doctor κατσε να δουλεψουν σωστα αυτα που φτιαχνουμε και το βλεπουμε, :D

επειδή ξερω ότι θα δουλέψουν σωστά για αυτό ....μπαίνω πρώτος στη λίστα;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.