karmen1983 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12, 2019 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12, 2019 Καλησπέρα και καλή χρονιά και από εδώ! Ζητάμε δύο άτομα για να γράφουν νέα και ειδήσεις στην κεντρική σελίδα. Απαραίτητη προϋπόθεση φυσικά να ξέρετε αγγλικά για να μπορείτε να μεταφράσετε διάφορα άρθρα και να έχετε καλή γνώση της Ελληνικής γραφής 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Ιανουάριος 12, 2019 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2019 Ενδιαφέρομαι. Αν θέλετε στείλτε μου όρους και προϋποθέσεις.Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Ιανουάριος 13, 2019 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2019 Ψαχνουμε ένα άτομο ακόμα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexcrx Ιανουάριος 13, 2019 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2019 Θα μπορουσα και εγω να μαθω τι ξυλο θα τρωμε?????????????????? Δεν ξερω τρελα αγγλικα ουτε Ελληνικα αλλα αγαπαω το LAB............................. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Ιανουάριος 13, 2019 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2019 Μόλις τώρα, το μέλος alexcrx έγραψε: Θα μπορουσα και εγω να μαθω τι ξυλο θα τρωμε?????????????????? Καρυδιά αμερικής μαζί με μαόνι ονδούρας 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexcrx Ιανουάριος 13, 2019 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2019 ωραια αφου δε θα τρωμε Κρητικο γαϊδουροξυλο τοτε κατι κανουμε......... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Ιανουάριος 13, 2019 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2019 πριν 4 λεπτά, το μέλος alexcrx έγραψε: Θα μπορουσα και εγω να μαθω τι ξυλο θα τρωμε?????????????????? Δεν ξερω τρελα αγγλικα ουτε Ελληνικα αλλα αγαπαω το LAB............................. Το δύσκολο σε τεχνολογικές ειδήσεις είναι η μετάφραση των τεχνολογικών όρων, κατά τ' άλλα δεν χρειάζονται άριστα Αγγλικά. Γι αυτό πολλές τους αφήνουμε ως έχει, ή γιατί δεν θα βγαίνει νόημα, η γιατί η ελληνική μετάφραση δεν είναι και ότι το καλύτερο. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexcrx Ιανουάριος 13, 2019 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2019 κοιτα ασχολουμαι με τα πισι απο το 1985 οποτε πιστευω θα βγαζω ακρη............................ αν μπορουμε να τα πουμε απο καποιο τηλ καλα θα ηταν............ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts