abril Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18, 2019 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18, 2019 Καλησπέρα, σκέφτομαι να πάρω ένα μεταχειρισμένο laptop από Αμερική 14αρι περίπου στα 200-250 με μεταφορικά περίπου, ξέρετε τι παίζει με το τελωνείο γιατί έχω καιρό να πάρω από Αμερική και δεν ξέρω πως είναι πλέον. μην πάει ο κούκος αηδόνι Link to comment Share on other sites More sharing options...
shattered Ιανουάριος 18, 2019 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2019 Εαν είναι στο global shipping programme (στο γράφει αν πας στο shipping and payments) προπληρώνεις το τελωνείο (όπως και σε προιόντα του αμερικάνικου αμαζον) θα στο βγάλει στο checkout εαν δεν είναι στο global shipping στην καλύτερη αν δεν θυμάμαι λάθος 15ευρώ + 24% φπα (σε όλο το ποσό με τα μεταφορικά) ή ότι γουστάρει ο τελώνης (οκ όχι ακριβώς έτσι αλλά με καταλαβαίνεις) αλλά αφού μιλάς για 14αρη και 200-250 υποθέτω ψάχνεις κάτι σε thinkpad/latitude δες και το ευρωπαικό ebay (μπόλικα έχει το γερμανικό) οκ το keyboard layout είναι σπαστικό αλλά κάνεις δουλειά και δεν έχεις τελωνείο στο κεφάλι σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
abril Ιανουάριος 19, 2019 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2019 12 hours ago, shattered said: Εαν είναι στο global shipping programme (στο γράφει αν πας στο shipping and payments) προπληρώνεις το τελωνείο (όπως και σε προιόντα του αμερικάνικου αμαζον) θα στο βγάλει στο checkout εαν δεν είναι στο global shipping στην καλύτερη αν δεν θυμάμαι λάθος 15ευρώ + 24% φπα (σε όλο το ποσό με τα μεταφορικά) ή ότι γουστάρει ο τελώνης (οκ όχι ακριβώς έτσι αλλά με καταλαβαίνεις) αλλά αφού μιλάς για 14αρη και 200-250 υποθέτω ψάχνεις κάτι σε thinkpad/latitude δες και το ευρωπαικό ebay (μπόλικα έχει το γερμανικό) οκ το keyboard layout είναι σπαστικό αλλά κάνεις δουλειά και δεν έχεις τελωνείο στο κεφάλι σου ναι thinkpad ψάχνω κανένα πιο ελαφρύ γιατί το δικό μου είναι 17αρι και μαζί με το τροφοδοτικό είναι 5+ κίλα και έχω βαρεθεί να το κουβαλάω, αρχικά τα έβλεπα απο γερμανία αλλά το κακό είναι ότι στην αμερική μπορείς να βρεις το ίδιο μείον 100-150 με καλύτερα specs (ram ssd panel), πριν καμία 3ετία αν σου ερχόταν με USPS δεν πλήρωνες τίποτα (συνήθως) και δεν ξέρω αν ισχ΄θει το ίδιο καθεστώς ακόμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts