iseeklife Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12, 2019 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12, 2019 τις τελευταίες δύο μέρες όταν πατάω το εικονίδιο να δώ την τελευταία σελίδα, μου την βγάζει άδεια και πρέπει να κάνω refresh για να την δω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Ιανουάριος 12, 2019 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2019 Συμβαίνει ναι και το ψάχνουμε... Ειχε ξαναγίνει στο παρελθόν και το κουφό είναι ότι έφτιαξε μόνο του... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
iseeklife Ιανουάριος 12, 2019 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2019 οκ ευχαριστώ . Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexcrx Ιανουάριος 13, 2019 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2019 10 hours ago, karmen1983 said: και το κουφό είναι ότι έφτιαξε μόνο του... οπως το πισι σου..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Ιανουάριος 13, 2019 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2019 Fixed Link to comment Share on other sites More sharing options...
salde Ιανουάριος 13, 2019 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2019 2 minutes ago, UltraB said: Fixed αν επιτρέπεται τι ήταν; μου εμφανίζεται κάτι παρόμοιο σε άλλους ιστότοπους και το ρωτώ από περιέργεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Ιανουάριος 13, 2019 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2019 πριν 3 ώρες, το μέλος salde έγραψε: αν επιτρέπεται τι ήταν; μου εμφανίζεται κάτι παρόμοιο σε άλλους ιστότοπους και το ρωτώ από περιέργεια Έφταιγε μια διαφήμιση που έβγαινε ανάμεσα στα ποστ εντός των θεμάτων. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts