esdee Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18, 2005 Σημετα μετα την εξαρτηση του σαββατοκυριακου απο τους - xC δεν μπορουσαμε να μεινουμε με σταυρωμενα χερια... ετσι (επιτελους ...) στηθηκε και το Mean Machine project του Mischeif... Xωρις πολλα πολλα αγοραστηκε l'unite Compressor, condeser το γνωστο του unseen και evap τον δικο μου απο 11. Δυστηχως το αεριο ηταν μονο r404a και η μπουκαλα ειχε μεσα ισα ισα για ενα καλο γεμισμα με αποτελεσμα να μπορεσουμε μονο να παιξουμε χωρις να ρυθμισουμε σε load. Max temp στον Evap χωρις load ηταν -54 αλλα δυστηχως την photo την εχει ο Voudas με την Camera του και θα την postαρει συντομα... Πρεπει να δειτε τον Mischeif πως εκανε οταν εδειξε το hipro-θερμομετρο -54. Θα λιωσετε στο γελιο!!! Οριστε και μια photo απο το μηχανημα Η οπτικη συνεχεια απο τον Vouda μολις φτασει σπιτι του, και τα bench μολις ξαναγεμισουμε με σωστο κενο-γεμισμα και οχι το πασαλιμα που καναμε σημερα
GoriLLakoS Απρίλιος 18, 2005 #2 Απρίλιος 18, 2005 Αντε με το καλο...και λιγο 410 δεν βλαπτει.......ρε μεσα στην μονωση τι εχει?δεν μπορω να καταλαβω?
voudas Απρίλιος 18, 2005 #3 Απρίλιος 18, 2005 γύρισα, αδειάζω κάμερα, κάνω divx και ποστάρω... γέλιο λέμεεεεε.... Βαγγέλη πόσταρε καμιά φώτο ακόμα από το τερατάκι που έφτιαξες... εκτός απότις πατέντες σου βεβαίως βεβαίως...;)
esdee Απρίλιος 18, 2005 Author #4 Απρίλιος 18, 2005 Αρχική απάντηση από Βασιλης Αντε με το καλο...και λιγο 410 δεν βλαπτει.......ρε μεσα στην μονωση τι εχει?δεν μπορω να καταλαβω? top - secret Αρχική απάντηση από Voudas γύρισα, αδειάζω κάμερα, κάνω divx και ποστάρω... γέλιο λέμεεεεε.... Βαγγέλη πόσταρε καμιά φώτο ακόμα από το τερατάκι που έφτιαξες... εκτός απότις πατέντες σου βεβαίως βεβαίως...;) δυστηχως δεν αδειασαμε την camera και δεν εχω πολλες ... αυτη ειναι καλη που ειναι και σε idle πανω στο CPU
voudas Απρίλιος 18, 2005 #5 Απρίλιος 18, 2005 Bαγγέλλη τελικά δεν είπαμε, όταν φτιάξω τα videos με τον ’κη, να τα ανεβάσω εδώ ή στο άλλο θρεντ, το "πόσο gay είσαι"???
esdee Απρίλιος 18, 2005 Author #6 Απρίλιος 18, 2005 Αρχική απάντηση από Voudas Bαγγέλλη τελικά δεν είπαμε, όταν φτιάξω τα videos με τον ’κη, να τα ανεβάσω εδώ ή στο άλλο θρεντ, το "πόσο gay είσαι"??? ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑδεν κανουμε spam ... ασε τον ιδιο να διαλεξει !!! (τι λες για το off topic που θα το δουν ολοι ? ) :whistle2:
Athens2004 Απρίλιος 18, 2005 #7 Απρίλιος 18, 2005 Ωραία !!!Τα υλικα παιδιά για single stage [compressor - condenser - σωληνες - φίλτρο - και εβαπ , πόσο πάνε πάνω κατω ] χωρίς το φρεον .
esdee Απρίλιος 18, 2005 Author #8 Απρίλιος 18, 2005 καμια 250-300 με καινουργιο (και δυνατο) compressor, ισως τα εργαλεια που θα χρειαστεις για να στησεις-ρυθμησεις την πρωτη φορα ειναι λιγο ακριβα και σε βγαλουν εκτος προυπολογισμου (torch για mapp-gas, εκχυλωτες κοφτες , κασα μανομετρων)
Mischeif Απρίλιος 19, 2005 #9 Απρίλιος 19, 2005 Παιδια η χαρα μου δεν περιγραφεται :D Ειδα ενα απο τα ονειρα που εχω εδω και 5-6 χρονια να πραγματοποιηται:devil: και το πιο τρελο ειναι οτι το freon μεσα ηταν χαλια ρυθμισμενο(μιας και δεν ειχαμε αρκετο αεριο) και ομως benchαραμε 60mhz πιο κατω απο το τελεια moddarismeno prommie του vouda! δηλαδη φανταστειται να μπει και r410 θα εχουμε ενα απο τα πιο δυνατα μονοβαθμια που παιζουν στο forum!Βεβαια σε αυτο παιζουν και ρολο οι τρελες πατεντες του esdee που πραγματικα σκιζουν stay tuned ερχεται κυμα κακοκαιριας στα νοτια προαστια με επικεντρο την Ηλιουπολη και πιο συγκεκριμενα τo esdee lab
unseen Απρίλιος 19, 2005 #11 Απρίλιος 19, 2005 LOLlll... καλη φαση! Αντε επιτελους αρχισατε να παιζετε κι εσεις με extreme ψυξεις... !
hipro5 Απρίλιος 19, 2005 #12 Απρίλιος 19, 2005 ΜΠΡΑΒΟ βρε παλικάρια........ Χα,χα,χα..........Μπράβο βρε Mischeif :clap:
Dagalidis Απρίλιος 19, 2005 #13 Απρίλιος 19, 2005 Μπράβο βρε παιδιά..... Εκείνο που μου αρέσει πραγματικά είναι ότι το διασκεδάζετε αφάνταστα..... Να φέρω και εγώ το EXOS να βοηθήσω στην ψύξη του Mouse Pad ?????
esdee Απρίλιος 19, 2005 Author #14 Απρίλιος 19, 2005 Αρχική απάντηση από Voudas :banging: test run 8.7mb gay 1 2.8mb gay 2 2mb τσ τσ τσ κριμα το παλικαρι... εμαθα οτι εχει και δεσμο κι'ολας Αρχική απάντηση από hipro5 ΜΠΡΑΒΟ βρε παλικάρια........ Χα,χα,χα..........Μπράβο βρε Mischeif :clap: thanks mastah! ? σημερα που δεν εχουμε αναλωσιμη ψυξη (λεγε με ξηρο παγο) θα ψαξω λιγο τα bh6 ... Αρχική απάντηση από Dagalidis Μπράβο βρε παιδιά..... Εκείνο που μου αρέσει πραγματικά είναι ότι το διασκεδάζετε αφάνταστα..... Να φέρω και εγώ το EXOS να βοηθήσω στην ψύξη του Mouse Pad ????? απο γελιο και χαβαλε αλλο τιποτα, να φανταστεις ξεκινησαμε απο της 9:30 το πρωι γιατι πεταχτηκαμε μηπως βρησκαμε κι'αλλο ξηρο (δηστηχος ειχε τελειωσει) πηραμε 1 compressor+σωληνες και 8 το απογευμα ηταν ετοιμο. ουτε που καταλαβαμε κουραση-βαρεμαρα. standard χασαμε 3-4 ωρες απο το χαβαλε!
Mischeif Απρίλιος 19, 2005 #15 Απρίλιος 19, 2005 αχαχαχαχαχαχαχαχαχατωρα ειδα τα videakia χαχαχαχαχαχακαι οντως οποτε μαζευομαστε λιωνουμε ολοι παρεα στο γελιοκαι φυσικα για ακομη μια φορα τα μπραβο πανε στον esdee:)
voudas Απρίλιος 19, 2005 #16 Απρίλιος 19, 2005 περισσότερα videos σύντομα... και με στάδια κατασκευής κλπ...
esdee Απρίλιος 19, 2005 Author #17 Απρίλιος 19, 2005 thanks mischeifσημειωση ... η θερμοκρασια (-40.8 που φενεται παραπανω) ειναι απο το IHS του CPU, οχι evap
doctor Απρίλιος 19, 2005 #18 Απρίλιος 19, 2005 ....λοιπόν μια παραγγελία μπορώ να κάνω στα esdee labs για ενα phase ...περιποιημένο.......όποτε βρεθεί χρόνος ....και φυσικά με το αζημείωτο .....γιατί αν θυμάσαι καλά είχα υποσχεθεί πως αν με περάσεις ....θα έπαιρνα phase . Ηρθε η ώρα λοιπόν......αλλά θα μου το φτιάξεις εσύ!
esdee Απρίλιος 19, 2005 Author #19 Απρίλιος 19, 2005 Αρχική απάντηση από doctor ....λοιπόν μια παραγγελία μπορώ να κάνω στα esdee labs για ενα phase ...περιποιημένο.......όποτε βρεθεί χρόνος ....και φυσικά με το αζημείωτο .....γιατί αν θυμάσαι καλά είχα υποσχεθεί πως αν με περάσεις ....θα έπαιρνα phase . Ηρθε η ώρα λοιπόν......αλλά θα μου το φτιάξεις εσύ! lol doctor κατσε να δουλεψουν σωστα αυτα που φτιαχνουμε και το βλεπουμε,
doctor Απρίλιος 19, 2005 #20 Απρίλιος 19, 2005 επειδή ξερω ότι θα δουλέψουν σωστά για αυτό ....μπαίνω πρώτος στη λίστα
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.