kuza Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15, 2019 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15, 2019 Τι μπορει να φταει που εχω τοσο χαλια ιντερνετ?Ενα παιδι μου ειπε οτι εχει πολυ ηχο το καλωδειο Link Status Connected Modulation Type ADSL_G.dmt.bis Actual Rate (Up/Down) 52/612 kbps Attainable Rate (Up/Down) 156/844 kbps Noise Margin (Up/Down) 14/11.7 dB Line Attenuation (Up/Down) 35.9/52.7 dB Output Power (Up/Down) 12.1/16.3 dBm Data Path (Up/Down) Interleaved/Interleaved Interleave Depth (Up/Down) 2/2 Interleave Delay (Up/Down) 492/564 ms INP (Up/Down) 3.2/0.7 symbols LinkEncap G.992.3_Annex_K_ATM CRC Errors (Up/Down) 0/7 Annex Type AnnexA Link to comment Share on other sites More sharing options...
The One Ιανουάριος 15, 2019 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2019 Παρε τηλεφωνο την εξυπηρετηση πελατων και πες τους οτι πιανεις μισό Mbps να δουμε τι θα σου πουν. Τα νουμερα ειναι τοσο χαλια που οτι και να σου πουμε στο forum δεν θα αλλαξει και τπτ. Επισης επειδη ειναι μεγαλη αποκλιση απο τα ονομαστικα μεγεθη του πακετου που πληρωνεις, δικαιουσαι να διακοψεις τη συμβαση χωρις επιπλεον κοστος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuza Ιανουάριος 15, 2019 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2019 τους ειχα παρει τηλ μου ειπαν να κανω κατι αλλαγες και θα με παρουν σημερα.... Αλλη ερωτηση... αν φτιαξουν το ιντερνετ αξιζει να αλλαξω ρουτερ η να μεινω με το ZXHN H108N V2.3 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
trib Ιανουάριος 15, 2019 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2019 Εγώ βλέπω το Line Attenuation στο 52-53, το οποίο δείχνει την απόστασή σου από το DSLAM. Απέχεις 3 χιλιόμετρα μακριά με άλλα λόγια. Ή κάπου εκεί. Πάντα σύμφωνα με τα νούμερα της φωτογραφίας. Που μένεις; Έχεις κάνει κάποιο restart το router; Έχεις ελέγξει τη σωστή λειτουργία της τηλεφωνικής πρίζας και της εσωτερικής καλωδίωσης; Συνδέεις το router στην πρώτη τηλεφωνική πρίζα η σε κάποια διακλάδωση μέσα στο σπίτι; Όλα παίζουν το ρόλο τους. Για αρχή όμως κάνε ένα τηλέφωνο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexcrx Ιανουάριος 15, 2019 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2019 5 hours ago, trib said: Εγώ βλέπω το Line Attenuation στο 52-53, το οποίο δείχνει την απόστασή σου από το DSLAM. Απέχεις 3 χιλιόμετρα μακριά και λίγα είπες Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuza Ιανουάριος 15, 2019 Author #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2019 πριν 6 ώρες, το μέλος trib έγραψε: Εγώ βλέπω το Line Attenuation στο 52-53, το οποίο δείχνει την απόστασή σου από το DSLAM. Απέχεις 3 χιλιόμετρα μακριά με άλλα λόγια. Ή κάπου εκεί. Πάντα σύμφωνα με τα νούμερα της φωτογραφίας. Που μένεις; Έχεις κάνει κάποιο restart το router; Έχεις ελέγξει τη σωστή λειτουργία της τηλεφωνικής πρίζας και της εσωτερικής καλωδίωσης; Συνδέεις το router στην πρώτη τηλεφωνική πρίζα η σε κάποια διακλάδωση μέσα στο σπίτι; Όλα παίζουν το ρόλο τους. Για αρχή όμως κάνε ένα τηλέφωνο. ειμαι σιγουρα μακρια απο καφαο τωρα γραφει 45 και πιανω κοντα στα 2 mpbs θα ερθει τεχνικος να το δει... κατι αλλο απο το σπλιτερ μεχρι το ρουτερ ποσο πρεπει να ειναι το καλωδειο το πολυ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Ιανουάριος 15, 2019 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2019 πριν 3 ώρες, το μέλος kuza έγραψε: κατι αλλο απο το σπλιτερ μεχρι το ρουτερ ποσο πρεπει να ειναι το καλωδειο το πολυ? Αν είναι καλής ποιότητας το καλώδιο δε θα είναι το πρόβλημά σου εκεί. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts