Jump to content

Ποια θα σηκωσει το τιμημενο??

ea6gka

Recommended Posts

• Replies 46
  • Created
  • Last Reply

λοιπον......επειδη το θεμα ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟ...............

η μαχη θα παιχτει μεταξυ 42 και 14.......εγω ειμαι με το 42 αλλα και το 14 εχει κατιτις τρελιαρικο επανω της...............

εν τω μεταξυ με το 42 θα ημουνα παρεα αν δεν εχανα για 8μορια το @#$%@#%@#τμημα......

επισης οποιος θελει τηλεφωνο απο το 20(συναδελφος ειναι) καταθεση αυριο 100ευρω στον λογαριασμο μου(σοβαρα μιλαω)

:drool:

Τιιιι μονο με μαγιω τις εχει??Δεν λεει..κανενα site για τις playmate στο star δεν μπορουσες να βαλεις?Τι να κανουν και οι δικες σας..Νο14:inlove:

επισης οποιος θελει τηλεφωνο απο το 20 καταθεση αυριο 100ευρω στον λογαριασμο μου(σοβαρα μιλαω)

Πολυ παγωμενη φαινεται ρε φιλε!!Εχω κι εγω κονε γεωπονικη,οποιος θελει με 99ευρω(δεχομαι και Βυζα:p ))

Αρχική απάντηση από Samael

g4.jpg

#12 Μαγκες,απλο κ λειτουργικο εργαλειο.Ουτε φλαουτα,ουτε Η/Υ,ουτε Γιογκα κ χαζαμαρες... :hehe:

To 14 πρεπει να κανει καλο overclock...αν και πρεπει να του δωσεις πολυ ρευμα (ακα χρημα) για να αποδωσει ....:)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.