fonzi Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18, 2005 Κάνω τη σκέψη να πάρω ένα εμφανίσιμο κουτί για HTPC.Λέω λοιπόν μήπως αντί για desktop ή barebone συμφέρει ένα απο αυτά του τίτλου που είναι αρκετά εμφανίσιμα και έρχινται και πολύ φτηνότερα από ένα dign για παράδειγμα;Ασε που τα τροφοδοτικά των έτοιμων barebone ή του dign (200w) μάλλον δεν επαρκούν gia 939 nforce4 που θέλω να βάλω.Αν κάποιος τα έχει ακούσει και τα 2 ας πει μια γνώμη για το θόρυβο.Αλλά και όποιος έχει άποψη γι αυτά ευπρόσδεκτος...
FrOsT Απρίλιος 18, 2005 #2 Απρίλιος 18, 2005 Από τα 2 διαλέγω Tsumami πολλές ευκολίες στο εσωτερικό(ίδιο με 6Α19) που το wavemaster δεν έχει...+έχει από την μάνα του διάφανο πλα'ι'νό με ανεμιστήρι!Αλλά δεν ξέρω πολλά λεφτά για τόσο μικρό κουτί πάρε κανα 6Α19(για να μην ξεφύγω και από το μέγεθος...) και μόνταρέ το σύμφωνα με τα γούστα σου!
Ar@besqu.e Απρίλιος 18, 2005 #3 Απρίλιος 18, 2005 το tsunami το δικό μου μαμάει!!!!!!! βέβαια με 2*12άρηδες και έναν εννιάρι δεν είναι και ότι καλύτερο από πλευράς θορύβου όμως μ' ένα πανελάκι λύνεται το πρόβλημα παρόλο που θα πρέπει να αντικαταστήσεις τους ανεμιστήρες με άλλους αν βάλεις πανελάκι γιατι έχουν τροφοδοσία μολεξ.....είναι πολύ βολικό γιατί και οι δίσκοι βγαίνουν πολύ ευκολα (αφαιρείται πολύ ευκολα όλη η βάση) και τα drives 5.25(από μπροστά) όμως η αφαιρούμενη βάση για φλόππυ δεν κλειδώνει καλά.... από ψύξη μαμάει 32-52 με ζάλμαν 7000cu (πριν ήμουν 45-65)(cpu)επίσης οι δίσκοι κρατιούνται σε καλές θερμοκρασίες αφού έχουν το δωδεκάρι ακριβώς μπροστά τους....και γενικά η θερμοκρασία στο κουτί δεν υπερβαίνει τους 40θα έχεις πρόβλημα να βάλεις το τροφοδοτικό.... (πρέπει να ξηλώσεις το usb από πάνω και να το ξαναβάλεις)Γενικά είναι πολύ καλή αγορά για mid-κουτί καθότι αλουμινένιο, εμφανίσιμο κτλπ
SirGeorge Απρίλιος 18, 2005 #4 Απρίλιος 18, 2005 Μπορεί όλα τα προαναφερόμενο να είναι σωστά αλλά όσον αφορά την ποιότητα κατασκευής είναι σαν να συγκρίνεις Mercedes με Fiat. Εγώ λοιπόν προτείνω WaveMaster. Εγώ είμαι σε θερμοκρασίες 30/40 idle και σε 32/49 load. Πέρα από αυτό το κουτί είναι στιβαρότατο με αφαιρούμενο mobo tray για μεγαλύτερη ευκολία. Τα πλαινά καλύμματα του Τsunami πχ. είναι τελείως της πλάκας σε σχέση με αυτά του WaveMaster που είναι πιο χοντρά και πιο ποιοτικά.
haris1984 Απρίλιος 18, 2005 #5 Απρίλιος 18, 2005 θα τα δωσεις που θα τα δωσεις...γιατι δεν παιρνεις ενα κουτακι της silverstone?πιο εμφανισιμο και πιο σαλονιου δεν νομιζω να μπορεις να βρεις (κατ'εμε παντα...γουστα ειναι αυτα)...μεταξυ των 2 παντως το wavemaster μου φαινεται πιο σοβαρο...
fonzi Απρίλιος 18, 2005 Author #6 Απρίλιος 18, 2005 Εμένα το wavemaster από χώρο με παίρνει καλύτερα (είναι ελάχιστα στενότερο).Πως παει απο θόρυβο;6α19 έχω ήδη αλλά που να πάει στο σαλόνι...
fonzi Απρίλιος 18, 2005 Author #7 Απρίλιος 18, 2005 Για τα silverstone διάβασα κάπου για υψηλές θερμοκρασίες.Και το μόνο που βρίσκω είναι τι 11β
Ar@besqu.e Απρίλιος 18, 2005 #8 Απρίλιος 18, 2005 http://www.anandtech.com/casecooling/showdoc.aspx?i=2202take a better look here!!!!!!
DuKe Απρίλιος 18, 2005 #9 Απρίλιος 18, 2005 πάρε soprano είναι ίδιο με το Tsunami άπλως αλλάζει λίγο η πρόσοψη και είναι 2 κιλά παραπάνω,αλλά μόνο 76 ευρώ (e-shop)
FrOsT Απρίλιος 18, 2005 #10 Απρίλιος 18, 2005 To Soprano δεν είναι το ίδιο με το Tsunami... Tο Soprano δεν προσφέρει τις ευκολίες που προσφέρει το Tsunami στα ενδότερα του κουτιού (removable HDD cage ).
fonzi Απρίλιος 18, 2005 Author #11 Απρίλιος 18, 2005 To soprano δεν πρέπει να είναι αλουμίνιο νομίζω ε?
K.K Απρίλιος 18, 2005 #12 Απρίλιος 18, 2005 Αρχική απάντηση από fonzi [Χθες, στις 23:15] To soprano δεν πρέπει να είναι αλουμίνιο νομίζω ε? Όχι, έχει όμως καλή ροή αέρος.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.